Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Prosinac 2017. 07:30

Ugolina

Isla napisat post popodne i stekalo pa sam posizila i ugasila…
    Zlica mi povracala nocas i par puta kroz dan, sveukupno 6x, proljev 2x.. Ostala sam doma s njom,otvorila bolovanje..bili kod pedice, caj sipak, rehidrirat s reidrato prahom, linex baby jednom dnevno… Ima temp neku glupu 37.6 u guzi,ak se nastavi prek vikenda doc u pon krv vadit, ali mislim da ce ona to odradit brzo s obzirom da se ona uopce ne ponasa ko da joj je nes..ono zriga se i pici dalje,igra se, ne odbija ni pit ni jest,samo sto ju potakne na riganje jelo i pice 😥 bit ce ona vec sutra bolje…
    Rekla dr.da moze potrajat do 7 dana,ali da riganje obicno bude prvi dan,a proljev se nastavi

Jadna zlica 😔 nadam se da je skroz ozdravila  🤗🤗🤗 mrzim crijevne! 😥

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Prosinac 2017. 07:36

ilani

Sanjarka sva sam sretna kad te vidim na forumu!😁 Najvjerojatnije zubici muce Petrica( vise ne zovete ga Gigi?😁) I Nikolina imala dugi period nespavanja,znala po dva tri sata nam po glavi skakati ali evo vec tjedan dana spava dobro uz jedno -dva budenja. Nadam se da ce i Petar poceti opet spavati. A plakanje u vrticu ,dobro je Ugolina rekla,kad tad svi otplacu. Kako je cura? Svida joj se u petom razredu?

Nije vise Gigi ne 😂😂 😍
    S obzirom da ne on mjesecima spavao cijelu noc meni je samo takva noc dobra noc 🤣🤣 zadnjih dana spava cak ok, probudi se jednom popije mlijeko i nastavi do jutra al u mom krevetu
    Znači ne valja svejedno, nemam uopce snage za izbacivat bocu i to spavanje s mnom, ionako dodem ko zombi na posao 😥
    Mudrica je narasla bas,  peti razred joj i nije bas legao na prvu 😂 al trudi se ne mogu rec iako su ocijene poprilično sarolike 😏 no dobro
    Kako tvoje cure u skoli?

Sanjarka88
    17. Prosinac 2017. 07:44

E sinoc smo bili muževoj baki na rodjendanu. Jedna zena je Petru dodala lopticu i on joj se jasno, čisto i glasno zahvalio , dobio je ogroman pljesak prisutnih 😂 mama i tata bili ponosni 😁 
    Idem dok jos spava skuhat kavu sebi i muzu 😘

uykmyjh
    17. Prosinac 2017. 08:21

Jutro! I moj danas produzio pa napokon javljanje. Sinoc zaspao iza 23  nadam se da mu nece prijeci u naviku jer ja sam za krevet i nista drugo najkasnije do 22 h 
    Zlica jadna sto je uhvatilo  kako je danas?
    Druzenje u podrumu, eh, i mm bjezi u podrum, tamo prebacio radionu 😂 cak i frizider ima  ima nesto u tim podrumima
    Ja polako pocela s keksima za bozic, nekidan napravila kokos kiflice i spremila u kutiju. Tu kutiju nisam smjela drzati u sobi jer je vec prazna 😂😂😂 mislila sam danas medenjake ili raspucance... Koji su vasi top keksi/kolaci? Radite li posebno za bebace ili oni sad vec jedu sve?

17. Prosinac 2017. 09:05

Sanjarka😘 Imas pristojnog i kulturnog sina😁😍 Nikolina isto kaze "ala" i "zvoi" Kako je to slatko😍
    Sandrich ti si vrijedna😊 Ja jos nusam pocela s kolacima. Moja je top lista
    -rafaelo kuglice
    -madarica
    -husarski kolacici
    -vanili kiflice
    -sitni prhki keksi( zvjezdice,borici,srca i t.d)
    Radit cu i kuglof ove godine. Ne znam zasad sto jos.

lan@luk@rit@
    17. Prosinac 2017. 09:07

Sandrich moji top keksi tj.kolaci su sve vrste koje svekrva napravi i onda nesebicno meni udjeli
    Ja eventualno crnu tortu napravim

