Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    26. Listopad 2016. 12:51

Sunshine, probaj je kojiput tokom dana staviti na trbuh da vidis kako ce reagirati i hoce li mirnije spavati. Moj Marcel vec vise od mjesec dana spava samo na trbuhu i drugacije vise ne zeli spavati (osim u kolicima i autosjedalici ali ni tad nije bas odusevljen spavanjem na ledima 😉)

Nasa noc i nije bila neka za pohvalit se 😕 Nisam ga na kraju budila u 23h jer je tako lijepo mirno spavao 😍 ali je onda on mene probudio u 1 i sljedece u 5h 😩 Jos bi nekako to i bilo da je od 5-8 normalno spavao ali sam svakih 20-30min ustajala da mu gurnem dudu u usta jer je poceo cendrati 😩 I pita mene mm ujutro jel se Marcel lijepo naspavao kazem mu da, on se naspavao ali ja niti ne bas. Na to ce on onako zacudeno-zasto? pa danas je lijepo spavao. Da, naravno da on misli da je lijepo spavao kad je hrkao pokraj nas svakiput kad sam ga hranila a nije cuo vjerojatno ni to cendranje ujutro 😠😠

Imam i ja kod kuce par takvih prastarih aparata za koje jedva cekam da crknu pa da kupim nove ali se neeedajuuu, a bezveze mi bacat jos funkcionalnu vesmasinu, mikrovalnu i sl 😬😬

Tako, idem sad napravim nesto za rucak dok mi dijete jos spava 😊

vjeverica8
    26. Listopad 2016. 13:02

Ilani palac gore za muža  morat ćeš ga nagraditi 
    Abies i Mare jesu vam skupe te sitnice na autu. Bolje da ste nešto pošteno pokvarile 
    Sunshine i ja sam se bojala stavljati malog na trbuh ali s vremenom sam skužila da tako brže zaspi i duže/mirnije spava   i da, sušim tetre u sušilici
    Sandrich brzo bih se ja stesala kod tvojih deserata. Ja nigdje ne stavljam rum, korice naranče, limuna, grožđice - čemu kvariti okus 
    Curice sretan minić velikoj Katji 

Mm ponosno kupio neki skupi beskontaktni toplomjer za čelo. Naravno da ništa ne valja. Mogao me pitati prije nego je potrošio lovu. Tri mjerenja u razmaku minute - 37.1, 37.7 i 37.4 - pitam ga koju onda temperaturu ima mali, kaže srednju  ne bi taj priznao da je u krivu  a meni redovito mjeri 37.7 ali samo zato što imam masnu kožu hahahaha. Za te pare bi mi toplomjer trebao očistit čelo, izmjerit temperaturu i dati mi lijek ako treba 

vjeverica8
    26. Listopad 2016. 13:06

ok, sad vidim da mi je izbrisao dijelove koje sam citirala, jedan post na prethodnoj str odnosio se na Hele a drugi na Mashu

deeka
    26. Listopad 2016. 13:26

Ugolina hahaha da saljemo si sexy slike :)

Masha kakvo stanje s grcevima?

Njoj sinoc i danas nista. Vadili krv jutros i urin. Krv uredna, u urinu blaga upala mjehura. 

Sad ce nam dat antibiotike i kaze da pratimo oce imat temperaturu.. U petak stize nalaz urinokulture i ponavljamo obicni urin.
    Da mama nije panicar,ne bi je ni otkrili.
    Uff

MomM.94
    26. Listopad 2016. 13:52

Olaaaa...Eto i mene natrag, cula sam da je veselo...Pozdrav svim novim i starim mamicamaaaa.... :) :)
    Nesto sam uspijela procitat, al ko ce procitat 616str.. :O
    Za one mamice koje neznaju imam maloga Leona starog 4 i pol mjeseca, i za sad je dobro dijete.. Mucili su nas grcevi mjesec dana po pol sata...  Trenutno smo na ad po danu, a po noci cicaaa... I krenuli lagano s dohranom, jabuka, kruska i mrkvica za sad... :D :D
    Etooo toliko od mene..Od danas vas redovito citam i javljam seeee.... :) :)

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

uykmyjh
    26. Listopad 2016. 13:57

Ne preporuca se spavanje na trbuhu preko noci zbog gusenja i slabljenja pluca... 😲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.