Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    11. Studeni 2016. 22:43

Ugolina valjda ako ja tebe izvucem posaljem pokloncic curki postom

deeka
    11. Studeni 2016. 23:15

Ja sam za darivanje i na forumu :)

sarlina
    11. Studeni 2016. 23:16

Večer Ljetnice-poznate i nepoznate :*
    Nakon 5 mj eto i mene natrag...ja mogu spalit lagano na nerve ako budem sve čitala od početka, tako da ću pokušati pohvatati konce ovdje...
    Mia spava, tata nam stigao sa kolinja, a ja već 3 h šaltam po fejsu i hvatam končiće....

Abies
    11. Studeni 2016. 23:28

Sarlina 

Abies
    11. Studeni 2016. 23:30

Ugolina da. Neka sitnica. I u poštu. 
    Pismo 3,10kn paket 18,xx kn. Info

Abies
    11. Studeni 2016. 23:31

U inozemstvo pismo 7kn. Ili webshop

ejic
    11. Studeni 2016. 23:32

Sretan minic Aurori! ❤🎉🎊

Sretan imendan Martinama, Ugolinama 😉

Crazy, moj Marcel funkcionira bas onako kako si ti opisala san. Zaspi i nakon nekih sat vremena se pocne vrtiti. Ako ga onda uspijem dalje uspavati onda potegne po 3-4h. Ako nije razdoblje za dugi spavanac onda ga ni ne pokusavam dalje uspavljivati vec ga dignem. A ja sam vec mislila da je samo on takav da se pocne okretati nako 1h sna 😉

Ellie, zelim brzi oporavak tm, a tebi puno strpljivosti sad s 2 bebe 😘

Ilani, nadam se da ce Nikolina brzo ozdraviti 😘

Ja sam isto za to s poklonima! 😊 Jedino mislim da bi se morali postaviti neki "uvijeti" recimo da pokloni moraju biti rucno izradeni ili ako su kupovni onda do neke novcane granice ili u nekom novcanom rangu. Iako se meni vise svida ovo sa rucnim radom 😉

Bila sam danas u toys'r'us-u. Na sla sam jednu kornjacu sa tim sumom alibkosta 40€, a to mi je malo previse za jednu plisanu igracku. Nasla jos neki nilski konj koji ima sumove iz prirode, pjesmice, kratke uspavanke, svijetla, moze se regulirati na 15/30/45min koliko svira i jos ima senzore da sam pocne raditi kad beba place, tako to sve lijepo pise na kutiji i uzela to. Dodem kuci, upalim, zvukovi iz prirode se izmjenjuju a nije uvijek onaj kojeg slozis, kod pjesmica se ugasi nakon odpjevane pjesmice a ne 45min, a ovaj senzor ili ne funkcionira ili bi beba morala poceti vristati da on pocne opet svirati. Tako da sad sutra i to nosim natrag i kupujem neki mp3 player na zvucnik i to cu sama ugraditi u neki plisanac. Sve ostalo mi nema smisla kad je sve toliko skupo i na kraju nije to-to sto trazim.

Sad ste i mene navukle na tu sapunicu na ljetnicama 😂😂

deeka
    11. Studeni 2016. 23:37

Ejic hvala :)
    Abies da ti nisi postar, a ne sumar? Hihi

deeka
    11. Studeni 2016. 23:40

Ocemo Tinu ukljucit u igru? :D

Vani kisa, lipo je lezat i slusat. Samo.jos triba zaspat 

Sarlina welcome again! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.