Posvadjala sam se s muzem!Jos od proslog tjedna sam zaboravila nazvat logopedicu u vrticu da pitam jel vjezba s njom ili ce pocet,kak cesto ce to bit..Itd,itd…I onda paljba-kak ce njoj biti skola odgodjena zbog fufljanja,kak ja nju nisam 6 godina odvela u Suvag,i najbolji dio-kaj on mene mora podsjecat da ja vodim brigu o svom djetetu?????lRekoh pa sta ti nisi uzeo mob i zvao,svaki dan ju vodis uostalom!Primio si se mobitela ,posla i sinovig treninga i gotovo!Vise nis ne postoji!Nijedna obaveza!!!!!Kreten!I dodje doma po kavu i normalno sr razgovara!Rekoh ne moras se umiljavat,jos mi menga traje!Veli on da kolko,mjesec dana?Rekoh da bar!
Muz 🔫🔫🔫🔫
E, a jel vas vrtic velik?? Koliko objekata i soba ima?? Cisto me zanima zbog logopedice.. Jer recimo nas vrric je velik, tipa 800 djece,i nasa je orijentirana iskljucivo na ove predskolarce jer fizicki nema sanse da stigne kvalitetno radit sa svima s kojima bi trebala..cisto eto..ako dijete ti fkt ima problem da nades negdje logopeda izvan vrtica
Je,velik jeSamo taj objekt centralni ima 12 soba!A jos su dva podruzna!Tako da ona ima raspored kad je u kojem!Sutra iza 10 je tu di ide mala pa cu nazvat!A logopedica isto radi sa predskolcima jer je obavezno s njima!Nije velik problem,da se ispravit s vjezbama!Njoj ti jezik bjezi van kroz zubice i glasove c ,z,s izgovara isto kao i sa kvacicom!Kuzis?Sad nemam kvacice pa bum ti nekak probala docarat!Njoj ti je pizza isto kao i pisa!Ili npr cvrga kaze svrga....Znaci,problem je u tim glasovima!Ovo ostalo i psiha i motorika je ok!Ma stvar je u tome da on hoce nju ispisat zbog statusa majke odgajateljice,a ja nisam htjela em zbog logopeda em voli vrtic em mala skola!I sad on to forsira!Ja gledam na to kak bi maloj bilo bez vrtica,a on gleda kak bi nam ostalo 1000 kn vise novaca!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Da da,skuzila sam...velik vrtic, i puno je to djece,neka je u svakom objektu samo po jedna predskolska grupa,a vjerojatno u maticnom ima barwm dvije,i to je oko sto djece..i da je u svakoj grupi dvoje troje,a toliko ih sigurno ima koji trebaju logopeda,dosta je to ..nadam se stvarno da ce svaki tjedan uspjet imat kod nje termin...
Hej! Bila kod pedijatra. Dr zapeo za petru. Velim ona je super. Sin me muči. Sirup na surup, a kašalj jednak. No ok su oboje.
Nakon vucaranja s njima osjećam se ižmikano.
Vrtići koji imaju logopede pohvaljujem.
Darivanje, forum ćemo zasebno. A da nema nas puno. Ilani, Tpol, Ugolina, Sanjarka, Brojčana, Sandrich imam negdje slike adresa, jedino Lucy i Mamika nemam. Kog sam zaboravila?
Evo vam moj broj pa šibnite sms ili viber. 098443923
A i kad Ugolina ozdravi bilo bi fora jednu novozagrebačku kavu izvesti. Lucy nije ni tebi supernova na kraj svijeta 😉
Mama je očajno slomila nogu imala skoro 10 operacija i to nije više to. Pa tumor u oku... Jbg. Pokušavam uživati u njoj i tati.
A sveki poludila u kratkom periodu i objesila se. Skraćena verzija.
Sad moram gibat. Ponavljam štivo na poslu
Abies, razumijem za mamu i ovo uzivati u roditeljima. Procitala sve. Komentiran sutra. Tipkam pod poplunom.
Ugolina, propustila pelena.
Jutrekoooo......Stize jedna topla!☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍵🍵🍵🍵🍵🍮🍮🍮🍮
Poslala podatke Abies za darivanje!Muz i ja opet u normalnim odnosima,no da sam promjenila misljenje,nisam!Kreten!Danas zovem logopeda!Buhtlicu muci nosic!Posto grijemo sigurno je zbog suhog zraka!Morat cemo nesto poduzet!I muz ima s tim problema!Imam rucak od jucer,nis ne kuham!Kasnije do Kauflanda,imaju par dobrih stvari na akciji!Pa zasto ne?Uzela jucer buhtlici dvije majcice u lidlu!Kad nekam idem bas mi nema nijednu lijepu!E,sad ce biti lijepa!Sad cekam vas pa da imam kaj za komentirat!Idem budit zvijer za vrtic!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro mame!
Sinoc nisam mogla zaspati,razmisljala koga cu dobiti ove godine za tajnog prijatelja i sto cu pokloniti.Prosle nas darivala Mare
, a mi Vjevericu. Za rodendan nasa tajna kuma je bila Curica ,a moje ljetno kumce je Tena od Sunshine. Joj kad bi se malo cure javile,bas bi voljela to!
Mamika daj sliku majice E a ovo za logopeda,mislim da zbog takvog problema nitko vam nece odgadati skolu,a to ce se i popraviti,godina dana u ovoj dobi je jako puno.Mozes i razgovarati sa logopedom da vam da vjezbice pa cete i sami doma vjezbati. A ovo za ime,jako dobro te razumijem! Moju Nikolinu isto mnogi zovu sad Nina sad Nika. Mi je zovemo Nikolina,kakvu potrebu onda ljudi imaju joj davati nadimke ne kuzim to??
Abies nadam se da ces jos dugo uzivati u roditeljima
Idem se primiti posla,ne znam sto cu prije!
Dobro jutro
Nije me bilo duuuuuggggooooooo
Malo sam bila van svega,psihicki sam bila u k.....,al evo ide na bolje.Neke sam odnose popravila sto su se bili pokvarili (sa mojom mamom) vidjet cemo do kad.
Ilani i Mamika vi ste me pitale u vezi prehrane.Trenerica me posavjetovala u vezi prehrane,rekla mi je sta da izbjegavam,sta smijem i tako. Barem jednom tjedno popricamo o mojoj prehrani
Ilani Evo slika majcice!Jurim dalje...Pozz
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika,preslatke su!!!
Ljudi moji,ja uzbudena!!! Mozda nemam ja na to pravo javljati ali bas me briga, nece se brojcana ljutiti hehehehe, uglavnom,zenska je u bolnici,serdo nam stize!!! 😍😍😍😍💕💕💕💕
Sretno,brojcana!!! Neka bude skolski!!!! 💪😘
Sortiraj odgovore
Najstariji