Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    26. Listopad 2016. 14:23

Sanjarka ma cisto mu razgibavam tu rukicu i nogicu, nista posebno..kad je na trbuhu malo forsiram da hvata igrackice lijevom rukom, opcenito mu dajem da hvata lijevom vise nego desnom..u ponedjeljak il utorak smo u pedijatra pa cu ga pitat sta misli..a za dojenje vec vise od 20dana urla na sisu, pljuca je iz usta i tako se ispatimo oboje dok pojede

TPol
    26. Listopad 2016. 14:38

pozdrav curke! Vrijedne ste s pisanjem.

Kod nas je ovde praznik pa nista ne radi, tako da se mm ponudio da cuva bebu dok ja odem na kavu s prijateljicom, i reko aj neka super, tako da me nije bilo tri i pol sata , i kad sam se vratila kaze on kao nije nista uspio skuhat imao je samo posla s njom hehhe reko neka neka sad vidis kako je 😀😀😀
    Moja nece na trbuhu spavat a sad kako ju taj nosic zeza u snu je jako mrdala s rukama i nogama tako da sam je stavila u viber i tu je nekako bila mirna pa smo uspjele spavat 
    Ejic ma nedam ja njoj da je dugo budna, gledam maximalno 45min i onda pocinjem uspavljivanje 
    Sanjarka moze bit to je jos grc ili sta vec a i kao sto bellar kaze stalno trazi neku paznju nemoze se sama zabavit , a neka valjda neka faza , bit cu sretna kad nauci na kolica pa da mozemo u setnje , lakse mi je s kolicima 

A super znaci kvarite usisavace i druge aparate , pa hmm nemam nista protiv da se moj probudi
    Vjeverice tvoj je isto nastiman na svaka tri sata hmm te bebice nas bas zafrkavaju

Mojoj je nosic isto, samo neznam dal da idem doktorici zbog toga? Jede dobro i zivahna je

Dekka auu pa dobro da si bila panicar ja bi mislika da nije nista, al svasta pa odakle joj ta upala? Bas cudno .... Ozdravite brzo

CrazyPuppet
    26. Listopad 2016. 14:52

Babycoming jesi mozda na rodi pital za savjet? A stvarno muka kad odbija... Ja ti imam tommee tippee elektricnu, jer mi njihova duda nekako najsličnija pravoj cici... Inače mi je ok, al se ja skoro niš ne stignem izdajati.

Abies
    26. Listopad 2016. 15:13

Teja wellcome back!
    Upravo imala hitan slučaj. izleti mi sin gol, samo u čarapama. i čujem veš mašinu. 😱 sve pod kontrolom. eno ga sjedi i bulji u bubanj 😊
    Bijela tehnika, ja bi novu ploču 2 plina 2 indukcije. Može i frižider. No sve što imam je relativno novo. Suđerica kad je vrisnula bio je jeftiniji popravak. A nabrusila se uzet užu i napravit još jedan element za ulja i sl. Bit će. Jednom. Trenutno mi želja dobit na lotu za novi auto. Iako si mislim kako vozim novi auto (tek mu 11god). 
    Auto moj je mažen i pažen😇, muž je svoj rasklimao 😀  primit na znanje.

Deeka bravo mama!!!!!
    E dalje ne pamtim osim da je Mare pospremala. Masha u općem kaosu kao ja. A ono 2 dana koma, treći pokušam pospremit dok spava. Pa opet ne spava 2 dana.... I tako u krug. Na mm se ne oslanjam baš. No ipak je tu pa imam povremeno luksuz od svojih 5 min.

mare1989
    26. Listopad 2016. 15:18

abies i moj mm je auto pokvario,jedan auto imamo tako da sam osudena voziti grdosiju od auta jer to nije auto to je kamion,a kad mu spomenem da bi ja neki zenski nema sanse,nije siguran,moras mislit na djecu,nisi vise sama i itd.

mare1989
    26. Listopad 2016. 15:19

cure sta kuhate?

ja nemam ideju sta bi kuhala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.