Hvala na dobrodoslicama Ja sam iz okolice Zga, na ovu stranu oko Samobora! A sopping, u zadnjih tipa 2 mjeseca trudnoce i od kad se F rodio sam kupila tri para stikli jer su bile tak savrseno privlacne i jeftine, ne moram ni spominjati da ih jos nisam imala priliku nosit, samo ih gomilam
A najdraza online sopping destinacija mi je Mango i Mango outlet, cijene vise nego pristojne (pogotovo na njihovom outletu, otkrice godine
) a kvaliteta taman za odnosit sezonu-dvije
Kaj se vode tice, mi nista ne trosimo osim sise, i pedijatrica i patronazna rekle nema potrebe iako se okolina ugl cudom cudi kak to niti vode niti malo caja
Sanjarka od prve kontrole 08.07. dobila 580 g sts cu kad voli cicu! Al sitne bebe brze napreduju,barem u pocetku. Valjda nece ovako stalno dobivat. A nadam se i da cemo preskocit skok koji bi trebao ovaj tjedan...
Mare primjetila sam da skicnes tu i tamo ovdje!! :) i mi cekamo da se sto vise mama pridruzi tu.
url=https://lilypie.com]
Evo me konacno,covjece,nikako pronac vremena za malo tipkat jer nam se malo razje....rutina od nedjelje,ak ju mozemo tak nazvat..
u ned imali krstitke..tak je mala super to odradila i citavu misu je bila budna i dobra,nismo mogli vjerovat..jedino je na pocetku morala svima dati do znanja da je dosla,hihihi..poslije nas ipak i vrijeme posluzilo tako da milina,mogli smo vani festat,taman niti vruce niti hladno.. Muz poceo radit jucer,steta..bas nam lijepo bilo,cetiri tjedna je bio doma,bas se covjek navikne..
Gladna sam ko pas i nis mi ne pomaze miris piceka koji se pece i siri stanom
Rose dobrodosla
Ugolina bas sam se pitala di si 😊 bas mi je drago da vam je krstenje proslo tako dobro i da je curka bila dobraaa 😍
Navali na piceka 😉
Sunshine i moj je dobio u 17 dana 600g. Tako da tu su oni dvoje neka jedu , trosit ce to kad prohodaju hehe
Rose o mango! 👍 Iako nisam si ni komada kupila od kad sam zatrudnila. Cekam jesen 😷 ostane li novaca za mene kad obucem dvoje dice haha 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
di ste mame😀 mi se borimo s kolikama,ja solo s njim,moram nesto skuhat,ocistit,oprat..ne stignem javit vam se,ali nastojim pratit svako toliko..situacija je takva da smo jutros zajedno bili na wcu,da me ko vidi 😂😂😂 uzasno je nemiran,osip od vrucine,pristici od ciscenja..pupak nam poceo krvarit nikako da stane pa se nesmimo kupat..uglavnom nikad dosadno 😁😁
Evo da se i ja javim. Muz je ovaj tjedan na godisnjem, pa pokusavamo papire sve rijesiti, moram Vam reci da njemacka birokracija je ista kao nasa 😡. Sva sreca pa su mi tata i mama ovdje pa mogu bebana pripaziti dok mi sve rijesavamo.
Sinoc smo imali kupanje i beban je urlikao, mislim da mu se nikako ne svida voda i kupanje.
Nove cure dobrodosle 😀👍🏻
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Skuhala sam kavu i sjela napokon,bebolina kraj mene spava..pokusat cu to iskoristiti i do kraja natipkati sve sto mislim trenutno o svojoj svekrvi,mater joj...sve me vise i vise zivcira,moram se ispuhat..
Baby ja odem na wc sama. Mislim da barem na to imam pravo kad vec cijeli dan visi na meni. Nekad dreci,nekad ne. Sta cu joj ja
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji