moj 100 kilas uvijek pojede rucak,ja mislim ostat ce a ono sipak 😁😉
Nije ni cudo sto se udebljao
Moj nije stokilas pa sve pojede 😄 sta god kuhala/pekla, ma i u gostima. Jede ko prosjecni slon,hb na dobrom metabolizmu.
Zmaj zaspao u 19:10,spavala cijeli dan sat i pol,katastrofa. Opet ludnica po danu.
Ja sredila sude,dve ture vesa,najela se luka 🙊🙊🙊🙊
Btw mare od luka sam primjetila da imam nesto vise mlijeka,a netko je pisao na forumu da od jecna isto tako. Ja ga ne volim pa ne znam 😊
Nas dvije sutra na 'fitness'.
url=https://lilypie.com]
Moja se smije samo kad je ja natjeram 😥😥 kad turim glavu u njen vrat i 'prdim',al i to nije bas onaj jaaako glasni smijeh
url=https://lilypie.com]
Haha sunshine, moja urla od smijeha kad joj radim istu stvar al po trbuhu i kad ju se plasi,nagli buuu..to joj bas zabavno..jako glasno se smije..muz kaze da zvuci ko raca 😂😂😂😂
Kad smo kod toga,ljuta sam na muza!!! 😈 maloprije me toliko skakljao do iznemoglosti,a ja sam se toliko smijala da nisam mogla udahnut,a on nemilosrdni gad nije htio prestat..nisam mogla doc do zraka..mogla sam doslovno umrijet od smijeha 😂😂😂😂
Večer cure ..
Ja popodne provela s mojom velikom čudom,bile smo u shoppingu i na slajicu...mm napravio riti žitarice pojela par žlica i počela vristat,naravno da me nije nazvao😡😡
Našla sam je kako jeca u njegovom naručju,posikila obe sike😱jadno moje malo..
Elie tm brzo ozdravljenje.
Sanjarka baš me nasmijala mudrica s jednom palicom😂😂i ugolinina asocijacija fensi njoki-bijeli crvi😱😂
Moja cura je zaspala ali to je kratko spavanje cca 1h ,onda opet tek oko 23 pravi spavanac😔
Sanharka ja sam za kavu idući tjedan ,kad većina kaže nastojat ću se prilagoditi👌👌
Deeka pokušaj nam se i ti pridružiti💪💪
Večer mamasite... Pratim vas cijeli dan, al nikako post napisat.
Pa ja sam konačno skužila tko je Mishkin muž 🎇🎇🎇 zbrojila konačno da je imenjak mom sinu, živi u zloveniji, i zimsku olimpijadu!!! 😂😂😂
Ejić bravo za trening hahaha moj ti se isto par puta tako prevalio s trbuha nazad na leđa, i "upro" na noge u kadici kad sam mu prala leđa, al ja to još ne računam kao pravo, sve su to još neke refleksne stvari. Moj se isto par puta glasno nasmijao.
Valjušci njoki, razlika vjerojatno neka u tijestu a i u izradi, valjuške razvaljaš onu gusjenicu i režeš, a njoke treba vilicom da bolje upiju umak.
Nije mi se nitko od admina javio.
Ellie brz oporavak tm. Nadam se da je smo iscrpljenost.
Ostalo ne pamtim 😶
Mi bili svugdje danas bio je baš lijep dan, moji otišli, dalje sve po starom. Mm predložio da odmah odemo na treće, na što se meni tlak srozo... Nije normalan 🤐
Kod nas isto nejde bez mesa, mora bit bar u tragovima haha... Ja bi isto mogla bez, al mm nikako...
Sanjarka ahahhah mudrica mala što izvodi. Moj malac danas kradomice uzeo staklenku papra i fino napunio igračku, kad sam spazila... 😵😵😵
Ugolina to su larve hahaha, i meni je to već palo na pamet, pogotovo te kupovne tako izgledaju.
E da Trump, a što očekivat od glupih Amera, samo što smo i mi njihovi, pa se nas itekako tiče njihova politika... a nije ni ova Hilary puno bolja... Tko više uopće vjeruje tim političarima, fuj...
E pričale ste i o dudi, ja isto pokušavala, al nikako neće. U bolnici sm tražila da malome daju ad, nakon što me iscicvao 15sati u komadu.
E ako mislite uvest hranjenje na bočicu (ad ili izdojeno), nikako mu nemojte to vi kao mame probat (jer od vas beba očekuje cicu) nego nek proba tata, veće su šanse za uspjeh.
Sortiraj odgovore
Najstariji