Ellie mozes ti to,ti si lavica. Nadam se da ce ti bebe bit dobre i spavat noc.
Slazem se sa Mishkom o svemu. Nema mi sta sada odlucivat. Primit ce sve sakramente jer dolazi iz krscanske obitelji a kasnije moze bit sta hoce pa i peder 😂😂😂😂
Mi bili u gradu kuoit nesto za friz,tepih/stazu za hodnik i gluposti neke. Tena bila sa bakom,sko sat joj odspavala,mali plakala i tak. Sve u svemu ok.
Dok se ja vratila na fejsu cijele price i loto igre,nisam stigla sve pregledat. Kupila i par bodica/potkosulja...ah izgovori za shopping. Rekla fizuoterapeutkinja da vjezbanje ili samo u peleni ili u takvom bodiju,pa bi rade da nije u peleni samo. Jedva ih nasla u cijelom gradu. Uvijek zaboravim prenijet...rekla je polusjedeci moze. Sjedenje od 6-9mjeseci. Netko sa 6,netko sa 9 i sve ok. Sad je najbitnije (barem nama) utvrdit rotiranje pa ce sve ic lakse i brze. Na trbuhu guza mora bit na podlozi,dizanje na laktove je super vjezba. Jacaju si ledne misice i to je priprema za sjedenje.ako se jos sta sjetim pisem.
I onda mi je netko zamjenio dijete,okupamo je,podojim,stavim u krevetic,ona tiho,samo uzdahnula kao da kaze joooj opet spavanje. Pa sam skuzila da joj se ne svidja svjetlonod Janka i okrenem ga van krevetica i ona kroz 2,3 min zaspi. Svekrvi isto zaspala sama i to na trbuhu. Ja u soku!!!
url=https://lilypie.com]
sunshine super da malena sama zaspala 😊
Moja je isto sama sad zaspala,dugo je lezala budna i vrtila se i odjedanput tisina i ona zaspala
A sto se tice igre i poklona ja sam za i ovdje i na fejsu.😁😊
Kužim haha, ma nebitno, evo kaže Abies da imamo posebno samo za ekipu ovdje😉
Sunshine odlicno da hoce sama ti zaspat.
Ja svog pokusavam drzat budnim 😂 sad cu ga kupat pa nek onda pajki😁 mora mirisat za slikanje sutra😁
Vjeverice uzivaj ja morskom zrakuuu dok mozes! Mozda malom prija zrak pa zato fino spava.
Evo dok se uspavljujemo da vas samo pozdravim i kazem da sam i ja za darivanje,super ideja.
Miska,svaka cast na postu i slazem se sa svim.Ja se trudim djeci usadit vjeru sto vise,vodit ih bar tu i tamo na misu,to samo moze utjecat na to da postanu bolju ljudi.A svecenici i casne su isto samo ljudi i normalno da grijese.
Ellie,drz se i nadam se da ce sto prije bit bolje
Pa da Crazy ovo je zasebno darivanje.
Zaboravit ću puno: Crazy, Bellaru, Curica, Ellie. Mare, ja (mi smo i tu)
Ejic, Sanjarka, Miška, Hele, Masha, Ugolina, Sunshine, Deeka, Baby
Sunshine, Sanjarka, Miška, Deeka, Baby, Mare i ja smo i na fejsu
Sortiraj odgovore
Najstariji