baby da me ubijes nemam pojma od cega,nikad mi to niti jedno nije imalo,do pola smed noktic i bijele tockice dvije,kaze pedijatrica nista strasno
sandrich sreca ne boli je.
sanjarka jos ne pricamo,sinoc nemam pojma kad je lego,inace me zagrli kad legnemo,sinoc nista
Ma dosli osli idemo dalje😀 ma slj put kako je tu neka od vas rekla. Ne mogu imam posla .i bok.
Danas peremo stvari i pakiramo za vikend😀😀 nase prvo putovanje pa sam uzbudjena! 😊😊😊
Abies sretan rodendan djedu! Nek nam deda pozivi da vidi praunuke!
Mare 😨😨😨 jadna curica mala😩😩😩
Crazy i.novi zeland je za bjeg od nekih preblizu😂
Babycoming ma ne mozes sve u 3 pm a da ne ispadnes ludjak. Onda se posvadjas sa tim nekim... mene moja mama naucila da se nikad ne svadjam sa nikim ko zna sta ce ti trebat u zivotu ali da se distanciram od ljudi koji mi ne pasu.
Sanjarka zasto produzujes porodiljni?
Muski ko muski. Njima je najgore i nakvise ispastaju😉
Cure sad se malac pokakio malo i to malo rjedje nego inace a sadrzaj ko neke bijele kuglice valjda mlijeko ne znam. Ali i sluz kao neka ko da je šlahm pokakao il šmrklje smedjakste boje onako ljigavo. Jel to normalno?
Mili sretan minic 😘
Ilani kako proslo ako ste bile? Mi smo sutra u 12! Isto malo nezgodno jer je tad obicno za spavat.🤔
Mare uf uf gadno za noktic. Al bitno da je ne boli. Meni nekad zna kruvo rast i to dosta smeta i boli.
Baby vi se nikako popravit sa tim spavanjem. A sinoc bio nas vjencani kum neke slike prebacit na laptop i mali im ima 13 mj i budi se 2 puta za bocu,ali se sav rasplace i skoro sat budan 🤗😌 necu se onda uopce bunit na ovo nase budenje. Al mislim si nekako da cemo mi prespavat do godine dana,ako ne,nije bitno.😎
Ugolina bas si je lijepo sredila za spavanje. Citam i razmisljam da i ja krenem u pohod na lezeci. Janka cuvam ko as u rukavu za nocno spavanje i pali. Preko dana ruke ali sjedeci,nekako mi se neda s tim zajee al kaj ti kazes,bolje sad dok su mali.
Tena spava,ja iprala dve vesmasine i za rucak sve pripremljeno pa odem spavat s njom.🙋
url=https://lilypie.com]
Abies didi sretan rodendan!! 🎂
Bellaru i kod nas znaju bit bijele kuglice,to od mlijeka i normalno,i isto zna bit sluz koja bi kao trebala bit od sline,al nikad nije smede 🤔
url=https://lilypie.com]
Mozda se obojalo od kakice? Nama isto tu i tamo bude malo sluzi u kakici, sve je to oke
Dobar dan mame!
Mi smo došli od fizijatra. Nikolina me sinoć dobro prepala, kako je samo problijedila i klonula. Ali evo hb dobro je. I noćas je dobro spavala, svako malo sam se ustajala da je pogledam.
Kod fizijatra je dobro prošlo, malo lijeva strana troma i kada leži potrbuške neće hvatati igračke sa visine već samo sa podloge. A inače je ok, čak je doktorica rekla da sam prestroga Sada sam puno mirnija. Inače, rekla je da rotiranje ne mora biti do šest mjeseci, tek između šestog i sedmog mjeseca, sjedenje do desetog, hodanje do petnaestog. Eto, da ne forsiramo djecu bez veze.
Ugolina, Nikolina još ne sjedi. I mislim da nam još daleko do toga,još su joj mišiće nezreli.
Sanjarka,za produljenje porodiljnog trebaš ispuniti njihov obrazac i dovesti muža. Ako on ne može doći mora napisati izjavu da se slaže da ti koristiš drugih šest mjeseci porodiljnog i kopiju njegove osobne.
Pokloni se svidjeli
Illani super za Nikolinu. I vi ste kod dr.Tomaskovic ? Meni ona super doktorica, bas ugodna za pricat.
Kako cete sad na vjezbe ici?
Sortiraj odgovore
Najstariji