Nemam pojma. Ja jos osjetim neku kvrgicu pod prstom a ona kaze da je dobro
Kako ste vi danas?
Sunshine kako bilo na pregledu?
Ostale mame di ste?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I da danas rekla mudrici da stane ma vagu prvo sama pa onda s juniorom. Racunam da ce na manju kilazu manje pogrijesit.😂
I bogme ispalo 4600 u robi. U pedice taman 50g manje 👍
Drage moje bravo za kukice i kljucnu kost. Bas mi je drago da su nam sva djeca zdrava!!
Ja cekam goste i pisem brzo. Moja tratincica sad tek zaspala...od 10 se gonimo.
Spavala bi ona ali ovi izleti doktoru me ubiju. Taman u autu zaspi pa budi za uzv. I onda se uznemirila pa je smiruj i opet zaspi pa cekaj sat vremena jer je pedica morala na hitan carski...pa budenje za pregled....i onda malo drijemanja do sada!
Uglavnom uzv mozga ok,ima 3880 g, OG 36...i sve je inace ok. Rekla je za ovu promuklost da ne cuje nista na plucima,nos prohodan (iako ja malo cujem nesto ali ne curi) ali mogu kapat fizioloske da vlazim sluznicu. Samo da pratim temp i ponasanje i sve ok,kao da oni znaju od plakanja osto promuknut. A mislim ona non stop dreci pa kako je tek sad promukla.
I da se prati neurorazvoj pa po potrebi kod fizijatra zbog rizika nesto bla bla bla kao zbog ranijeg rodenja. Znaci vodi se kao nedonosce iako je 37,3 tt. Tako da se nemojte tjesit da je taj famozni 37 tjedan ekstra siguran. Kakala 3 puta popisala doktoricu od glave do pete ulovili nas i grcevi..cijela bolnica je orila...svi gledali!!
I dr stalno neke vjezbe...pracenje...ovo ono,bas me prepala. I ode napisat nalaz i vrati se pa kaze da je sve najnormalnike za njenu dob,a ona je mislila da je starija,krivo je vidila datum!!!! Uzas!!!
E i na nalazu pise 6 tjedana i u zagradi -3 tjedna korekcija dobi.
Sta to znaci kao napomena samo ili se vodi kao 3 tjedna mlada?
url=https://lilypie.com]
E i svi ovi urodeni refleksi bi trebali kao do treceg mjeseca proc kao i grcevi,jer je gledala trbicu koja je umjereno napuhana,al mi lijepo prduckamo i cini mi se sad nekako svaki 2,3 dan grcevi. I kaze dr da ranije rodena djeca imaju jace grceve!!
Hb da je Tena super. Cmokic
-3tj mozda zbog razvoja kasnije. Pisala prije, mog su prema farr izvukli tjedan ranije i osjetilo se. Recimo kasnije se preokrenuo trbuh ledja
Pozdrav mamama Pratim vas vec neko vrijeme, jos s foruma o trudnoci i sad sam vam se konacno odlucila pridruziti! Moj Franjo roden je 8.6. i bas je jedna vesela i zdrava buckasta beba koja najvise voli maminu sisu od prvog trenutka kad smo se sreli haha! Shvatila sam da mi uz njega ostaje dosta vremena i za surfanje (osobito kad nas ulovi nocna nesanica) pa da je bolje da ga ulozim u tipkanje s vama nego u online shopping
Rose i Franjo dobro nam dosli! Bas lijepo ime Franjo,medu mojim favoritima dok nismo znali spol. I moja curka rodena na isti dan.
Puno nam tipkaj pa i nevezano za bebu. A nemoj niti shopping zapustit.
Ja upravo pijem kavu i meditiram...neka nova reklama na top shopu
Temp jos nema...a promuklost a ono..jos je tu.barem ne ide na gore. Jucer kad sam vam napisala da je napokon zaspala..e da je ali na 10 min. I svooo vrijeme dok su gosti bili tu je vristala od kolika! Ja ne znam sta je to jucer bilo ali imala je jedno 3,4 epizode. I kad smo ih isli ispratit se smirila pa sam je malo vani nosila da se ohladi,okupali je ( bas je gustala) i zaspala u 10 pa do pola 4!
E i ovo su prvi gosti sta su mi donijeli kasice ..pise od 4tog mjeseca ali necu ih dat tada jos. Jucer sam i pedici napomenula da sam jednom probala dat prokuhane vode kad je bilo uzasno vruce pa kaze da nije potrebno. To je vec treca dr da mi to kaze pa biti necu,a ona je ionako popila doslovce gutljaj i pol
Jutro mame, moj mangup jos spava. A ja ga cekam da se probudi, popapa i da odemo do morske hladovina malo ☀
Zaspao je sinoc u 21h, s budenjima u 3h pa u 6.30h.
Ja danas u frizera, napokon! Nisam ja mislim godinu dana bila 😅
Sunshine super Tena napreduje ❤ koliko je to napredovala od kontrole s mjesec?
Bas bed sto vas tako bas zezaju zbog toga sta je rođena 3tj prije. Ispada najbolje docekat termin i to je to. A mi bi sve požurile....
Znači i kasice na poklon hehe. Mi cemo vjerovatno s njima od 4mj s obzirom da je samo na ad-u. Bar su mi tako bile upute s malom.
Abies da da svakavih ishoda s mamama ljetnim... Steta.
Rose welcome! ❤ bas mi je drago da si nam se prodruzila. Odakle ste?
Gdje shopingiras? 😅
Jutro cure
Samo da vam reknem da jedva cekam da vam se ovdje pridruzim
Sanjarka uzivaj kod frizera
Sortiraj odgovore
Najstariji