Sretan 4. minic Katji i ona je vec velika cura 😍😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Abies e nisi mi rekla sto bi dala curi za veceru?
Babycoming ajme koliko budenja on sad ima 😓 nemos vjerovat da se to moze toliko prominit uh!
Vidim pripreme za puzanje je tu 😎 jel se rotira ?
Koliki trošak sam si napravila? Molim te ponovi mi 😨😨😩😥 ne treba meni usisavac hvallaaaa haha
Curice i vi bolesni 😔😔 ajme ona ima i temp. Hoces je vodit u pedice?
A za toplomjer neznam ja sam vjerna živinom ne vjerujem digitalnim.
Ja kad citam Sandrich i njene postove vidim samo rum, rum i rum 😂😂😂😂 mogu na kolac? Ajmo splicanke sve kod nje na rum haha
Masho haha do tebe je 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ide nekad trbuh-bok-leda al samo na lijevo..mama mi je primjetila da mu je lijeva strana dosta slabija od desne, npr na desnu se oslanja, nekad kad je na trbuhu odigne se na desnu saku, desnom cesce hvata igracke itd pa sad to vjezbamo..te pripreme za puzanje nisam ja primjetila,jutros mi mm to obznanio..sad ga cekamo da to ponovi da se i mama uvjeri 😀
za usisivac strasno, nisam uopce znala da su takve cijene..znaci da iole valja ispod 600kn ga nema 😥😥 a ja imam ogroooomni tapet preko cijelog dnevnog i muza smotanog kao dijete 😂😂
Sandrich ti si bila kakvi pirat u proslom zivotu, samo pni konzumiraju toliko ruma 😂😂 sad te vec zamisljam rascupanu s povezom preko oka 😂😂
Curice definitivno zivin najvjerodostojniji, imam doma dva digitalna i kad mjerim pokazu razlicito 😏🔫 a to za celo uho itd mislim da je vise papilova nego sto vrijedi
Katjaaa sretan minic ❤
Curice ja dala 300kn za uho i čelo i to mi promašena investicija. Moje usne su mi najbolji toplomjer.
Imaš trakice u apoteci. No živa je zakon, tj alkoholne sad prodaju.
Slažem se s Mashom.
A i onaj dio, sad se i ja sinu uvalim i mazim ga da se probudi.
ee i savjet trebam..nasa borba s dojenjem vec predugo traje tako da imam u planu kupit izdajalicu i davat mu izdojeno na bocicu makar ovi zadnji obrok prije spavanja..vjerujem da se cesce budi jer se ne najede kako spada..pa ako imate preporuku za izdajalicu pisite 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji