Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Studeni 2016. 22:56

Sanjarku za moderatora i administratora!!! 

Abies, kada si bila u Rusiji i gdje? Kako ti se svidjelo? 

Sunshine, imas ozbiljnu curku. Nikolina je isto dugo bila ozbiljna. Sada se smije puno ali isto se treba potruditi da dobiješ smijeh na glas. 

Nikolina je počela reagirati na svoje ime. 

CrazyPuppet
    09. Studeni 2016. 23:11

Mare hug 😘 ima tih dana...
    Bravo Nikolina👏👏👏
    Btw ilani, ti si meni zakon! Superžena i gotovo!

lan@luk@rit@
    09. Studeni 2016. 23:34

Ja potpisujem i podržavam Sanjarku za admina i predsjednicu klokanice👌😂😂

Bile smo do zare Lani 3 para hlača,jedna majica i za mamu haljina😉
    Neće moje mljeko,sok,vodu na bocu ma ništa.. baš je nezgodno,a evo i kad je pregladna neće ni na žlicu..l&l nisu bili ljubitelji boce ,ali kad bih baš morala ostavit popili bi izdojeno uz malo negodovanje  ali bi brate popili..a Rita uhh ona se sva tresla od jecanja nikad nije tako reagiralA..samo mami kad sam je ostavila da je nahrani ali ona me odmah  zvala i vriska je bila 10 min ..a  pametnom mm po ure plače ko nikad a on ne zove o B.d. 😵😵

lan@luk@rit@
    09. Studeni 2016. 23:42

Crazy misliš staviti spiralu?Mirenu ili?možda je glupo što pitam,ali spomenula si pa...
    Ima li tko iskustva ,meni ju je dr.preporučio zbog disfunkcionalnih krvarenja ,tj prvih menstruacija nakon poroda 12 dana mi je trajala jedna druga 10_ak ,Pa je rekao ako se ponovi da nebi bilo lose zbog toga (nije se ponovilo sad mi normalno traju (6-7d)i naravno kontracepcije ako sam zainteresirana..
    Neznam ni sama...

ejic
    09. Studeni 2016. 23:54

Mare, a stvarno vas danas nejde. Ali bar imas pomoc od velike cure 😍😍

Ellie, zelim brz opotavak tm! 

Sanjarka, do tog jos nismo dosli da se tucemo. 😉 Za sad smo tek na kokodakanju a on na ignore i upitnikom iznad glave sta mi je doslo pa opet kokodacem 😁😁😁
    Nisam primjetila da je bilo kako ukocen. Ali u pon imamo kontrolu (i cijepljenje 😢😢) pa cu onda pitat pedijatra jel sve ok 😉
    Moze biti da je to sve jos refleks. Ni sama nisam bila sigurna jel namjerno to napravio ili slucajno. A za guzu, pa da dize je i gurka se, malo na stranu, malo gore pa dolje... A mozda je i to samo neki refleks. 😉
    Sarma, obozavam je!! Dosta bi mi bilo i samo to zelje, meso mi ni nebi trebalo 😃

Evo, ostalo gulasa i za sutra-jeee!!! 😆😆 Mozda zato sutra brzo smutim neki kolac. Vec sam danas htjela al nisam stigla.

Crazy, tm bi odma na 3.djete 😮😮😁😁 A sta znas, mozda mu fali onaj period kad se radi na bebi 😁😁😈😈
    Nije malac kihao po papru? 😁😁

Sanjarku za administratora!! 😊

Moj Marcel se do sad mozda 2-3 puta na glas nasmijao i to jako kratko kad bi ga skakljala ustima po trbuhu. Jedva cekam da se vise pocne tako glasno smijati.

Jesam se ja lijepo pohvalila da sam dobila samo 1 striju od 2cm na trbuhu? I da, na trbuhu je to jedina i bas je sladka, ali sam tek danas primjetila da ih na guzici prema boku s obje strane ima jos hrpa 😣😣😣😣 Na moru cu poceti nositi bokserice da to prekrijem 😭😭😭

Ugolina
    10. Studeni 2016. 07:18

Cuj ejic,jedna slatka strija na trbuhu 😂😂😂😂😂😂😂😂 
    ☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍹🍹🍹🍹🍷🍷🍷🍷🍕🍕🍕🍔🍔🍔🍝🍝🍝🍞🍞🍞🍳🍳🍳🍫🍫🍫🍫🍪🍪🍪🍪🍮🍮🍮🍩🍩🍩 dobro jutro

Sanjarka88
    10. Studeni 2016. 07:27

Ugolina meni daj ovu bocu s mlijekom 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Masha
    10. Studeni 2016. 07:34

Jutric svima

Sanjarka, ja sam za. 

Nas mali sinoc imao dernek. plakao i vristao. miskim da je kombinacija grceva i zubi. tj. nadam se. u nekom trenutku sam mm rekla da ga vodimo doktoru ')- samo me presjeko pogledom. probala mu stavit lupicet cepic (pedica rekla pola) i ispada ko lud. pa sam se bojala da sam mu guzicu smrdala.

Osjecam se kao losa mama i losa zena i tuzna sam zbog tog. nista mi ne ide. Mm je iscrpljen od mog kukanja..oko malog strepim...na muza vicem..jedino ja i moja curica hendlamo.

Spirala dibra stvar. ja necu. mi koristimo kondome.

Fali mi mama jutros. bas sam neka. nadam se da nece bit glupa kisa. 

Pusa svima. Mare nisam pohvatala sts je kod vas..al drzte se!

I da, jel moj mali mal? imao 5100 na 2.mj? jucer mi cimerica kaze da je njen 5900.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.