Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    11. Studeni 2016. 20:35

Mishka lijepo rečeno ovo za krštenje. inače u vjeronauk u školama, to mi je bzvz. Ja ništa o svojoj vjeri tamo nisam naučila, sve samo stvari koje svaki laik zna o katoličanstvu. Vjeronauku je mjesto u crkvi, župi itd. gdje je to vannastavna aktivnost. 
    Ja predlažem da žabica izvlači papiriće s imenima/brojevima u tri boje. Dakle cure koje su smo na fejsu (npr. Plava boja) cure koje su samo na forumu (zelena boja) i cure koje su na obje fronte (crvena boja) dakle crveni se mogu spariti s svima, a zeleni samo sa zelenima i crvenima, plavi samo s plavima i crvenima... Ak me kužite 😂😂😂

CrazyPuppet
    11. Studeni 2016. 20:37

Ellie tm brz oporavak, drži se 😘

bellaru
    11. Studeni 2016. 20:41

Ellie ja bi tetu cistaljku😏
    Ja je peglam nista muzu pa nemam brige😁

bellaru
    11. Studeni 2016. 20:50

Mishka istina...ja kad odem na misu osjecam neki poseban mir..ne slusam bas previse sta svecenik govori. Nekad slusam nekad ne. Ma ugl kako god voli i zeli. Ne volim kad mi netko dodje i pocne govorit kako to u sta ja vjerujem ne valja il sta vec kao tipa musliman, ateist, jehovac, glupan...😁

mare1989
    11. Studeni 2016. 20:56

crazy znaci mozemo igrati i na fejsu i ovde? Jesam li dobro skuzila

Abies
    11. Studeni 2016. 20:59

Crazy na fejsu je sve već gotovo. 
    Tu ekstra. Malo ću Sanjarku ugnjaviti za pomoć (popis) i vidjet tko je za. I bez ljutnje mame koje smo tu i na fejsu ako neka ne može. Onda idemo u akciju.

CrazyPuppet
    11. Studeni 2016. 21:03

Pa mislila sam da bude jedno zajedničko izvlačenje, da cure koje su i tu i tamo nemaju duplu obavezu. Može npr. uz broj biti i slovo (ak ovo s papirićima nije primjenjivo), X za forumašice, Y za fejs, a Z za cure koje su na obje fronte. Dakle ja sam samo na forumu i recimo da je moj neki broj 100X... Ja izvlačim samo cure koje uz broj imaju X ili Z. a mene isto može izvući neko sa X ili Z ali ne Y... Jel jasnije? 😂

mare1989
    11. Studeni 2016. 21:03

Abies moze da mame koji nemaju fejs a aktivne su na forumu da vidimo koliko ih ima i da se napravi izvlacenje kao sto je zabica napravila na fejsu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.