Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Listopad 2016. 08:08

Abies sigurno je do imena 😩 al necu se zalit puno nije toliko strasno ima djece koja su veci dio noci budna i placu oooo ovo je jos i dobro 😂 
    3300? 😩😓😓

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    26. Listopad 2016. 08:08

sanjarka ona spava,a ja se budim da provjerim je i tako stalno,jedino kad na trbuhu spava, spava cijelu noc.Cudno ali necu se buniti

mare1989
    26. Listopad 2016. 08:10

abies popravak prava sitnica   moj mm ce sutra voziti neku sitnicu da napravi a kostat ce ga od 1500-2000kn.

Abies
    26. Listopad 2016. 08:22

A Mare da, cijena prava sitnica....

mare1989
    26. Listopad 2016. 08:24

Abies

A Mare da, cijena prava sitnica….

uzas pravi

Littleladybug
    26. Listopad 2016. 08:37

jutro cure moze jedna kavicaaa..mi se budili prije pola sata, mama kuhala kavu a tata se igrao s bebom u krevetu..dosao je cili odusevljen rec mi kako K dize guzu i odguruje se kao da puze 😀
    ja sam ljubomorna na vase bebe koje spavaju cijelu noc, ma i koje se bude samo jednom..moj je lega sinoc u 8, probudia se vec u 22:30, pa u 2:30 pa u 6..a bia je lipo dosa na jedno budenje i sad ovo 😴😪
    no dobro, bit ce valjda bolje 😀
    Abies dobar popravak 😲 sto bi bilo da je malo veci servis? sta ti vozis? batmobil? 😂
    Sanjarka hahaha priznaj da i ti oces novi usisivac..moj je pregorio jer je mm zacepio rupu na cijevi s aspiratorom i radio tako u prazno na najjace,zapalio se motor jer se dijete zaigralo 😂😂 ja sam skicnila jedan bez vrecice 😀😀
    racunaj da si napravila cca 500-1000kn troska 😀

uykmyjh
    26. Listopad 2016. 08:44

babycoming

jutro cure moze jedna kavicaaa..mi se budili prije pola sata, mama kuhala kavu a tata se igrao s bebom u krevetu..dosao je cili odusevljen rec mi kako K dize guzu i odguruje se kao da puze 😀
    ja sam ljubomorna na vase bebe koje spavaju cijelu noc, ma i koje se bude samo jednom..moj je lega sinoc u 8, probudia se vec u 22:30, pa u 2:30 pa u 6..a bia je lipo dosa na jedno budenje i sad ovo 😴😪
    no dobro, bit ce valjda bolje 😀
    Abies dobar popravak 😲 sto bi bilo da je malo veci servis? sta ti vozis? batmobil? 😂
    Sanjarka hahaha priznaj da i ti oces novi usisivac..moj je pregorio jer je mm zacepio rupu na cijevi s aspiratorom i radio tako u prazno na najjace,zapalio se motor jer se dijete zaigralo 😂😂 ja sam skicnila jedan bez vrecice 😀😀
    racunaj da si napravila cca 500-1000kn troska 😀

Taman sam tila komentirat koliko dugo drze taj aspirator 😂 
    Juutroo zene! Moze meni jedna s rumom bez mlijeka i kave 😂😂😂 salim se, dobra noc je bila da me nebi krivo shvatile.. zaspao sinoc u 8, preskocio oni predvecernji spavanac koji inace ima od 6 do 7. Probudio se u 8 ujutro uz 3 budjenja sinoc. Kaze mm da se sam pristeka na jedno hranjenje. I ja se nesto sijecam, znam da me to probudilo 😂😂😂👏👍 ko zna koliko puta se tako sam nahrani hahah
    Ja mislim da je kokolo dala recept na fejsu sa coolinarike za neki cokoladni jednostavni kolac. E taj sam pravila sinoc, u na kraju nisam uopce pratila recept. Stavila ruma u biskvit i rum secera u kremu. I vise brasna i koru narance. I vanilin secer. I maslo umisto margarina 😂 nemoguca misija napravit nesto jednostavno. Al predobar je ispao, hvala za recept hahahah 😁😁😁

curicax3
    26. Listopad 2016. 08:40

Jutrooo!Sanjarka meni taj konjak😂plus dupla kava!I ja mislila kako moja ok spava,kad su prve dvije bile horor,a Karlo i Ariela vade mast!

Toliko pisete da nista ne pamtitm,jedino da i ja hocu Marine kasice!

I Bellaru jesi zgodna,ne kenjkaj.Al tak i ja sam sebi uzas,al vise se ne opterecujem,nemam vremena s troje djece se zamarat tim😂

Sanjarka i mi smo bolesni kao i vi😣nos u komi,stalno usisavam i pocela kasljucat po noci.I ujutro 38.5 u guzi.Dala joj pola cepica pa zivnula.
    Isla bi kupit onaj toplomjer za uho,cure bas nisu ni imale temp.do vrtica pa mi nije trebao.Imate preporuku da je negdje povoljnije?
    Hele,jel ti znas kako se krece u BIH?Ic ce mi svekrici sad za Svi Svete pa ako je povoljnije da kupe

Masha
    26. Listopad 2016. 08:57

curicax3

Jutrooo!Sanjarka meni taj konjak😂plus dupla kava!I ja mislila kako moja ok spava,kad su prve dvije bile horor,a Karlo i Ariela vade mast!

I Bellaru jesi zgodna,ne kenjkaj.Al tak i ja sam sebi uzas,al vise se ne opterecujem,nemam vremena s troje djece se zamarat tim😂

Sanjarka i mi smo bolesni kao i vi😣nos u komi,stalno usisavam i pocela kasljucat po noci.I ujutro 38.5 u guzi.Dala joj pola cepica pa zivnula.
    Isla bi kupit onaj toplomjer za uho,cure bas nisu ni imale temp.do vrtica pa mi nije trebao.Imate preporuku da je negdje povoljnije?
    Hele,jel ti znas kako se krece u BIH?Ic ce mi svekrici sad za Svi Svete pa ako je povoljnije da kupe

U BIH nek ti kupe ali onak vulgaris -sa zivom . Vjeruj zeni koja je ostavila bogatstvo u tiplomjerima. Ziva je zakon. Steta stonih kod nas nema

hele
    26. Listopad 2016. 09:40

curicax3

E ne znam koliko su. Moja cura nije imala.temp nikad  nism ni kupovala. Imama zivin toplomjer i to je to. Al sigurno je u BiH jeftiniji.

bellaru
    26. Listopad 2016. 09:59

curicax3

Sad ce ti zuta srijeda pa ces imat 15% . Ja kupila proslu zutu srijedu braun 7. Odlican🖒🖒🖒🖒🖒 imam i hartmanovi. Uzas🖓🖓🖓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI