Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    26. Listopad 2016. 15:25

Meni pedijatrica rekla da ne na trbuh jer nije pravilni disanje,na boku je kao najpravilnije. Bas me zanima kako ih zadrzat na boku. Stavljam je na trbuh preko dana ali nisam primjetila duze spavanje,samo mirnije. Jedino mi je lakse kad je na trbuhu a ja nis ne radim pa sam kraj nje i digne glavu....samo joj turim glavu natrag u krevet,lupkam po guzu i ssss i zaspi natrag pa duze odspava. A sto se tice trzanja ja joj kad crvce zaspi ruke uz tijeli i dekom omotam.
    Okretanje sam se ispraksirala... 
    Bas cz probat veceras pa da vidim razliku

url=https://lilypie.com]

deeka
    26. Listopad 2016. 15:26

Bellaru nadam se i ja da ce proc brzo. Neznam ni ja kako je dobila, a kazu da cure dobiju prije nego drcki. Dobila je i ja po prvi put misrc dana prije poroda. 
    Dosa mi je Ewan. Trenutno rafi i ina zaspala, pitam se sta ce bit kad se ugasi sum.

Masha bas jadne male curice :( valjda cemo se brzo tog rjesit.

Tpol eto izgleda majcinski instikt proradio.

Abies :* sricom na vrime je

bebacica
    26. Listopad 2016. 15:34

Vjeverice kupio mm kombinezon sa zvijezdicama 😍 ostao jedan jedini 74/80. 
    Tpol kad je mojoj bio nosic zastopan i da napomenem odmah to je trajalo 2 tjedna, zvala sam pedicu i pitala dal da dodem, samo mi je rekla da dodem ako ima temp. HB nije imala, al meni je to bzvz. Kad je temp, to znaci da vec postoji u tijelu upala. Mah i ti doktori, svak svoje ima.

bellaru
    26. Listopad 2016. 17:06

Cure sta da kupim za zvakanje za zubice?

Abies
    26. Listopad 2016. 17:44

Bellaru i kod mene se peče kruh. Iko 1kg brašna 4šalice male vode sol šećer pola kvasca. Sjemenke. Prvo suho onda voda i kvasac. 210-57min

Zubi tigex 2 čovjeka kozmo za vikend. I one kao četkice gumene su im super kad su veći. Ugl idemo u sub u kozmo 😀

curicax3
    26. Listopad 2016. 18:01

Joj deeka odmah mi muka kad cujem za urinarne infekte.hB da si reagirala.Bas je to kod cura grozno.Moja srednja imala s dvije god.upalu bubrega i urosepsu.jedva su je spasili.Kad se sjetim tog horora,dva tjedna bila u bolnici,od toga tjedan danonocno na infuziji,a ja nisam po noci smjela bit s njom.
    Tako da bolje da ste vi na vrijeme dobili antibiotik.Bit ce to sve dobro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.