Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    21. Srpanj 2016. 21:50

E cure moje muskarci muskarci!! Svi su ocito isti. Ja sad bila na rubu zivaca. Em ne znam sta sa tim grlom (sutra udem kod svoje odnosno Tenine dr ponovno na drugo misljenje)..bez obzira sta joj opce stanje ok,meni ovo nije normalno...jos je cijelu dan bas nemirna. I kaze mm daj je meni na 10 min prije nego ode na cugu (al ajd ide dogovorit nesto za apartmane) i ona place a njegov odgovor...a da nju nesto ne boli,jer kad ju ja nosim ona place!!! E pa place da,cijeli dan. Sita je i cista i samo je treba smirit a naravno da mu je to tesko kad je s njom pola sata na dan. Luda sam. Mislila sam si za vikend izdojit pa mu je ostavit da odem u shopping za krstenje ali ne znam.....

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    21. Srpanj 2016. 21:56

Jbt stvarno su svi isti 😠

Moj ne pita jel boli nego kad je zadnji put jeo?!? Ok eto gladan je a ja mu ne želim dat jest!
    Njemu nije jasno da beba place osim ako je gladna! 

Sunshine odi ti na pregled s njom bar ces bit mirna 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Srpanj 2016. 22:38

😂😂😂

Nezna covjek bili plakao ili se smijao s njima 😕

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    22. Srpanj 2016. 07:28

jutro zenice..vidim muzevi na tapetu..mogu li i svog uclanit u neki klub 😂😂 cak i na daljinu me.uspije izivcirat..ja mu se ono jadam na mob kako su nas izmucili ti grcici, i kako place a njegova reakcija je hahaha(smijeh) tatin zajebant, dat ce on nama papra..ono eeej trazim podrsku a ne da me ti jos zaj.. i prva reakcija kad cuje da place je da nije gladan, bas sto si sanjarka rekla..gladan je al ja mu ne zelim dat jest..ono koji k..drzi ga budnim popodne da ti spava navecer, sta da mu radim, ako mu se spava spavat ce..ko mala dica, nista se niti ne trude razumit..jucer sam bila bezobrazna pa sam mu rekla da ga je od svega najlakse bilo napravit..i kad dode kuci odo ja na odmor par dana a on nek bude doma s malim..haha mos si mislit

Ugolina
    22. Srpanj 2016. 09:34

Aaaaahahaha, evo i mene u taj klub!! Iako moj pooolaaakooo evoluira po tom pitanju..primjerice, recenica ja ju necu dignut s kreveta jer ne znam..ok,prvih tjedan dana ti to priznam,nisi nikada vidio bebu prije i dok mu nisam opako za to srala nije ju dignuo sam..sad ju nosi.. Isto,morala sam mu ju stavit u ruke i istu sekundu cim bi zaplakala,evo ti je meni place!!! Pizdila sam..pa kak ce se naucit na tebe ak ju neced nosat.. Ili ju tjesi tak da sjedi i ne mrda,drzi ju,ona urla,a on povremeno kaze ssss..poludila sam jer ju se stvarno lako moze utjesit i ne mogu to slusat..isto dok sam popizdila,da vis kak hoda sad s njom i  prica joj..nekad..jucer me pitao da kak mogu tolko srat,da on ne zna kaj da joj prica..pa kak ne znas,jebote,ak treba ja joj otpjevam sadrzaj na striku,bitno da bilo kaj meljes jer ona slusa..
    Joj,isto kaj me iritira,zamolim ga da ju digne da dijete podrigne da malo i ja odmorim leda,nakon 30s evo ti je,nece podrignut..da poludis.. Najgore od svega,gleda trenutno star trek i dok to gleda,mala moze urlat..pazi ovo,ona place a on stavi ruku na nju..to upali nekada kad je ona u polusnu,pa zaspe dalje,al ak urla to ne pali..a seriju moze btw pauzirat..to ti je da poludis..
    Mm je stvarno dobar i sve al vezano uz bebu, waaaaaa..
    Nece prematat,to rade zene..ja velim moras to znat u zivotu, bar probaj..pazite ovo,on to zna u teoriji..i kaj rec

Ugolina
    22. Srpanj 2016. 09:39

Haha,kaj sam sad napravila..mala cica i nes se ljuti i rezi na cicu,izvadim ju i stisnem da vidim ima li stogod jos uopce u njoj i pospricam ju po cijeloj faci,hahaha

Littleladybug
    22. Srpanj 2016. 09:46

ugolina onda je i tvom welcome to the club..hahah to se i meni desilo nekidan al ja nisam niti stisla cicu nego je njemu ispala a izgleda da je taman bia navuka mlijeko i direkt mlaz u facu ..nije zna sto ga je snaslo 😂😂

Ugolina
    22. Srpanj 2016. 09:47

Hihihihi

Ugolina
    22. Srpanj 2016. 09:49

Sunshine kad imate krstitke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.