Curica uspila pokvarit malu haha 😂😂😂😂
Inace toplomjeri alkoholni su smece da se razumimo al su i dalje bolji od svih digitalnih. Ziva rules!
Nece ti puno pomoc kad ti on usred novi pokaze nerealno malu ili veliku temp 😩
Ili u svakom uhu puno drugcije..
Babycoming kakvi su vam problemi s dojenjem? Ja imala ručnu aventovu meni bila super 👍👍
Kakve vježbe radis?
Di je Kokolo? Nije se valjda prepala sto ovoliko tipkamo? 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Danas bio moj red da kuham kavu,al najte zameriti nisam mogla od umora..ova moja pizdaca mala i ja imale party od pol sest do sedam..majke mi ak je u top nisam strpala..😈😈😈😈😈ko ono ima da mi ga posudi ,abies? pet puta sam ju uspavala,stavim u kindac,eto je, grrrrr..onda smo otisle u boravak,ja meditirat,a ona pjevat i grist onu mekanu slikovnicu i mahat rukama i nogama... ah.... al zato sam nadoknadila od sedam do maloprije..a moja zofica,ko zna od kad je budna 😲😂😂😂
Meni taj ušni pokaže i do 1c krivo. Sranje. Veli 37,2 a dijete gori. Uzmem drugi a ono 38,2
Mislim da su izbacili zadnjih godina živine iz prodaje zbog otrovnosti ako se slome. Kao i štedne žarulje.
Sanjarka pitam jel rano da dam dopodne povrće kašicu i navečer jabuku. Kad tako planiraš
Hvala svima😘😘😘😘😘
Ugolina dobrodosla u klub.moja ima nocne feste zadnjih desetak dana.Nocas od pola 4 do pola 5😥
Ajde odgovorile ste me od toplomjera😉kad volim trosit pa bi ja stalno nesto😂makar toplomjer
Sortiraj odgovore
Najstariji