Da,lucy,bas tak, fora je..to smo prosle godine za bozic darivale djecu i onda tek kad dobijes poklon vidis od koga je, slatko jako... A osim toga,birali smo tako i "tajne kume" i darivale djecu za prvi rodendan..
Ja sam recimo za bozic darivala ellienu enu, a abiesinoj petri sam tajna kuma!!! A za bozic je moju zlicu darivala llr,a tajna kuma joj je masha 😂😂😂
Ugolina, kako ruka?
Ilani, popravit ce se spavanje!! 😀 M je nocas bio i ok. Ja se budila stalno provjeravati sto je. Na kraju se probudio u 5 mokar do vrata. I kinderbet bio mokar da ga nisam vise mogla vratiti u njega.
Uznojio se ili zapisao??? 😂😂
Hvala na pitanju, bolje je, mislim manje me boli, trebala bi mirovat sto je ful nemoguce uz zlicu,ali mirujem s rukom max kolko mogu,a muz mi pomaze,sve obavlja umjesto mene al ne moze sve..bit ce to ok....
Ugolina Zakaj nisi Zlicu vodila u vrtic dok ruka malo ne bude bolje?
Lucy I ja kazem,forum umjesto kave s naj frendicom!
Abies Pokojni s tvoje strane takodjer zasluzuju postovanje!Napomeni muzu!
Ilani Sad kad si bolje razmislim i jesam bolesna jedamput godisnje!Ha ha....
Brojcana Kako je?Jucerasnji pregled...???Kak je Neli?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zaboravih spomenut!Mojoj svekrvi se ne svidja ime Katrin,pa ju zove Kata!A i sogorica pocela!Mene to zivcira!Ona to radi namjerno,a za sogi mi nije jasno!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A da,vec sam cula sto verzija imena....Katerina,Ketrin,Katarin....I to od odraslih!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Posvadjala sam se s muzem!Jos od proslog tjedna sam zaboravila nazvat logopedicu u vrticu da pitam jel vjezba s njom ili ce pocet,kak cesto ce to bit..Itd,itd...I onda paljba-kak ce njoj biti skola odgodjena zbog fufljanja,kak ja nju nisam 6 godina odvela u Suvag,i najbolji dio-kaj on mene mora podsjecat da ja vodim brigu o svom djetetu?????lRekoh pa sta ti nisi uzeo mob i zvao,svaki dan ju vodis uostalom!Primio si se mobitela ,posla i sinovig treninga i gotovo!Vise nis ne postoji!Nijedna obaveza!!!!!Kreten!I dodje doma po kavu i normalno sr razgovara!Rekoh ne moras se umiljavat,jos mi menga traje!Veli on da kolko,mjesec dana?Rekoh da bar!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina Zakaj nisi Zlicu vodila u vrtic dok ruka malo ne bude bolje?
Lucy I ja kazem,forum umjesto kave s naj frendicom!
Abies Pokojni s tvoje strane takodjer zasluzuju postovanje!Napomeni muzu!
Ilani Sad kad si bolje razmislim i jesam bolesna jedamput godisnje!Ha ha….
Brojcana Kako je?Jucerasnji pregled…???Kak je Neli?
Zato kaj ide u vrtic gdje radim,na drugom kraju grada, znaci moram ju vozit tamo (a put tamo i nazad doma uz promet=sat vremena), pa cmrljit cekajuci negdje,tipa kod mojih, pa ju opet vozit doma... I di je tu mirovanje ruke? 😂 muz je doma pa on hendla oko nje
Zaboravih spomenut!Mojoj svekrvi se ne svidja ime Katrin,pa ju zove Kata!A i sogorica pocela!Mene to zivcira!Ona to radi namjerno,a za sogi mi nije jasno!
Da,stvarno, kata je bolje od katrin 🔫🔫🔫🔫🔫 koja munjara... Joj tak isto i moja baba,majketi, znaci ne moze se pomiriti da su buraz i sogi malog nazvali fran... E zamisli fran... I svakak ga zove i franjk i franjc i frank, boze 🔫🔫🔫🔫
Posvadjala sam se s muzem!Jos od proslog tjedna sam zaboravila nazvat logopedicu u vrticu da pitam jel vjezba s njom ili ce pocet,kak cesto ce to bit..Itd,itd…I onda paljba-kak ce njoj biti skola odgodjena zbog fufljanja,kak ja nju nisam 6 godina odvela u Suvag,i najbolji dio-kaj on mene mora podsjecat da ja vodim brigu o svom djetetu?????lRekoh pa sta ti nisi uzeo mob i zvao,svaki dan ju vodis uostalom!Primio si se mobitela ,posla i sinovig treninga i gotovo!Vise nis ne postoji!Nijedna obaveza!!!!!Kreten!I dodje doma po kavu i normalno sr razgovara!Rekoh ne moras se umiljavat,jos mi menga traje!Veli on da kolko,mjesec dana?Rekoh da bar!
Muz 🔫🔫🔫🔫
E, a jel vas vrtic velik?? Koliko objekata i soba ima?? Cisto me zanima zbog logopedice.. Jer recimo nas vrric je velik, tipa 800 djece,i nasa je orijentirana iskljucivo na ove predskolarce jer fizicki nema sanse da stigne kvalitetno radit sa svima s kojima bi trebala..cisto eto..ako dijete ti fkt ima problem da nades negdje logopeda izvan vrtica
Da,stvarno, kata je bolje od katrin 🔫🔫🔫🔫🔫 koja munjara… Joj tak isto i moja baba,majketi, znaci ne moze se pomiriti da su buraz i sogi malog nazvali fran… E zamisli fran… I svakak ga zove i franjk i franjc i frank, boze 🔫🔫🔫🔫
A jebo te,koji im svima njima?Ista je ko ova moja...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji