Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    11. Studeni 2016. 15:51

Zabica je na fejsu dala super ideju. Izabereš jedan broj i iza broja je ime jedne od nas. Zadatak je darivanje za božić. Koja je za nek se prijavi (može meni u pp pa ću ja dalje s njom)

CrazyPuppet
    11. Studeni 2016. 16:32

Mi imamo 💩 1-2x tjedno. I dobro da je tako jer mi imamo platnene pelene, pa 💩 treba isprat ručno 😂

uykmyjh
    11. Studeni 2016. 16:35

Abies zaboravila naglasiti, darivanje je tajno! Na bozic cemo se darivati i razotkrivati, ovako izvucemo bebaca i sutimo do bozica :p sve adrese idu zabici u inbox, ona izvlaci imena i broj ili kako vec 😁

miska
    11. Studeni 2016. 17:11

Aurori je danas minic pa sretan joj 💚

Ellie zao mi za tm, ali bar znate sto je, proci ce, samo se sad cuvajte vi doma! Prati ruke puno puno i maskice neka mm nosi i cesto mjenja! 

Ovo za oceve i maltretiranja mi je grozno! Snazne karaktere imate kad ste ostale tako pozitivne osobe, mada nazalost posljedice one psihicke uvijek ostanu 💕

Malo cu se dotaknut ove teme oko krstenja i tako to 😜 iako kazu da vjera i politika nikad nebi trebale biti tema razgovora!
    Ne solim nikom pamet niti osudujem, niti sam ta koja svaku nedjelju ide u crkvu niti radim i zivim sve po vjerskim zakonima, ali sam puno puta cula to necu krstit neka se dijete samo odluci, pa samo sam htjela reci zasto se kod katolika djeca krste dok su mala! To je uvodenje u crkvu (ne u zgradu nego crkvu kao zajednicu) i time se roditelji i kumovi obavezuju da ce dijete odgajat i ucit u skladu s vjerom (ako smo katolici i vjerujemo,ne!?)! I to je pocetak, a krug se zatvara krizmom ili potvrdom kad osoba sama potvrduje ono sto su roditelji zapoceli! I to je njeno pravo na izbor, potvrdujes sto zelis biti i ono u sto vjerujes! (Mada bih ja stavila tu krizmu tek s 20 godina) 
    Mi kao roditelji upisujemo djecu u skolu, na sportove, na hobije, aktivnosti a onda oni sami s vremenom odluce sto zele i u kom smjeru misle krenuti.
     Do raskrizja uvijek dolazis jednom cestom a na tebi je onda da odlucis ides li lijevo ili desno, samo prvo moras proci tom ravnom, a to je upravo krstenje i kasnije krizma!

Sanjarka88
    11. Studeni 2016. 17:13

Citam veceras

Mozda da mi ovdje međusobno ubacimo posebno darivanje? Ima nas i ovdje ok broj a neke se pak ne znaju sa starim clanicama s fejsa?
    To mi je super ideja, osim eventualnog bankrota nas koje smo i tamo i ovdje 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

vjeverica8
    11. Studeni 2016. 17:37

Ola čikite  
    Mi na Krku i ne stižemo pisati bas. Nekako sam mislila da će mi moja mama biti od veće koristi ali baka je imala operaciju ovaj tjedan pa je puno oko nje što je i razumljivo. skoro da mi je žao što smo otišli na Krk, fali mi naša neka sloboda,rutina i prostor... veselim se povratku kući sutra ili prekosutra 😊
    Moj je danas odspavao popodne 3 sata u komadu, to se valjda od rođenja nije dogodilo. svako malo sam išla gledati jel diše i da nije slučajno zakupio jer mi je sav nekako miran danas. ovdje je od noćas baš ružno vrijeme, po noći je padala tuča i nevrijeme neko bilo. ali je zato par dana prije bilo lijepo vrijeme pa smo šetali uz more. 😊
    Vidim svi prate sapunicu. taman mi frendica friško trudna - 5 tjedana i uopće ne znam bih li joj preporučila da se uključi u forum zbog svega toga. bezveze drama.
    Da, da, baš to što Sanjarka kaže, ne znaju se sve cure s foruma i fejsa pa je to malo bzvz.. ja sam se tamo prijavila za igru, no mogu i tu, sve ste mi drage 😃
    Neću sad nikom ništa komentirati jer teško pamtim kad na preskokce čitam. kad se vratimo u normalu onda ću biti aktivnija 😊
    Kišne, slane, vjetrovite puse šaljemo Mrvičić i ja 😘

Abies
    11. Studeni 2016. 17:44

Sandrich hvala na dopuni.
    Miska potpuno si u pravu. Meni je to sve izgubilo smisla otkad je vjeronauk uvršten u školu i iživljavanje časnih na nedeljnim misama. Zato bi sve preskočila sa svojom djecom. Al s tim postupkom ih diskriminiram.

Ellie00
    11. Studeni 2016. 17:50

Evo mene. sad s dvije bebe. lakse mi je malo, od svih dijagnoza ovo je "najbolje"... mj dana je sigurno off. vidjet cu hocu li moci sve sama il cu trebat pomoc bar za neka veca ciscenja.nadam se samo da ce ena ostat dobra ❤❤❤

Ja sam isto za darivanje. 
    citam vas kad moje bebe zaspu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.