Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Listopad 2016. 09:43

Curica uspila pokvarit malu haha 😂😂😂😂

Inace toplomjeri alkoholni su smece da se razumimo al su i dalje bolji od svih digitalnih.  Ziva rules! 
    Nece ti puno pomoc kad ti on usred novi pokaze nerealno malu ili veliku temp 😩
    Ili u svakom uhu puno drugcije..

Babycoming kakvi su vam problemi s dojenjem? Ja imala ručnu aventovu meni bila super 👍👍
    Kakve vježbe radis? 

Di je Kokolo? Nije se valjda prepala sto ovoliko tipkamo? 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    26. Listopad 2016. 09:44

curice sretan minic princezi 😍🎆🎇

Ugolina
    26. Listopad 2016. 09:51

Danas bio moj red da kuham kavu,al najte zameriti nisam mogla od umora..ova moja pizdaca mala i ja imale party od pol sest do sedam..majke mi ak je u top nisam strpala..😈😈😈😈😈ko ono ima da mi ga posudi ,abies? pet puta sam ju uspavala,stavim u kindac,eto je, grrrrr..onda smo otisle u boravak,ja meditirat,a ona pjevat i grist onu mekanu slikovnicu i mahat rukama i nogama... ah.... al zato sam nadoknadila od sedam do maloprije..a moja zofica,ko zna od kad je budna 😲😂😂😂

Abies
    26. Listopad 2016. 09:56

Meni taj ušni pokaže i do 1c krivo. Sranje. Veli 37,2 a dijete gori. Uzmem drugi a ono 38,2
    Mislim da su izbacili zadnjih godina živine iz prodaje zbog otrovnosti ako se slome. Kao i štedne žarulje. 

Sanjarka pitam jel rano da dam dopodne povrće kašicu i navečer jabuku. Kad tako planiraš

bellaru
    26. Listopad 2016. 10:06

Abies

Meni taj ušni pokaže i do 1c krivo. Sranje. Veli 37,2 a dijete gori. Uzmem drugi a ono 38,2
    Mislim da su izbacili zadnjih godina živine iz prodaje zbog otrovnosti ako se slome. Kao i štedne žarulje. 

Sanjarka pitam jel rano da dam dopodne povrće kašicu i navečer jabuku. Kad tako planiraš

Nema vise ni zivinih tlakomjera ni toplomejra. Zabranjeno. Otrovno. Al da najbolje. Alkoholni sranje. Al kazem meni hartmanov pokazivo svakakve temperature al braunov odlican. Nikad nije pokazo ni 37

curicax3
    26. Listopad 2016. 09:57

Hvala svima😘😘😘😘😘

Ugolina dobrodosla u klub.moja ima nocne feste zadnjih desetak dana.Nocas od pola 4 do pola 5😥

curicax3
    26. Listopad 2016. 09:59

Ajde odgovorile ste me od toplomjera😉kad volim trosit pa bi ja stalno nesto😂makar toplomjer

Sanjarka88
    26. Listopad 2016. 10:03

curicax3

Ajde odgovorile ste me od toplomjera😉kad volim trosit pa bi ja stalno nesto😂makar toplomjer

Pokvari usisivac 😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI