Sanjarka ah te babe i stari obicaji....tko zna kakve cemo mi bit,ja cu se trudit da budem u toku sa vrrmenom.
Nama su danas bili Tenini kumici i donijeli nam svegaaaa! Malo su pretjerali al ok. A moja bebolina me odusevila,skok kako dosao tako i prosao. Ja sam malo bila na iglama kak ce to izgledat danas s obzirom na razinu nervoze zadnjih dana a ona pojela odspavala dva sata,pa pelena malo popricala sa kumom i spat. Ma reko pa netko nam je zamijenio dijete preko noci. Sutra cu vam poslikat sve sta smo dobili. E i dobila ono za otisak stopala,a bas sam si to htjela.
I iduci tjedan najavljena dva posjeta...krenulo je cini se
Laku nocsvima,idem lovit san za njom...
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure,
evo da se i ja malo tu prebacim sad kad je Aron napustio svoj bazenčić..
Sanjarka, pitala si me bila na dr.temi. dal me boli i peče dolje....ma.jedno.i drugo...dobro je jedino kad ležim, a kad hodam ili sjedim koma..čak mi.se čini da me jučer više boljelo nego.prvi,drugi dan..
...cure.koje su imale epiziotomiju, koliko su vam trajali.ti.bolovi?
..što se bebonje tiče, mi opet imamo sličnih poteškoća kao s curkom kad je u pitanju dojenje...izašao malo žut pa puno spava, moram ga buditi za klopanje i dodati dva put dnevno AD...s curkom smo morali i više puta doduše...a i on bolje povuče...ali nam.je isti problem s ubavivanjem cice u usta ..trebamo nekoliko puta pokušavati dok.ne.otvori.dovoljno usta , a i stalno mi se miče pa treba i pogoditi..plus što bude ponekad nestrpljiv ako mu odmah ne.krene pa izbaci ...ali nadam se da će i to proći, .kao i sa sekom..ona se kasnije uspjela naučiti uhvatiti kako.treba...
..danas nam.stiže patronažna pa ćemo vidjeti kako smo s kg...nadam se da nismo.pali još...
'
Jutro curke 😘
Mi mislili u setnju malo al vjetar dosta puše. Sad je smlatio cilu bocicu i lezi na meni a nikako da podrigne.
Koliko vasi ad-a pojedu po obroku? Kod njega nema pravila zna smlatit 130 kao sad a nekad pojede jedva 70ml.
Nama jucer bili jos jedni gosti i oni dali kune. Jel vam draže da dobijete kune ili pak poklon za bebija? Ja bi radije da ljudi sami izaberu nešto....
Sunshine daj slikicu 😃 bravo za tvoju curku vidis kako ona zna kad mora bit dobra hehe
Ugolina skokovi kod beba sa tjedan, tri, sest, 3mj.... Ukratko kad stalno visi na cici
Ja neznam jel zato jer ne dojim al ja te skokove nisam skuzila kod svog....hm
Elle nek si nam dosla i ovdje 😘
Sto se rane tiče bolit ce jos koji dan, a kako se suši tako ce te vise zatezat pa je i veca nelagoda. No to samo znaci da si blizu kraju i da ce savovi ispast.
Tusiraj se sta cesce da vlazis pa da te toliko ne zatete
I nemoj se forsirat puno lezi koliko god mozes
Sta se dojenja tice pomalo ako si uspila sa curom i s njim ces 😊
Sretno na vaganju
Mi danas prvi pregled u ped. Jedva cekam vidit koliko je dobio.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure.
Mi se vratili s nase avanture.
Za pocetak moram reci da je vjencanje bilo odlicno i jedinstveno. Dali su si jako puno truda,toliko detalja malih a bas sve su sami radili. Ne mogu vam zapravo rijecima docarat sve to. Kombinacija vinograda, Dunava, lampiona, baklji, slame, benda na otvorenom i sitnih detalja na svakom koraku. Stavit cu par slikca kasnije.
al ajmo redom- Ena sve dobro podnjela..kad smo isli tamo stali smo jednom,malo je jela i isli dalje. Samo je spavala.
Subota je bila jako vruca tako da izbjegavali biti vani. Kasnije je bila s nama do ponoci i skroz spavala (cvrsce je spavala nego doma u krrvetu). Moram li reci da je bila glavna atrakcija?
Vratli smo se jucer navecer. Oko Ikee je pocela plakat bila je gladna al zavarali ju dudom do doma. Mislim da je to jedini plac cijeli vikend bio.
Sve u svemu jako mi je drago da smo isli..
Nece mi kopirat link za obje slike odjednom na mobu pa moram stavit dva puta.. Uz ovo sta sam vam poslikala sam dobila buket,tipicnu balkansku vrecicu,pelene i punu kovertu. Ali kako se nismo mogli dogovorit oko kupnje neke vece stvari onda su si oni to ovako podijelili. Al ipak mi bilo neugodno kolko su donijeli. E i jos mi je narucila haljinicu,svijecu i kosulju za krstenje i rekla da ce kupit tortu.
Ugolina Tena je prolazila kroz skok u razvoju. Par dana svakih par tjedana si navlace mlijeko za buduce kad ce im bit potrebne vece kolicini. A to prati nervoza,plac i poremecaj ritma spavanja.
Evo sad gleda okolo a ja spremam....
Sanjarka citam da su i skokovi i kod nedojenih beba,al nozda je tvoj frajer predobar pa ne kuzis.
Elle dobro dosla. Ja kao prvorotkinja koja je odlucila dojit sam se namucila ko mali crnac prvih tjedan dana. Rekli su mi da imam kratke bradavice. Pa mislim kolke moraju bit!!! Ona zgrabi pa pljune,pa zgrabi,povuce dva tri puta pa pljune i tako u krug po sat vremena i onda bi dobila ad da se najede. Al eto uspjele smo.
Sanjarka sretno na pregledu!!
Ellie ajme preslatka jeeee! A i vjencanje izgleda tako romanticno! I Ena ima obrascice,i mi se samo zaokruzujemo. Cesto se tebe sjetim jer smo prosle slicnu pricu sa zastojem,kilazom i tak...samo smo mi izbjegli inkupator i izdrzali nekih tjedan i pol duze. Saljemo vam puse
Sunshine super stvarcice. Ova kada bazen mi je mrak. I haljinica no1
Ellie predivno izgleda. Neka ste otisli
Nas dvije se borimo sa snom. Zaspi na meni i sad pjeva u kindi i tako vec 3h 😰😵 a kad tata krene kuci ce corit. I onda kakva majka i supruga 😤
Sortiraj odgovore
Najstariji