Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha
    08. Studeni 2016. 12:10

Ja napravila kelj. ak bu od tog plako hebe mi se. odlucila sam jest sve ps makar presla na Ad.

Ne merem kuhat svima..

08. Studeni 2016. 12:25

Sretni minici Teni i Antoniji! 

Sanjarka, volim čitati svašta, krimiće, drame, sf i čak hororce haha (to duugo nisam). Zadnja dobra knjiga koju sam pročitala jest "Kradljivca knjiga". A sljedeća  ja mislim da će biti ona Jovanoviceva koju Abies ima. Čekam bibliobus da naručim :) 
    Crazy kakve rakete vi gledate?? Super za šetnju, ovdje tako pada da ne možeš  sa bebom van, a fali nam šetnja, nismo dva dana izlazili 

Ugolina, idete sa pet mjeseci pedijatru? Mi nismo... 

Ellie jel napredujete sa kasicama? Ja se ne mogu nešto pohvaliti. Nismo se pomakli sa par žličica, pljuje, izmiče se, radi grimase i na kraju kao da se davi.. Dok koricu kruha hoće cuclati i voće u komadima isto.

deeka
    08. Studeni 2016. 12:25

Ugolina mi imamo srice sta je nasa ok. Profesionalna i ne zajebaje!

ejic
    08. Studeni 2016. 12:27

Sanjarka, u pravu si. Kad se redovito cita onda se stigne pratiti i odgovoriti. Kod mene je problem sto sam zadnjih dana dosta po kuci radila i Marcel mi bio nervozan pa nije spavao kako bi morao pa nisam bas bila redovita i nakupilo mi se za citati 😕
    Ali i vi ste meni bas drage postale. Kako nemam ovdje bas drusva i vecinu vremena sam kod kuce jer mi se po ovom vremenu neda nikud ici a nije mi ni do shopinga s Marcelom jer se samo oboje mucimo po tim shoping centrima, mi vi dodete istovremeno kao ispusni ventil i babe za cavrljanje 😜

I vasi isto brne usnama? Moj Marcel to radi tek nekih tjedan-dva. Nakupi sline na usnama i onda brni kao da vozi auto 😍😍
    A u kreveticu se isto sav izokrene. Odpuza prema gore ili dolje, okrene se za 90° u odnosu na pocetni polozaj. Prosliput sam ga promatrala kako puze, digne guzu i gurka se nogicama prema gore 😍😍

Mislim da se nasem skoku blizi kraj 😊 Ovu noc je spavao starim ritmom 20-21/22-2:30-6:40 i jos sam na kraju nategnula pa odspavali do pol 8. Nadam se da ce i svaka buduca noc opet biti takva 😍
    Jedino sto je jucer oko 21h probudio placuci u snu. Ne znam jel samo nesto ruzno sanjao ili su vec poceli problemi s zubicima (nadam se da je ipak ovo prvo 😉). Tjekom dana nam se ritam malo poremetio ali se nadam da ce i to ubrzo opet po starom-onda cu opet imati vise vremena za forum 😉

Zelim brzi oporavak svim bubanima! 😘😘

Sretni minici Teni i Antoniji!! ❤❤🎉🎉🎊🎊🎂🎂

Idem sad obrisem pod gdje se psic pokakio. U nekom proljevu je 😔

mare1989
    08. Studeni 2016. 12:42

Ja nikako na forum,djeca me ubise u pojam
    Kaze moja Martina  da nema mlijeka nikako  a ovi je tjeraju da doji,pa im je rekla da ce ona kupit ad i hranit je,jos joj i dudu uvalila haha

lan@luk@rit@
    08. Studeni 2016. 12:57

Mare mljeko navre kroz 48 h od poroda,svi u početku imamo malo kolostruma prvih dan dva ali opet dovoljno da zadovolji bebine potrebe.stavljajući što češće bebu na prsi da vuce oslobađa se oksitocin i potiče se proizvodnja..
    Tako da ako želi dojiti nema panike😊ako neka traži ad i opet dobro. .kako mama odluči😉

Ugolina imate li vi danas cijepljenje ili ste obavili s 4 mj.😄

miska
    08. Studeni 2016. 13:12

Dobar dan tete. Mi smo dosle s prve pikice! Pala tuliona i vristaona na najjace! Sad je ok i spava! 
    Narasla je 4 cm u mje dana i sad je 63.5 i ima 6580g i sve je super. Jedino joj je koza malo suha pa smo dobile neku kremicu s maslinovim uljem za mazat, smuckala nam teta u ljekarni i toliko je dobra da bi se ja cijela natrackala al jbg ima samo 100 ml 😂😂😂😂

Mare to je normalno da dijete izgubi jer izbacuje vodu na sve strane, a i mlijeko ce doc ne mora odmah skocit na ad! Moja u rodilistu nije popila ni 10ml mlijeka! 

Sretan minic svim velikim bebama! Bas nam jako jako brzo rastu 😮😮😮😮

CrazyPuppet
    08. Studeni 2016. 13:23

Mare ko što LLR kaže, prva dva dana ima samo malo kolstruma, nek ju samo stavlja na dojku. 
    Ilani gleda lansiranje space shuttle-a 😂😂😂 sad je ro aktualno, bageri, kamioni, avioni i rakete 🚀🛩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.