ilani koliko ti ima najstarije dijete? kod tebe je super i uvijek veselo,nikad dosadno.
meni je zelja bila da imamo troje,lijepo ce bit kad odrastu i kad se budu okupljali za praznike,znam to jer moja mama ima jos 5 sestri i 2 brata i kad se svi skupimo za Bozic puna kuca i veselo.I sad je meni i mm veselo za Bozic s nasom djecom
Bellaru pazi da ne dodjes u akutnu fazu ko ja. Ja ni jedan normalan simptom ne mogu normalno protumacit. Pedijatrica nam je za k.. da moram rec..pa to pogorsava stvar. Muzu nije lako sa mnom..ali san iz pernih zila idlucila nes promjeniti. Mala mi je neki dan rekla: Mama ti si ko Mrzli (iz dr.plisko) on se samo boji bolesti. To me stvarno pogodilo. Da ima 4 godine i vidi moje ludilo :(
Za slike. Ja sam tu prije znala stavit..fejs i sl. Ali kad su oteli onu malu Mashu iz Srbije..sve sam poskidala. S druge strane kad netko stavi ne reagiram. Bellaru, on ce ici i na rockase i svugdje ...ne mozes utjecat na to pa bolje no sikiriki.
Ugolina cura fina. Tebe sam s crnom ravnom kosom svezanom u rep i visoku.
Abies....ne sekiraj se za svekra. Udah izdah i misli na nes drugo..
Moj mali nocas stenje i stenje. Moze li to bit jer sam smazala jaffa kekse cijelu kadicu? Nocas. Tijekom dana sam isto jednu.
Btw moje cice i bradavice su tak mekane. Muci me sto njemu ispada bradavica i cini mi se da se nije najeo. Pas mster, otkantat cu to dojenje. Toliko sam se namucila oko toga i samo me uznemiruje.
Mare ja te isto nisku zamislila. Sa smedjom kosom i siskicama.
Prvo moram komentirat a onda cu ic citat 😂😂😂😂😂 zadnje sam jucer tu citala nesto prije 22 h i od onda do sad pet stranica 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 lajace
masha ja jedem slatkise i previse i nista ne smeta,moja se isto zna naprezat i prduckat,i cice su mekane.
ilani dobro si sve isplanirala
Sortiraj odgovore
Najstariji