Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    26. Listopad 2016. 19:26

Neko zastisje.... Da i ja necu bez veze da idem doktorici jer tamo dodu svakakvi, mada je mozda i u petak pobrala neki virus tamo
    Spavanje na trbuhu mojoj uvijek pase na ledima pa nisam bas ispitivala, samo mi je kao pedijatrica rekla da ne smije jos na trbuh (imala je tad 4tjedna) nisam nis dodatno pitala 
    Evo moja spava od 3 samo se budila za jelo u 6 , pretpostavljam da ce i po noci spavat . Tako ona ima dva dana spava i noc i dan a dva dana nemozes nis od nje 😬. Tako da sam si sad sve pospremila i pocistila kuhala nisam nis nemam ideje 😬 Narucit cu pizzu zdrava hrana haha
    E da bebacice pa kako tako dugo trajo zastopan nos? 😬
    Di je ugolina? Hehe

CrazyPuppet
    26. Listopad 2016. 19:28

Deeka eto što ti je majčinski instinkt 👍 bit će to sve dobro, bravo za mamu lavicu 💪
    Ja prvo zovem pedicu, pa me ona pita stvari, ako zaključi da treba ona vidit onda dobimo termin, ako nije ništa strašno dobijemo upute što i kako. 
    Mi ok, neki smotan dan, letila na gradilište, pa na sastanak. Bebe zaspao taman prije nego sam išla, i nisam ga stigla nahranit. I mislila se izdojit, ali mm kaže ne treba. Za pola sata zove ,sms-a maleni vrišti u pozadini. Jurim doma, mm ko da mu neko svu krv popio 😂😂😂 nije jadan došo k sebi još sat vremena.

CrazyPuppet
    26. Listopad 2016. 19:33

Tpol hehe, i ja skoro pizzu danas naručivala, zagorio mi ručak 😂😂😂 ne znam speć pohanu piletinu. 
    P.s. stavila sam selfie na profil da me vizualizirate 😝

vjeverica8
    26. Listopad 2016. 19:41

Ajme Crazy baš si me iznenadila, uopće te nisam takvu zamisljala. U mojoj glavi imaš svijetliju smeđu kosu zavezanu u rep  Josip ti baš liči 

Abies
    26. Listopad 2016. 19:53

Drago mi je upoznat te Crazy. Sjećam se uredske trudničke fotke s fotokopirkom tako da sam znala boju kose. Baš si zgodna.
    A sad glupo pitanje. Te slike staviš u radosnicu?

TPol
    26. Listopad 2016. 20:06

E crazy ja sam zamisljala nekako da Imas ozbiljan lik i da starije izgledas a tu mi djelujes skroz mlado kao da imas 20g 👍🏻

Sunshine1
    26. Listopad 2016. 20:10

Ja znam Crazy tralalalaala
     Ajde napokon neko zatisje da ne citam satima.

Cekam Pravu zenu pa oprat sude i spavat,neda mi se pospremat niti peglat,neda mi seeee!!
    Tenka je zaspala rano jer se vec para dana zadnje zbudi u 16:00 i onda joj vise nedam spavat do 7 jer bi onda bila dugo budna.

Sta mozemo stavljat tako slike na profil? Ja to nis nisam proucavala. 🤔
    Ja bi pizzu!! Aaaaa

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.