Inace,dobar dan svima..zlica i ja od jutra kod mojih, kak muz veli i slazem se s njim-da se malo odmorimo jedni od drugih 😂😂😂 osto gledat si seriju doma...rekla sam mu nek me ne pita kad cemo doc doma, do navecer budemo hihi...
Ujutro ovaj najmladi ujo bio doma,ajme kaj su se igrali..onak ju gledam i mislim si kak mi je vec velika moja curica.. Ganjali su se po hodniku sim tam 😂😂 ona je vristala od veselja.. Dovrsila sam juhu koju je mama zapocela (ona je na poslu), napravila pire i spekla vratinu na naglo..inace, pekac za pizzu je savrsen za ispeci meso tak na naglo, kolko sam skuzila super je za peci bilo sto osim pizze 😂😂😂 pizza nevalja iz njega haha.. Ovaj cas zlica spava a ja sam objesila mamin ves,stavila joj drugi prat,skuhala si nes, rijesila sude, ono, ko nekada hahaha...mami je bio sok kad sam se udala i kad je ostala bez kucne pomocnice 😂😂😂😂 mogla bi joj i ves ispeglat,vidim ima ga dosta,al ima parnu postaju,bojim se da ce para probudit zlicku jer spava u istoj sobi...jede mi se nes slatko...
Moram kosu oprat a.s.a.p.,masna uzasno..muz mi ju oprao onaj dan kad sam ruku operirala i od onda cekano trenutak da mi ju opet opere 😂
Ajme Ugolina najezila sam se ! Brojcana draga,SRETNO!!!! Neka bude brzo i bez puno muke! Bas sam uzbudena i ja sad,jedva cekam novosti!
Mamika bas su medene majicice!
Mare,nek si nam sada dobro,falila si
Ugolina,bas lijepo od tebe,bit ce mama lijepo iznenadena kad vidi da si skoro sve obavila!
Ajme Ugolina najezila sam se ! Brojcana draga,SRETNO!!!! Neka bude brzo i bez puno muke!Bas sam uzbudena i ja sad,jedva cekam novosti!
I ja kazem....BROJCANA SRETNO!Nek sve prodje u najboljem redu!Da bar izleti ko metak pa da se ne mucis!!!!!!Jupiiiii.....Stize Serdjo!!🍼🍼🍼🍼🍼🍼👟👟👟👟👟
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Inace,dobar dan svima..zlica i ja od jutra kod mojih, kak muz veli i slazem se s njim-da se malo odmorimo jedni od drugih 😂😂😂 osto gledat si seriju doma…rekla sam mu nek me ne pita kad cemo doc doma, do navecer budemo hihi…
Ujutro ovaj najmladi ujo bio doma,ajme kaj su se igrali..onak ju gledam i mislim si kak mi je vec velika moja curica.. Ganjali su se po hodniku sim tam 😂😂 ona je vristala od veselja.. Dovrsila sam juhu koju je mama zapocela (ona je na poslu), napravila pire i spekla vratinu na naglo..inace, pekac za pizzu je savrsen za ispeci meso tak na naglo, kolko sam skuzila super je za peci bilo sto osim pizze 😂😂😂 pizza nevalja iz njega haha.. Ovaj cas zlica spava a ja sam objesila mamin ves,stavila joj drugi prat,skuhala si nes, rijesila sude, ono, ko nekada hahaha…mami je bio sok kad sam se udala i kad je ostala bez kucne pomocnice 😂😂😂😂 mogla bi joj i ves ispeglat,vidim ima ga dosta,al ima parnu postaju,bojim se da ce para probudit zlicku jer spava u istoj sobi…jede mi se nes slatko…
Moram kosu oprat a.s.a.p.,masna uzasno..muz mi ju oprao onaj dan kad sam ruku operirala i od onda cekano trenutak da mi ju opet opere 😂
Daj dodji k meni u goste kad si tak vrijedna!I kosu ti operem
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika,preslatke su!!!
Ljudi moji,ja uzbudena!!! Mozda nemam ja na to pravo javljati ali bas me briga, nece se brojcana ljutiti hehehehe, uglavnom,zenska je u bolnici,serdo nam stize!!! 😍😍😍😍💕💕💕💕
Sretno,brojcana!!! Neka bude skolski!!!! 💪😘
A kud si prije saznala,covjece!Onda bus valjda i prije Brojcane javila detalje poroda!😂😂😂😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moj sinek vec dva dana donosi ful blatne tene s tteninga i ostavi ih u torbi!!Danas smrde ko govno!Ali danas ih pere sinek!Ja bome vise necu!Nek se uci,ne zelim da bude gotovan ko tata!Poslije idemo rezervirat igraonu za njihov rockas!Slave tek pocetkom11-og,ali nema veze!I idemo maloj po nove naocalice navecer!Zvala sam logopedicu!Sa malom ce vjezbati 1-2 tjedno,sto je super po meni!I ja cu doma naravno!A s druge strane mozda cemo morat provjerit trecu mandulu jer i to moze uzrokovat probleme!Rekla je da ce mi do kraja mjeseca javiti ,koliko sam skuzila ide od grupe do grupe i razgovara s djecom!S ovima koje prati!Ak imate iskustva s nekim doktorom vezano za mandule,molim vas,recite!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mare A ja se bas pitala di si!Zao mi za probleme!Nazalost,dio nase svakodnevice!Ako nadjes vremena,ajd napisi sta ti je trenerica rekla za prehranu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina i ja sam htjela to pisati. Ugl sinoć oko 20h joj počeli na 10min trudovi. Jutros pregled, rekli joj aj po stvari. Ona nazad. Drugi dojtor veli odi doma i sad he doma.
Al krenulo je! I draga brojčana sreeeeetnooo!
Sortiraj odgovore
Najstariji