Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Listopad 2017. 10:57

Mamika imam i ja jednu odbijacicu povrca pa isto tako joj "podvaljujem" Tikvice su dusu dale za podvaljivanje😁 uopce se ne kuze u bolonijezu,ni u gulasima ni u rizotima.

Ugolina
    16. Listopad 2017. 11:12

Hagaha ajme bas koma kad djeca nece jesti sve,za poludit

mamika3
    16. Listopad 2017. 11:18

ilani

Mamika imam i ja jednu odbijacicu povrca pa isto tako joj "podvaljujem" Tikvice su dusu dale za podvaljivanje😁 uopce se ne kuze u bolonijezu,ni u gulasima ni u rizotima.

Dobra ideja,ali moja ti nece ni gulas,ni rizoto ...Ma jako slabo jede!Evo danas cu najvjerojatnije fino varivo,a vec moram sa strane gledat sta njoj!Nije da joj udovoljavam,nego je ona u stanju bit satima gladna ak nesto nece!Zbilja satima!I ne vrijedi ono kad ce bit gladna bude jela!Ta bi radije bila gladna!Kak je rekla od muza teta za nju-ja ako hocu,ako necu necu!I nema sredine!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    16. Listopad 2017. 11:20

Ugolina

Hagaha ajme bas koma kad djeca nece jesti sve,za poludit

Znas kaj,ak bu i buhtlica takva izludit cu s njih obadvije!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    16. Listopad 2017. 12:16

Pretpostavljam da su prevelike za uvjetovanje,ono ako pojedes dobis...kaj god..

Ugolina
    16. Listopad 2017. 12:24

Nocas sam se tak naspavala covjece ...opet mi je zezala sa spavanjem i zaspala tek nesto iz devet,mi gledali mamurluk do pol 11 i onda sam isla spat..tu na pocetku mi se probudila dva tri puta vristeci,penje se i mislila sam si ovo bu noc ono 🔫 kad se konacno smirila,zaspale do 23 i prvo budenje negdje tam oko pol pet eeeee 😄😄😄 divote,cicala pet min,zakrmila dalje. Dok je cicala razmisljala sam kak joj nisam trebala dat,taman sam na bolovanju,da ju odviknem dok sam doma. Aha... Samo ti cicaj i da spavamo 😂😂😂 oko sest drugo budenje,isto minutu dve i budenje oko pol osam ...
    Oko deset sam muza i malu sprasila van dok sam ja speglala kaj mi se ovih dana pribralo i napravila pire..ovo drugo sve ,juha meso i to,jucer poslala sveki...pojeli sve..
    Ja opet zgibala iz sobe van,muz ju tam uspavljuje 😂😂 kava me isto ceka..skuhali prije rucka tak da kad zaspe,samo pijemo hehe..prije si nikad nisam mogla zamislit uopce da cu voljet pit hladnu kavu,nije mi bilo nis goreg u zivotu..a onda sam dobila dijete 😂 sad mi pase hladna..
    I muz doso,evo taman mu zaspala.. 💪 mene bi zaje jos barem pol sata 😂

mamika3
    16. Listopad 2017. 12:52

Ugolina

Pretpostavljam da su prevelike za uvjetovanje,ono ako pojedes dobis…kaj god..

Pokusala sam!I to sa igrackom koju dugo zeli!Ma kakvi!Ne da se!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    16. Listopad 2017. 12:55

Ugolina

Nocas sam se tak naspavala covjece …opet mi je zezala sa spavanjem i zaspala tek nesto iz devet,mi gledali mamurluk do pol 11 i onda sam isla spat..tu na pocetku mi se probudila dva tri puta vristeci,penje se i mislila sam si ovo bu noc ono 🔫 kad se konacno smirila,zaspale do 23 i prvo budenje negdje tam oko pol pet eeeee 😄😄😄 divote,cicala pet min,zakrmila dalje. Dok je cicala razmisljala sam kak joj nisam trebala dat,taman sam na bolovanju,da ju odviknem dok sam doma. Aha… Samo ti cicaj i da spavamo 😂😂😂 oko sest drugo budenje,isto minutu dve i budenje oko pol osam …
    Oko deset sam muza i malu sprasila van dok sam ja speglala kaj mi se ovih dana pribralo i napravila pire..ovo drugo sve ,juha meso i to,jucer poslala sveki…pojeli sve..
    Ja opet zgibala iz sobe van,muz ju tam uspavljuje 😂😂 kava me isto ceka..skuhali prije rucka tak da kad zaspe,samo pijemo hehe..prije si nikad nisam mogla zamislit uopce da cu voljet pit hladnu kavu,nije mi bilo nis goreg u zivotu..a onda sam dobila dijete 😂 sad mi pase hladna..
    I muz doso,evo taman mu zaspala.. 💪 mene bi zaje jos barem pol sata 😂

Hahahaha...Jedan veliki potpis za hladnu kavu!Bime sam se i ja naucila tak pit!Okolnosti me prisilile!Bravo za spavanje!Napokon da si se odmorila!💪

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    16. Listopad 2017. 13:09

Hahahaha,onda stize hladna popodnevna 
    ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
    Kaj radite???najbolje kaj sam nasla na tv za gledat je ono,noc u muzeju 2 🔫 Na jednoj strani kauca mi spava moja zlica 😍, na drugoj strani kauca spava moj muz...njemu vrat zastekan,nekako glupo je spavao i sav si je cudan i glava ga od toga boli, a planirali smo,ako bude lijepo vrijeme,da poslije njenog spavanja obavimo odlazak na groblje..mislim da ipak danas nis od toga.. Bumo vec ovaj tjedan,svakako njegove te na mirogoju obisli, jer pretpostavljam da ce od iduceg tjedna krenut lagano guzve..
    A moje u m.polju stignemo bilo kad kad sam tamo svako malo..a da idem i na same sve svete,do tam se moze doc,mislim do mojih doma..a od njih do groblja deset min pjeske,al otic cu kad budem kod njih na kavi il nes..

mamika3
    16. Listopad 2017. 13:16

Ugolina Ja sam dosad blejila u tv!A sad se buhtlica probudila!Dobro ce mi doci ta hladna popodnevna!Hahahaa.....Imas dobar tajming!I rucak moram napravit i malog na judo vodit kasnije!Veselim se....Bit cu daleko od frizidera!😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.