I jos nas uvjerava da ce to njoj uskoro odgovarat.. a Ena cijela stane u jednu nogavicu
Sanjarka posaljem ti koji. Jedan kupila pa ostale svi sinu donijeli i sad dva ista (jedan zuti drugi rozi) zvijezda s projektorom i muzikom.
Mali puno tog dobio. Treba se rijesit. A ove novije zna tocno tko je sto donio. Jos i pita gdje je
Jeeee slomio malu san! I tata flasicu dao (iako imam mlijeka...vec ocaj) ni njemu nije popustila....
Ono spavala je po 10-15min pa sat gleda cvili place. Jucer spavanje i jelo bilo.
Pozdrav mame! Kako ove vrucine prezivljavate? Moji spavaju do 10 i jedva malo uspijemo prosetati.
Kad navecer spremate bebu na spavanje?
Moji bi stalno na trbuhu bili. Jel vi svoje stavljate? Sta mislite jel dobro da su vecinu vremena kad spavaju na trbuhu?
O Malamimi! Nasla minutu za koje slovo, bravo 😘
Kako tvinsi? Seka? Ti?
Moja obozava sad trbuh. Preko dana je u putnom kinderbetu i plahta je napeta. Navecer u kolijevci na boku.
Sad cekam da se probudi najede pa da mogu do poste skoknut.
Malamimi bas super da si se javila. Nama je kuca hladnija,na sjevernoj je strani pa nam je ok. A spavanje na trbuhu nikako. Smeta je valjda i ne zeli. Drago mi je da su bebice spavaci pa da i ti kolko tolko odahnes,mi sno isto spavalice. Pripreme za spavanje oko 10. Ako se kupamo onda ranije. I onda mi spava od 10/pola 11 do 3 pa papanje,nastavak do 6, i jos jedna tura do 9
url=https://lilypie.com]
Ellie En ti je preslatka, mala buckica :)
malamimi drago mi je da su blizanci super ❤️❤️
Ja vas procitam jer svaki savjet je dobar i nikad se nezna kad ce trbat
I imqm pitanje pa kad stignege odgovorite, da li je tesko oblacit bodije preko glave ?
Mi spavamo na boku, a tek nakon 2 mj se preporuca na ledima. Trbuh nikako. Tako nam je rekla fizijatrica na tecaju pa se drzimo toga.
Bodice preko glave jos nisam probala obuci cekam da jos malo ojaca, puno su mi prakticniji ovi na bocno kopcanje.
Nas muce grcevi i tvrda stolica, ima li netko savjet kako da mu olaksam? Trenutno dojim i dajem bebimil
Tpol tesko :) ali samo prvih dva tri puta. Ja se nisam toga nesto pretjerano bojala. Samo je nespretno dok be skuzis kako sa svojim rukama,odnosno tehniku. Onih body benkica imam samo par,meni je to ruzno.
Curka je sad zaspala od 9,bas mi cudno,od subote je samo spavala i jela jer prethodna tri dana ludovala...vec su joj i podocnjaci krenuli!
Idem spremit kucu,popit kavu u miru i doruckovat
E inace...ja izbacila biogaju,i evo nakon tri dana se stolica ponovno formira u 'pastu'. Tak da pretpostavljam da nam je vodenasto bilo od toga. Ostali na sab simplexu i jos uvijek nema grceva. Ali place onako cendravo,bezveze. Odvikavam je od ruku i od dudlanja bradavice. Dudu ulovi na par min i gotovo,valjda ce prihvatit.
Place i place i onda me pogleda najsmirrnija na svijetu i kao da pita kaj me stvarno neces dignut....iste sekundr kad je uzmem u ruke onda prestaje...napravila sam glupost. Valjda se da ispravit
url=https://lilypie.com]
Pozdrav mamice 😄
Kako ste? Meni mm otisao radit sad soliram s malom vise od pola dana. Sveki ju primi mozda na pol sata jer mora van na posao oko kuce.
Ne znam od kud da krenem s jadanjem! 😂😂😂
Kako vi uspijete uspavati svoje bebe navecer? Moja nece nikako i nikako zaspati prije 12, vec sam luda ne znam kaj da napravim vise. Kupanje imamo svaki drugi dan u pola 9 jer kad je mm popodne u 8 dolazi doma. A jos mi je mala da ja to sama obavljam, ne znam strah me. Probali smo i pjevati i bijeli sum, niti nosanje i nunanje ne pali ona zatvori oci i za par minuti evo je gleda. Samo trazi siku i nekad na njoj zaspi kad se vec izmori. Visi na njoj od 20h pa dok ne zaspi, vec me sve boli 😰Jucer smo joj 15 do 12 dali flasu, pozderala je 60 ml i zaspala. Ne zelim joj davati ad jer onda mi odspava 5h u komadu, pojede jednu siku i dok se ponovo probudi za 2-3h druga mi je do poda, puna i boli jednom su mi se vec grudice napravile. Sva sreca da se nije upalila.
Dalje, krevetic 🙈 ne zeli spavati u njemu. Zaspe, stavim ju unutra i budna je prije nego si legnem u krevet. Vec si razmisljam da ga poskropim blagoslovljenom vodom 😇 a mobil iznad kindaca ne ferma ni 5 posto 😭 barem muzika
Mm ju je naucio da kad se zaplace da je odmah na rukama. Sad kad sam sama pokusavam to ispraviti😎 Skuzila sam da ima kme kme i ako joj prode prode, inace se smiri. Preko dana ju uspavljujem u kolicima, jer kad ju nosim samo me trazi siku 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji