☕☕☕☕☕☕☕☕
Jutro!
Kak je?
Mamika jedna smisli brojeve i tu biraš broj. E sad, lako je bilo kad smo imali privatni inbox. Sad će morat sms igrat.
Admini koji vam je više da nema privatnih poruka?????
Znači ti izabereš broj i ja ti potajno javim tko je iza tog broja. Oko božića pošalješ poklončić. I šutiš kome šalješ. Tako da je iznenađenje.
Guba!Jako lijepa ideja!Bas sam htjela upitati kak rijesite to s osobnim podacima jer je zbilja nezgodno tu ih ostavit!Stavljamo slikice djece tu i tamo,al nemres to usporedit sa ostavljanjem adrese npr!I meni glupo sto nema privatnih poruka!Skroz glupo!Sta ak se netko hoce za kavu dogovorit npr?Mislila sam napisat post da vrate pp i prijavit sama sebe adminu!Mozda netko procita za godinu dve!😁
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro mame!
Nisam trebala jucer napisati da su nam se noci popravili. Od 2 do 5 sam se s njom zabavljala,sada naravno spava ko top!
Darivanje. Nacelno sam uvijek za. Bas sam razmisljala kako smo prosle godine u ovo doba bile sve uzbudene oko toga. Ali sad nas je jako malo ostalo. Jel bi cure sa vibera malo skicnule i tu ili viber postaje stvar za sebe,odvojeno od foruma?I kad smo vec kod toga,steta sto se mnoge cure nisu javile ovdje sa rodendanskim poklonima i otkrile nam svoje ljetne kume.
Mamika ovo sa dudom je Ti sigurno imas super imunitet! Buhtljica raste paa sve vise paznje trazi
Abies a mama inace ima zdravstvenih problema?
Mamika-duda 😲😲😲😲😵😵😵😵😱😱😱😱😵
Ja sam isto za darivanje ali isto mi je glupo ovo forum viber. Sad recimo sudjeluju mamika lucy i ilani s viberusama i dobiju tam nekog s vibera kog ne poznaju,za kog ne znaju niti kak se dijete zove,npr..u njihovoj situaciji,ja bi osobno bila ljuta..mozda da se dogovorimo pa mi koji se tu javljamo sudjelujemo tu za sebe,a ove s vibera koje nikada ne dodu na forum,onda sudjeluju tamo, bezveze pricam,ja sam i tu i tam pa cisto ideja?!? Jer ima nas i tu lucy mamika ilani mare abies sanjarka sandric ja.. A s druge strane, opet kako izmijeniti adrese?
Mamika-duda 😲😲😲😲😵😵😵😵😱😱😱😱😵
Ja sam isto za darivanje ali isto mi je glupo ovo forum viber. Sad recimo sudjeluju mamika lucy i ilani s viberusama i dobiju tam nekog s vibera kog ne poznaju,za kog ne znaju niti kak se dijete zove,npr..u njihovoj situaciji,ja bi osobno bila ljuta..mozda da se dogovorimo pa mi koji se tu javljamo sudjelujemo tu za sebe,a ove s vibera koje nikada ne dodu na forum,onda sudjeluju tamo, bezveze pricam,ja sam i tu i tam pa cisto ideja?!? Jer ima nas i tu lucy mamika ilani mare abies sanjarka sandric ja.. A s druge strane, opet kako izmijeniti adrese?
To sam i ja htjela tec!Nema veze sto nas je tu malo,bar se druzimo svakodnevno!I radije poklonim nesto jednome od vase djece nego nekome koga ne poznam s vibera ili nekome s vibera ko uopce tu ne dolazi!Skicanje ne brojim!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pa da,mogli bi se podijeliti!! A ovo sto si pitala mi smo uspjele razmijeniti podatke dok je jos bilo tih privatnih poruka..bas su ujebali s tim
Mamika, buhtlica je bomboncic. 😍😍😍😍
Abies, kako mama?? Sta se muzeva mamila ubila?? Zasto??
I ja sam za darivanje, to je kao u skoli kad izvlacimo Tajnog prijatelja za Bozic. To me tako veseli, vise nego djecu.😂🤗 I hocu da oni sami smisle ili naprave poklon, a ne da samo kupe cokoladu, kao sto decki znaju. 🙄 Da se druze s tom osobom, pomognu joj u necem, budu prijatelj.
Mi se ovdje bome druzimo. Ovo mi je postalo umjesto odlaska na kavu s frendicom. Vama kazem sve sto bi rekla njoj. Zao mi je sto nas je ostalo samo par.
Ugolina, kako ruka?
Ilani, popravit ce se spavanje!! 😀 M je nocas bio i ok. Ja se budila stalno provjeravati sto je. Na kraju se probudio u 5 mokar do vrata. I kinderbet bio mokar da ga nisam vise mogla vratiti u njega.
Sortiraj odgovore
Najstariji