Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Srpanj 2016. 10:44

Naruceni smo u pon na prvi pregled.

Vec smo se nekoliko puta okrenuo s trbuha na ledja a sinoc i s ledja na trbuh. Imaju li vasi takvih egzibicija? 😰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    01. Srpanj 2016. 12:22

Deedee pazi si na cice,upala te moze strefit kroz sat dva. Ja sam u bolnici odmah zavrsila na antibioticima. Al mislim si zato jer nije prihvacala tu lijevu,i sad jos vodimo bitku ponekad. Tako da je nije praznila. Ja sam stavljala sto vruce obloge,masaza i malo izdojila da smanjim pritisak.
    Nekako proslo.
    A mm me zafrkava da sam sam doma dopeljala pravu desnicarku
    Sanjarka nismo jos uspjeli takvr egzibicije. Samo mlati rukama i nogama.

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    01. Srpanj 2016. 14:41

Desnicarku haha 😂😂

Ma mene iznenadi svaki put kad se junior iskoprca i preokrene. Prerano mi je to. Cura je ful kasno krenula s tim tek sa 6-7 mj.... A ovi nemirko nema di ga nema....

Inače junior zaspao u kolicima sam bez treskanja kolica i slično onako wow 😅
    Ponovilo se hehe!
    Jucer i danas mi je dobar, cini mi se da ga manje muci probava i grcici. Ima epizoda placa al blaze su. Mozda nam biogaja kapi pomazu tko zna 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    01. Srpanj 2016. 22:56

Moja se s boka mice i mice dok ne dode na leda ili se otklize par cm dalje kolko mase rukama i nogama, al tvoj mali je car,haha.. Btw,i ja svojoj dajem tu biogaiu i isto primjecujem da je mirnije sto se trbuscica tice,e sad jel slucajno il ima veze s kapima?!? Ko ce znat...

Sunshine1
    02. Srpanj 2016. 03:01

Mi isto na biogai ali kombiniram sa sab simplexom prije podoja i evo treci dan koristenja nam je prosao bez ijednog grcevitog placa....trenutno papamo :) pa se nadam spavancu do 7 :/

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    02. Srpanj 2016. 03:18

Evo jedno nocno/ jutarnje javljanje iz Slavonije. Put prosao super, jednom duze stali da papa i da ju izvadimo iz sjedalice a ostatak vremena spavala... 
    Ocekuje se vruc dan sutra, drzimo se hlada 

Ugolina
    02. Srpanj 2016. 11:23

Pa super onda da znam, jer imam biogaju,a kupila sam i espumisan,kao mislila sam vidit kaj je bolje.. Znaci ak pocne urlat dodam jos i ove druge..il je prekasno kad pocne bas ju grcit,kad se daju,prije il poslije gableca?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.