bellaru haha,rekla sam mm da cu mu jaja otkinut ako opet zatrudnim.(iako nije on sam kriv)
Frendica mi pricala za jednu zenu,isli su na mnogobrojne potpomognute oplodnje i dobili dijete..i nakon dve god,muz ju nagovara da probaju opet..ona nije htjela ,kao jedno joj dosta,nije bas majcinski tip,al pristane jer tak i tak se nikada ne primi..jebote,zena na kraju rodila trojke!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ugolina ja sam vise tip za lezat na plazi uz casu vina😁😁 ima tak serija kate and 8 . Prvo dobila blizanke i htjela jos jedno i dobila 6😁
Mare kasno ti tad otkinut mu jaja😁😁
E kupila preko ebaya zdjelicu necaku koja kad je puna sa npr smokicima inon hoda sa tom zdjelicom zdjelica se okrece jer je okrugla i ne mogu smokici ispast iz nje. Vidjela to kod jedne zenske
Dan zene. Nisam vas bas polovila. Meni je malo bolje, temp pala na 38 (bila je u jednom trenutku 39,5) i mogu progutat slinu. Bas me pokosilo. Moram ici vadit te manudle al problem je sto se vade kad te ne bole.
Sutra ne znam sto cu,mm ujutro ima vazan sastanak s vlasnicima. Valjda cu moci sama s njom ujutro...
Bebo bolje, zeza ju nosic i stalno joj je pun (al ide na bolje) al ona nista ne place, i dalje se samo smije...
Mm je proveo sad vikend s njom "sam" i mislim da me sad bolje kuzi.. Da nije to samo hranjene i igranje s bebom
Nist nisam zapamtia sto pisete.. Uzivajte u nedjelji
Sortiraj odgovore
Najstariji