Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose08
    21. Srpanj 2016. 10:55

Hvala na dobrodoslicama   Ja sam iz okolice Zga, na ovu stranu oko Samobora! A sopping, u zadnjih tipa 2 mjeseca trudnoce i od kad se F rodio sam kupila tri para stikli jer su bile tak savrseno privlacne i jeftine, ne moram ni spominjati da ih jos nisam imala priliku nosit, samo ih gomilam  A najdraza online sopping destinacija mi je Mango i Mango outlet, cijene vise nego pristojne (pogotovo na njihovom outletu, otkrice godine ) a kvaliteta taman za odnosit sezonu-dvije  Kaj se vode tice, mi nista ne trosimo osim sise, i pedijatrica i patronazna rekle nema potrebe iako se okolina ugl cudom cudi kak to niti vode niti malo caja 

Sunshine1
    21. Srpanj 2016. 10:57

Sanjarka od prve kontrole 08.07. dobila 580 g  sts cu kad voli cicu! Al sitne bebe brze napreduju,barem u pocetku. Valjda nece ovako stalno dobivat. A nadam se i da cemo preskocit skok koji bi trebao ovaj tjedan...

Mare primjetila sam da skicnes tu i tamo ovdje!! :) i mi cekamo da se sto vise mama pridruzi tu.

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    21. Srpanj 2016. 12:15

Evo me konacno,covjece,nikako pronac vremena za malo tipkat jer nam se malo razje....rutina od nedjelje,ak ju mozemo tak nazvat..
    u ned imali krstitke..tak je mala super to odradila i citavu misu je bila budna i dobra,nismo mogli vjerovat..jedino je na pocetku morala svima dati do znanja da je dosla,hihihi..poslije nas ipak i vrijeme posluzilo tako da milina,mogli smo vani festat,taman niti vruce niti hladno.. Muz poceo radit jucer,steta..bas nam lijepo bilo,cetiri tjedna je bio doma,bas se covjek navikne..
    Gladna sam ko pas i nis mi ne pomaze miris piceka koji se pece i siri stanom 

Rose dobrodosla

Sanjarka88
    21. Srpanj 2016. 12:27

Ugolina bas sam se pitala di si 😊 bas mi je drago da vam je krstenje proslo tako dobro i da je curka bila dobraaa 😍
    Navali na piceka 😉

Sunshine i moj je dobio u 17 dana 600g. Tako da tu su oni dvoje neka jedu , trosit ce to kad prohodaju hehe

Rose o mango! 👍 Iako nisam si ni komada kupila od kad sam zatrudnila. Cekam jesen 😷 ostane li novaca za mene kad obucem dvoje dice haha 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    21. Srpanj 2016. 13:09

di ste mame😀 mi se borimo s kolikama,ja solo s njim,moram nesto skuhat,ocistit,oprat..ne stignem javit vam se,ali nastojim pratit svako toliko..situacija je takva da smo jutros zajedno bili na wcu,da me ko vidi 😂😂😂 uzasno je nemiran,osip od vrucine,pristici od ciscenja..pupak nam poceo krvarit nikako da stane pa se nesmimo kupat..uglavnom nikad dosadno 😁😁

Littleladybug
    21. Srpanj 2016. 13:11

da i rose dobrodosla

kleopatra1606
    21. Srpanj 2016. 13:33

Evo da se i ja javim. Muz je ovaj tjedan na godisnjem, pa pokusavamo papire sve rijesiti, moram Vam reci da njemacka birokracija je ista kao nasa 😡. Sva sreca pa su mi tata i mama ovdje pa mogu bebana pripaziti dok mi sve rijesavamo.
    Sinoc smo imali kupanje i beban je urlikao, mislim da mu se nikako ne svida voda i kupanje. 

Nove cure dobrodosle 😀👍🏻

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Ugolina
    21. Srpanj 2016. 14:12

Skuhala sam kavu i sjela napokon,bebolina kraj mene spava..pokusat cu to iskoristiti i do kraja natipkati sve sto mislim trenutno o svojoj svekrvi,mater joj...sve me vise i vise zivcira,moram se ispuhat..

Littleladybug
    21. Srpanj 2016. 14:16

Ugolina samo se ti ispusi, ah te svekice..

Sunshine1
    21. Srpanj 2016. 14:40

Baby ja odem na wc sama. Mislim da barem na to imam pravo  kad vec cijeli dan visi na meni. Nekad dreci,nekad ne. Sta cu joj ja

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.