Lucy16
    17. Prosinac 2017. 09:13

Sandrich, ja ne volim raditi suhe kolace jer su spori za raditi, uzimaju puno vremena i sad uz M mi je tesko jer je poceo grabati sve sa stola do cega moze. A kad maknem sve s kraja na sredinu stola ne ostane mi bas mjesta. Ne radim za njega posebno jer on cokoladu ne voli pa ni cokoladne kolace. Jucer je npr. Jeo oblatne i neke sa jogurtom i vrhnjem.
    Frizerka mi je previse skratila kosu neki dan. 6 mj se nisam sisala i pustala ju a ona je opet odrezala kako je bilo prije toga. 😒😒😒 Mrzim kad ne razumiju "skratiti malo vrhove".
    Sanjarka, M nece u kolica od kad hoda. On bi samo trcao i trcao posvuda. 

lan@luk@rit@
    17. Prosinac 2017. 09:14

Sanjarka88

ilani

Sanjarka sva sam sretna kad te vidim na forumu!😁 Najvjerojatnije zubici muce Petrica( vise ne zovete ga Gigi?😁) I Nikolina imala dugi period nespavanja,znala po dva tri sata nam po glavi skakati ali evo vec tjedan dana spava dobro uz jedno -dva budenja. Nadam se da ce i Petar poceti opet spavati. A plakanje u vrticu ,dobro je Ugolina rekla,kad tad svi otplacu. Kako je cura? Svida joj se u petom razredu?

Nije vise Gigi ne 😂😂 😍
    S obzirom da ne on mjesecima spavao cijelu noc meni je samo takva noc dobra noc 🤣🤣 zadnjih dana spava cak ok, probudi se jednom popije mlijeko i nastavi do jutra al u mom krevetu
    Znači ne valja svejedno, nemam uopce snage za izbacivat bocu i to spavanje s mnom, ionako dodem ko zombi na posao 😥
    Mudrica je narasla bas, peti razred joj i nije bas legao na prvu 😂 al trudi se ne mogu rec iako su ocijene poprilično sarolike 😏 no dobro
    Kako tvoje cure u skoli?

Sanjarka pitala si kako se moja snasla u 5'raz nedavno..uglavnom odlicno je pocela da su se prosli ponedjeljak zakljucivale ocjene prosjek bi bio 4'7 ALI do kraja tjedna je vec bio na 4'45znaci popusta gospodica..u globalu sam zadovoljna ali stalno neko natjeravanje oko učenje..ja sam kuci pa drzim pod kontrolom da nisam mislim da bi bilo svega..ima jos dosta do kraja pa cemo vidjet..U svakom slucaju jedva cekam praznike ,lagano imam ptsp od njene škole

mamika3
    17. Prosinac 2017. 10:50

lan@luk@rit@

Sandrich moji top keksi tj.kolaci su sve vrste koje svekrva napravi i onda nesebicno meni udjeli
    Ja eventualno crnu tortu napravim

Joj ,kako ti zavidim na ovome!😂😂Da ih bar meni ima ko ispeci

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    17. Prosinac 2017. 10:54

Sanjarka88

Hello mame 😊 jutro!
    Sin jos spava pa da iskoristim momenat da se javim na miru. Zadnjih tjedan dana zaspe tek oko 22h pa se i ja samo iskljucim sa njim 😏 ni minute slobodne za sebe nemam, Boze Boze kud je to došlo tako 🤣🤣
    Jucer sam riješila sve Božićne poklone 😎 i to solo 😁 bas mi cudno bilo, falila su mi Petrova kolica da visam kese po njima 😋
    Ugl zadovoljna sam. Jos smislit sto od kolača pa kupit za to. U subotu posredit kucu, i napravit kolace a na badnjak samo gustat. Toplo se nadam da ce mi se plan ispunit jer uvijek al uvijek taj badnjak ispadne kaotičan i naporan 😏
    Danas moram popeglat zaostatke a ima ih hb. Kod svakica smo na ručku, opet nam propao plan za advent vrijeme vani uzasno 😏

Ti kazes da mali zaspi tek u 22,a za moju to rano!
    Haha....Ko da si opisala moj Badnjak!Planiram kolko mogu i opet kaos bas na taj dan!Mozda ove godine uspijemo laganini!😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.