Meni su u Vinogradskok govorili "vadite mu dudu" to nije doz oljeno. ja samo kazdm: ups pardon uopce ne znam otkud mu. nisam mu ja dala.
Oni odu ja opet dudu. Ma skinite mi se. da su ga htjeli uzet da se u miru popisam ne ni trebao dudu. ovak..moje dete, furajte od mene
Masha, duda nije dozvoljena?? To mi zvuci ko da si u zatvoru pa nesto nije dozvoljen, a ne u bolnici s vlastitim djetetom 😮😮
Meni su u bolnici jos donjeli dudu da probam jel je hoce, kad nije htio savjetovali su mi da mm kupi drugaciju i donese u bolnicu, tu je onda htio.
S ad je slicna situacija bila. Ja sam srecom od pocetka imala mlijeka pa mi nije trebalo ad ali su cimerice trazile jer im mlijeko jos nije nadoslo pa da im bebe ne placu cijelu noc. Ne vidim razloga za forsiranje mame i bebe koja place jer je cijeli dan gladna. Od 2 bocice dnevno joj nece nista biti a ostatak dana je moze stavljati na prsa da navuce mlijeko. Ali to je samo moje skromno misljenje 😉
Hvala cure na savjetima
Ja sam sada zahvaljuci vama od prvog dana super dojila,da sam imala tako da mi netko savjetuje i onih dvoje bi dojila duze a ne 7dana ili 10dana.
Dobar dan zemske!
Kako ste mi? Kako su nam bebice?
Moj malac je procitao onaj post sta beba budi mamu jer mama ne treba spavat. Od 7 sati po noci na svakih 3 i pol sata😞 al dobro...
Bila sa mamom u karlovcu na plac i u supernovu. Imate pufies pelene 99 kn 68 kom. I omeksivaci 9 kn! I ima hrpa slatkisa😂
A valjda cu vas uspjet procitat danas😁
Pozdrav svima
Ja uglavnom citam forum i face s mobitela dok ljuljam i uspavljujem malu, ili dok dojim, a post napisem posle od onog sto mi je ostalo u glavi.... 🙈🙈🙈
Da i meni ste kao da vas znam 100godina
Dekka saljem hug brzo e proc tih 12 dana
Mare kao sto su cure rekle nek je stavlja samo na prsa doci ce mlijeko, moja je u tri dana bolnice izgubika 400g i vratila ih posle za 4 dana tako da samo strpljivo, al opet kako mama odluci.
Miska bas lijepo napredivala tvoja Mila ❤️
Crazy trebas ti prerezat kabl od kompjutera hihihi
Sanjarka ilani izgleda sasam bas neki zivac kad me stresira
Mene opet stresira moja mama al dobro. Kao dosla je pomoc i sad je otisla van setat , dosadno joj, a jabome nemam zivce da vucem malu s nama kad svako malo vristi . I vjerojatno necmo ni ic u hr nego cemo cekat jos koji mjesec
I jedni pitanje, znaci moja je bila prehladena i sad kad dise kao da hrce neznam jel ti slina ili sta? Pretprosli petak joj je pedijatar slusao pluca kaze sve ok, sad si mislim jel to jos šljam ili ?
Evo nas jos doma s tatom. bio na vadjenju krvi I mokrace pa ce popodne do dr.valjda je sve ok.
Ilani tamam me danas pitas za kasice kad je prvi put nesto I pojela. napravila joj batat. smazala 10etak zlicica. jos ne otvara usta al ono sto joj uvalim u usta pojede.
Ne brini se bude jela, ima do 8.mj fore da zamjeni jedan obrok.
Idem nest kuhat
Al da mare ja sam svojoj dala isto 20ml dohrane prvi tjedan dok nije navukla, bas glupo da bar malo nedaju . Beba je s njom stalno ili ?
Sortiraj odgovore
Najstariji