Curica uspila pokvarit malu haha 😂😂😂😂
Inace toplomjeri alkoholni su smece da se razumimo al su i dalje bolji od svih digitalnih. Ziva rules!
Nece ti puno pomoc kad ti on usred novi pokaze nerealno malu ili veliku temp 😩
Ili u svakom uhu puno drugcije..
Babycoming kakvi su vam problemi s dojenjem? Ja imala ručnu aventovu meni bila super 👍👍
Kakve vježbe radis?
Di je Kokolo? Nije se valjda prepala sto ovoliko tipkamo? 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Danas bio moj red da kuham kavu,al najte zameriti nisam mogla od umora..ova moja pizdaca mala i ja imale party od pol sest do sedam..majke mi ak je u top nisam strpala..😈😈😈😈😈ko ono ima da mi ga posudi ,abies? pet puta sam ju uspavala,stavim u kindac,eto je, grrrrr..onda smo otisle u boravak,ja meditirat,a ona pjevat i grist onu mekanu slikovnicu i mahat rukama i nogama... ah.... al zato sam nadoknadila od sedam do maloprije..a moja zofica,ko zna od kad je budna 😲😂😂😂

Meni taj ušni pokaže i do 1c krivo. Sranje. Veli 37,2 a dijete gori. Uzmem drugi a ono 38,2
Mislim da su izbacili zadnjih godina živine iz prodaje zbog otrovnosti ako se slome. Kao i štedne žarulje.
Sanjarka pitam jel rano da dam dopodne povrće kašicu i navečer jabuku. Kad tako planiraš
Meni taj ušni pokaže i do 1c krivo. Sranje. Veli 37,2 a dijete gori. Uzmem drugi a ono 38,2
Mislim da su izbacili zadnjih godina živine iz prodaje zbog otrovnosti ako se slome. Kao i štedne žarulje.
Sanjarka pitam jel rano da dam dopodne povrće kašicu i navečer jabuku. Kad tako planiraš
Nema vise ni zivinih tlakomjera ni toplomejra. Zabranjeno. Otrovno. Al da najbolje. Alkoholni sranje. Al kazem meni hartmanov pokazivo svakakve temperature al braunov odlican. Nikad nije pokazo ni 37

Hvala svima😘😘😘😘😘
Ugolina dobrodosla u klub.moja ima nocne feste zadnjih desetak dana.Nocas od pola 4 do pola 5😥

Ajde odgovorile ste me od toplomjera😉kad volim trosit pa bi ja stalno nesto😂makar toplomjer
Ajde odgovorile ste me od toplomjera😉kad volim trosit pa bi ja stalno nesto😂makar toplomjer
Pokvari usisivac 😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji