Mishka lijepo rečeno ovo za krštenje. inače u vjeronauk u školama, to mi je bzvz. Ja ništa o svojoj vjeri tamo nisam naučila, sve samo stvari koje svaki laik zna o katoličanstvu. Vjeronauku je mjesto u crkvi, župi itd. gdje je to vannastavna aktivnost.
Ja predlažem da žabica izvlači papiriće s imenima/brojevima u tri boje. Dakle cure koje su smo na fejsu (npr. Plava boja) cure koje su samo na forumu (zelena boja) i cure koje su na obje fronte (crvena boja) dakle crveni se mogu spariti s svima, a zeleni samo sa zelenima i crvenima, plavi samo s plavima i crvenima... Ak me kužite 😂😂😂

Mishka istina...ja kad odem na misu osjecam neki poseban mir..ne slusam bas previse sta svecenik govori. Nekad slusam nekad ne. Ma ugl kako god voli i zeli. Ne volim kad mi netko dodje i pocne govorit kako to u sta ja vjerujem ne valja il sta vec kao tipa musliman, ateist, jehovac, glupan...😁
crazy znaci mozemo igrati i na fejsu i ovde? Jesam li dobro skuzila

Crazy na fejsu je sve već gotovo.
Tu ekstra. Malo ću Sanjarku ugnjaviti za pomoć (popis) i vidjet tko je za. I bez ljutnje mame koje smo tu i na fejsu ako neka ne može. Onda idemo u akciju.
Crazy na fejsu je sve već gotovo.
Tu ekstra. Malo ću Sanjarku ugnjaviti za pomoć (popis) i vidjet tko je za. I bez ljutnje mame koje smo tu i na fejsu ako neka ne može. Onda idemo u akciju.
Ok, onda nema komplikacija 😎

Pa mislila sam da bude jedno zajedničko izvlačenje, da cure koje su i tu i tamo nemaju duplu obavezu. Može npr. uz broj biti i slovo (ak ovo s papirićima nije primjenjivo), X za forumašice, Y za fejs, a Z za cure koje su na obje fronte. Dakle ja sam samo na forumu i recimo da je moj neki broj 100X... Ja izvlačim samo cure koje uz broj imaju X ili Z. a mene isto može izvući neko sa X ili Z ali ne Y... Jel jasnije? 😂
Pa mislila sam da bude jedno zajedničko izvlačenje, da cure koje su i tu i tamo nemaju duplu obavezu. Može npr. uz broj biti i slovo (ak ovo s papirićima nije primjenjivo), X za forumašice, Y za fejs, a Z za cure koje su na obje fronte. Dakle ja sam samo na forumu i recimo da je moj neki broj 100X… Ja izvlačim samo cure koje uz broj imaju X ili Z. a mene isto može izvući neko sa X ili Z ali ne Y… Jel jasnije? 😂
Mislim da ti to nece finkcionirat jer sta ako se ispucaju svi plavi il zeleni pa ostane plavih il zelenih koje ne mozes sparit. Ako kuzis?

Abies moze da mame koji nemaju fejs a aktivne su na forumu da vidimo koliko ih ima i da se napravi izvlacenje kao sto je zabica napravila na fejsu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji