Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    09. Studeni 2016. 21:38

Abies zasto si me prijavila? 😂😂😂😂
    Elle brzo ozdravljenje tm

mare1989
    09. Studeni 2016. 22:06

vecer curke

moja hoce i cicu i bocicu bitno samo da je hrana,nije ni cudo sto je prasica mala 🐷 a dudu kad skuzi pljune je kao da raketu ispali 😁
    moja su se djecica danas urotila protiv mene 😞 sad sina nosim u wc i on me popisa 😳😭 pa sta sam im ja danas skrivila😁😁 jutros riga,ona mala se zasere do grla. Jedino moja kcer starija je jako dobra sve mi pomaze

miska
    09. Studeni 2016. 22:13

Hahah bravo Crazy a moras priznat da nije bilo tako tesko! 😂😂😂😂jedini koji je ima a da nije iz femili Kostelic 😜
    A vi koje jos ne znate i da vam kazem sport vjerojatno bi pitale sto je to haha! To je popularno u skandinaviji i rusiji, njemackoj itd... 
    E da, u rusiji se cak mogu kupit suveniri na njega, evo mi zaljepljen magnet u kuhinji 😂😂😂😂

Jos cu ga malo hvalit kako je dobar! Lijepo mi je danas dogovorio shiatsu masazu, dok sam ja bila na relaksaciji cuvao je ljupsicu i pospremio sve po kuci 💕

Sanjarka88
    09. Studeni 2016. 22:37

Uuuu krevet moj zeeeen 👌
    Uvalila ditetu bocu kroz san jer nije jeo od 18h a isti mi kc ionako ce me probudit u 1 haha
    Ja odlucila uopce se ne stresirat radi njegovog budenja ranog nocu. Jebes ga izbacit će to kad mu dodje i aj bog. Sta cu ja tu, sta? 😂😂😂

Ugolina i moj se smije vec duze isto tako kad je napunio 4mj je krenuo no tada samo na škakljanje i sl fore sad vec umire od smijeha i na taj bu haha i na ostala glupiranja... i mudrica se pocela smijat s 4mj pise u radosnici 😄

Sunshine opet lose spavanje preko dana? 😩 a sta da ti kazem proc ce i mog dugo drzalo sad ima nekad i ok dana al u principu nije neka spavalica. Danas odvalio 2 spavanja al malo duza u odnosu na njegova 3 po 40min 

L&L&R gdje ste vas dvi curke shopingirale? Sto si lijepog kupila?
    Tata izgladnio Ritu 😂 boca i izdajanje ne prolaze?

Crazy da i ja mislim da su im neke stvari do 3mj refleksne. Moj se vec tamo sa 2ipo tjedna prevaljivao sa trbuha na ledja. Sad se rotira ledja- trbuh al ne i obrnuto.
    No Marcel nam dize i guzu i priprema se za puzanje ma prava je to momcina 😎
    Muz bi vec na treće? 😱 nogu u guzicu haha

Mare 😂😂😂 nije ti dan 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Studeni 2016. 22:39

Evo ja se prijavljujem za administratora tj moderatora. Podrzite me 😄💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

miska
    09. Studeni 2016. 22:47

Kad sam vidjela da je Sanjarka napisala za prijedlog na 3 dijete morala sam ic ponovno procitat post od Crazy da se uvjerim je li ona to stvarno napisala, promaknulo u citanju! Pa on ih moze imat jos 10 kad ti zeno trcis oko svega! Samo ti sacekaj jos cca 5 god 😜

Sanjarka pravi se da ne cujes, mozda odustane 😂😂😂
    danas sreli nekog prijatelja od mm-a kaze tip da se njegova jos i dan danas budi po noci za jest a ima 3 god, i onda da joj moraju dat komad banane i kad to pojede opet mir i spavanje, pa ubila bi je majke mi 😂😂😂😂

E da vidim opasna rasprava izmedu njoka i valjusaka, koga briga sto je sto glavno da je za jest, al mislim da njoki bolje pokupe gulas s ovim udubljenjima 😂😂😂
    Gladna sam sad pas mater

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.