Naruceni smo u pon na prvi pregled.
Vec smo se nekoliko puta okrenuo s trbuha na ledja a sinoc i s ledja na trbuh. Imaju li vasi takvih egzibicija? 😰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Deedee pazi si na cice,upala te moze strefit kroz sat dva. Ja sam u bolnici odmah zavrsila na antibioticima. Al mislim si zato jer nije prihvacala tu lijevu,i sad jos vodimo bitku ponekad. Tako da je nije praznila. Ja sam stavljala sto vruce obloge,masaza i malo izdojila da smanjim pritisak.
Nekako proslo.
A mm me zafrkava da sam sam doma dopeljala pravu desnicarku
Sanjarka nismo jos uspjeli takvr egzibicije. Samo mlati rukama i nogama.
url=https://lilypie.com]
Desnicarku haha 😂😂
Ma mene iznenadi svaki put kad se junior iskoprca i preokrene. Prerano mi je to. Cura je ful kasno krenula s tim tek sa 6-7 mj.... A ovi nemirko nema di ga nema....
Inače junior zaspao u kolicima sam bez treskanja kolica i slično onako wow 😅
Ponovilo se hehe!
Jucer i danas mi je dobar, cini mi se da ga manje muci probava i grcici. Ima epizoda placa al blaze su. Mozda nam biogaja kapi pomazu tko zna 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Moja se s boka mice i mice dok ne dode na leda ili se otklize par cm dalje kolko mase rukama i nogama, al tvoj mali je car,haha.. Btw,i ja svojoj dajem tu biogaiu i isto primjecujem da je mirnije sto se trbuscica tice,e sad jel slucajno il ima veze s kapima?!? Ko ce znat...
Mi isto na biogai ali kombiniram sa sab simplexom prije podoja i evo treci dan koristenja nam je prosao bez ijednog grcevitog placa....trenutno papamo :) pa se nadam spavancu do 7 :/
url=https://lilypie.com]
Evo jedno nocno/ jutarnje javljanje iz Slavonije. Put prosao super, jednom duze stali da papa i da ju izvadimo iz sjedalice a ostatak vremena spavala...
Ocekuje se vruc dan sutra, drzimo se hlada
Pa super onda da znam, jer imam biogaju,a kupila sam i espumisan,kao mislila sam vidit kaj je bolje.. Znaci ak pocne urlat dodam jos i ove druge..il je prekasno kad pocne bas ju grcit,kad se daju,prije il poslije gableca?
Sortiraj odgovore
Najstariji