Deedee ne znam ti rec. Moja ima skok svaki dan dok tatu ne vidi. A on i popodne ode pa dodje s mrakom.
Koliko dugo moze bit moje mlijeko u frizideru?
Zene imam pitanje vezano uz lohije... Prije tjedan dana sto je bilo tri tjedna nakon poroda carskim sam postupno lijepo prestala krvarit i sada unazad dva dana opet obilno krvarim,kao recimo drugi dan menstruacije,tak i izgleda..kaj to normalno tak???!!!
I drugo pitanje,negdje sam procitala da nikak ne vozit poslije carskog barem sest tjedana,a ja vec navelko furam od proslog tjedna..ups .. Jel to istina? Zas nebi se smjelo? Pa kao i u trudnoci,lakse mi da se sama vozitm neg da me netko drugi,jer si sama odredujem brzinu,izbjegavanje rupa i lezecih na cesti itd.
Veli mi jedna cura da je dobila mengu (rodila oko 15.5.) uz napomenu ne mozes zaboravit taj osjecaj 😂
Ugolina moguce je. Ja sam dojila naveliko i ni 6mj evo nje. Bas sam bila ljuta kud vec.
Budes vidla kroz 5 dana jel vec krenulo.
Jutrooooo ☀
Mi pojeli bocicu i zacorili. Ja se odoh spremit i u kupovinu nemam vise nista u kuci.
Malac kod tete kat ispod na cuvanje.
Ugolina koliko sam skuzila Abies vozi ko velika 😉
Moguce da je menga kad je bas obilno krenulo.
Mene prosli tjedan rasturalo ko da cu dobit i ništa bas me to sve brine jedva cekam na pregled
Deedee jep to ti je skok, izdrzite 😘
Ellie super za uspjesno druzenjs tate i kceri 😍 i nek si ti malo uziva
Vidis moj junior ima 3950 i 54cm i 56 mu je super
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine sanjarka hvala vam!! Izgledalo mi je prerano da bi bilo to, znaci ipak je! Molim Boga za tvoj scenarij Sunshine i da potraje samo jedan dan
P.s. Moje je 3800 i 52cm i 56 nam je malkice veliko
Deedee sretno i spretno. Samo smireno kolko mozes,proci ce. nas je npr ovaj iduci oko treceg tjedna strefil na tri dana da sam bila na rubu ocaja,ali i to proslo! Sad je samo razmazena i voli bit na rukama
url=https://lilypie.com]
Cure ja ak ocu do trgovine moram u auto. A do svojih imam skoro 30km. Tak da... no nisam puno nekih 4-5 puta sjela s njom
Nahranim ju i kad zaspi ili klima da ce zaspat sjedam za volan.
A osjecala sam se nakon 15 dana da mogu. Prije ne zbog boli. Uz to da mi nisu dali u auto 😝
Drugi tjedan plan je sina preuzet za vrtic.
Sortiraj odgovore
Najstariji