Sanjarka ja isto vise volim da mi gosti kupe nesto nego pare,jer novci se uvijek rasipaju a ovako imam uspomenu od svakoga. Iako kad ja i mm idemo uvijek i kupim i dam novce.
url=https://lilypie.com]
Sunshine jako nam se lice zaokruzilo bas sam prosli tjedan slala slika par na razvijanje i gledala prve slike i jako se promijenila u licu. buci buci Enach :)
Puse vama :)
Hvala na dobrodošlici, cure..
Elllie, curica je prešljatka 😙👼
Sanjarka, ja također volim da donesu nešto po svom izboru.. ali ovaj put ću reći, onima koji budu pitali,naravno.. da uzmu robicu i koji broj... jer sam ja ovaj put propustila baby shopping kako sam morala mirovati,a prije toga računala kao ima još vremena...
..curka mi je bila rođena u kasnu zimu pa od njezinih stvari nije skoro ništa za iskoristiti.. a također je i sve baš onako za curice..😊
...što se ad tiče, curka je imala na.početku nakon svakog podoja ponuđeno 60ml i nekad je pojela sve, a nekad manje..prema kraju prvog mjeseca života smo polako smanjili i onda prešli na čisto dojenje...
...Aron je dosad dobio dva puta ad od po 30ml i nije sve uzeo...a dio se i prolilo jer smo dali na čašicu pošto je mene uvijek malo frka da ne pusti cicu.. iako je cura imala bočicu pa nije odustala od cice,.al me.isto bilo strah da ne pusti..
..vaganje prošlo super...oko 100g gore..☺👍
Sanjarka ..držim fige da i vama pregled prođe dobro...
Sunshine,.nadam se da će i tebi dojenje biti uspješno ☺
..vezano uz to, meni.je za izlaske puno značila marama za dojenje...uz nju smo mogli svuda bez problema i razmišljanja gdje da se maknem ako.je beba gladna,, ja nisam nikako uspjevala onu foru da je pokrijem s pelenom, meni je to sve stalno padalo...
'
Mene poklon veseli kao da sam dijete. Sad mi vise pasu novci jer za bebu imam sve. Tako dobijem dvije iste zvijezde mobile (sad imam valjda 5 mobila za kinderbet) jos plisanaca... mrak mi pada na oci a odglumis veselje. Dobro dobila je i haljinice, sad ima dvije 😍
Ugolina Ena ce sad za 2 dana biti 2 mj stara. Idemo i pedijatrici ovaj tjedan mislim da smo presli 4 kg. I poceli smo se bas dosta smjeskati..
Inace svi su sad za vikend bili sokirani jer ne place.. ona stvarno jako rijetko place, mozda je u dosadasnjem zivotu sve skupa plakala 10 min ili manje.
Nama je vecina rodbine i poneki prijatelji bili u posjetu. Vecina ih donosi poklone + novce. Nije bilo duplih stvari jer me pitaju pogotovo za vece stvari.
Dobila je i prvu knjigu Mali princ s krasnim animacijama i divnom posvetom.
Ne znam jel se o tome vec pricalo, al zanima me ima li tko u planu ici na more?'
Evo nas s pregleda. Imamo 3950g i 54cm je dug 👍
Za 2tjedna opet kontrola ključne kosti. Drugo sve super ❤
Sunshine predivnoooo mi sve svaka cast kumovima 👍👍 ona kada bazen? Vrh! Prvi put vidim takvo nesto
Ellie joj koja slatkoca famozna je 😍😍😍
Bas mi je drago da je sve dobro proslo kad imas dobricu ne mogu virovat da tako malo place 😂
Abies gdje si skupila toliko mobila? Mi nemamo ni jedan. To nisam kupila a izgleda da mi nitko nece ni kupit 😂
Elle super za napredak na kilazi 😘 mogu mislit koliko su mame ponosne kad dojena djecica napreduju ☀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eni danas gotova osobna..smjesna je na slici, jos mi smjesnije da joj ta osobna vrijedi 5 godina.
Sad mozemo u inozemstvo...
Btw baka joj kupila pidjamu danas broj 110!!! Eh sveki moja..
Sveki ti je zakon 😂😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji