Abies sigurno je do imena 😩 al necu se zalit puno nije toliko strasno ima djece koja su veci dio noci budna i placu oooo ovo je jos i dobro 😂
3300? 😩😓😓
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
sanjarka ona spava,a ja se budim da provjerim je i tako stalno,jedino kad na trbuhu spava, spava cijelu noc.Cudno ali necu se buniti
abies popravak prava sitnica moj mm ce sutra voziti neku sitnicu da napravi a kostat ce ga od 1500-2000kn.
jutro cure moze jedna kavicaaa..mi se budili prije pola sata, mama kuhala kavu a tata se igrao s bebom u krevetu..dosao je cili odusevljen rec mi kako K dize guzu i odguruje se kao da puze 😀
ja sam ljubomorna na vase bebe koje spavaju cijelu noc, ma i koje se bude samo jednom..moj je lega sinoc u 8, probudia se vec u 22:30, pa u 2:30 pa u 6..a bia je lipo dosa na jedno budenje i sad ovo 😴😪
no dobro, bit ce valjda bolje 😀
Abies dobar popravak 😲 sto bi bilo da je malo veci servis? sta ti vozis? batmobil? 😂
Sanjarka hahaha priznaj da i ti oces novi usisivac..moj je pregorio jer je mm zacepio rupu na cijevi s aspiratorom i radio tako u prazno na najjace,zapalio se motor jer se dijete zaigralo 😂😂 ja sam skicnila jedan bez vrecice 😀😀
racunaj da si napravila cca 500-1000kn troska 😀
Jutrooo!Sanjarka meni taj konjak😂plus dupla kava!I ja mislila kako moja ok spava,kad su prve dvije bile horor,a Karlo i Ariela vade mast!
Toliko pisete da nista ne pamtitm,jedino da i ja hocu Marine kasice!
I Bellaru jesi zgodna,ne kenjkaj.Al tak i ja sam sebi uzas,al vise se ne opterecujem,nemam vremena s troje djece se zamarat tim😂
Sanjarka i mi smo bolesni kao i vi😣nos u komi,stalno usisavam i pocela kasljucat po noci.I ujutro 38.5 u guzi.Dala joj pola cepica pa zivnula.
Isla bi kupit onaj toplomjer za uho,cure bas nisu ni imale temp.do vrtica pa mi nije trebao.Imate preporuku da je negdje povoljnije?
Hele,jel ti znas kako se krece u BIH?Ic ce mi svekrici sad za Svi Svete pa ako je povoljnije da kupe
Sortiraj odgovore
Najstariji