Kod mene u kaminu vatra gori i mirisna svijeća 😁😁
Znaci..plan za danas je bio da ne idemo nikuda osim ujutro u plodine, jer ce oko 15 sati doci moja mama i buraz vidjeti malu,ono,nisu ju vidli tjedan dana i vise..
Ali ujutro se plan slucajno promijenio..mama zvala da mi kaze da ce mozda doc jos malo kasnije jer imaju posla oko aronije, da ne ostane zbunje i to sve prije zime nego da sve sredi,pokosi i tak,kasnije ce bit lakse..i pomislim bas super, mozemo mi ic isto tamo,muz ce im pomoc,mala bit na zraku,predivno vrijeme,zas ne jel..
Fajt prvi s muzem-zasto ga nisam pitala..doduse,on bi uvijek pristao naravno da ide pomoc jer i moji nama ful pomazu s vinogradom i tako..kao a kaj da je imo planova 🔫 kojih planova budalo ak su tak i tak oni trebali doc k nama 🔫🔫🔫 kao sve ok,zeli pomoc,al nisam njegov muski ego prvo pitala...😈 I jos se pofajtali jer je on budala upalio susilicu,a kao prvo cemo u plodine pa po njegove radne cizme kod njegovih (prek save) a onda vracat doma (ponovno nazad prek save u novi zg) ostavim ovo sve iz plodina pa ce taman i kao susilica bit gotova (i onda opet prek save prema mojima)..tu sam isto pukla, jebala te susilica,imamo strik,moglo je stajat cijeli dan 🔫 i umjesto da obavimo plodine pa doma to ostavimo,a onda kad krenemo prema mojima,usput do njegovih stanemo po jeb cizme,a ne bezveze se vracam nazad doma i vozikamo, ugl 🔫🔫🔫🔫🔫
E sad saljem a onda drugi dio 🔫🔫🔫🔫
I tu smo vec bili oboje nabruseni totalka,ja zivcana ko jebeni pas,udavit bi ga mogla i sad PAZITE OVOOOOOOOOO 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Kak idemo po te cizme samo kod njegovih,znaci uzmemo ih i idemo, zove staru da nam otvori ogradu ili da vidi di je ili kaj je vec htio, a ona kaze DA DOBRO DA JE NAZVO,DA SE ONA TAMAN OBULA I KRECE PREMA NAMA DOMA NENAJAVLJENO !!!!!! Ni muuuuu ni beeeee da dolazi !!!!!!!!!!!!!!!!!
E tu sam eruptirala!!! Kaze on njoj,a mi dolazimo kod vas!!! Ona ga pita ocito da kaj je promjena plana !!!!! A PA PICKA TI MATERINA,JA BI TREBALA JU ZVAT DA SMO PROMIJENILI PLAN U SLUCAJU DA SE BABI NENAJAVLJENO DOLAZI!!!! Eeeeee, ubit!!
I onda se smjeska, pita me kak sam-ja velim ko iz topa samo ovo-bijesna sam ko pas! uzme malu iz auta i pocne muzu govorit da ima SPREMNO MESO,SAMO GA TREBA STAVIT PEC !!! On kaze da idemo odma,da idemo mojima nes pomoc... I jos ju cujem kako mu pocne tiho govoriti da je mislila doc,kak joj je dan prije rekao da ce doc i moja mama-koja btw dokazi tek popodne, i jaj joj je uopce to znacilo ja fkt ne znam..da se nebi slucajno moja mama podruzila malo s unukom ili ak moze ona da onda moze i ova,ko ce znat... Kaze ona,a daj barem udite kolac pojest,muz bi valjda i uso al sam ja grunula na njega-NEMAMO VREMENA,KAD ZBOG TEBE SE SAD MORAMO DOMA VRACAT!!!! I tu je stalo,usli u auto,ona nosi taj kolac da si doma nosimo... I onda nam se jos prikrpala u auto do novog zg,kao ak nece k nama onda ce do babe... I jos pita,a kam sad mi idemo-a meni uglavi kipi recenica A KAJ TE BOLI KURAC!!! 😈😈😈😈
I onda joj je muz reko,a daj stara da najavi,evo sad bi dosla i poljubila vrata da nismo dosli po te cizme i to..al kaj je najbolje,vec joj je stoput reko... I mislim da dva puta cak i je poljubila vrata.. Kad se iskrcala a mi nastavili, ubila sam ga u pojam i rekla sam mu ak se to jos jednom ponovi i ona se pojavi,ak joj on nece rec da cu ja i da necu birat rijeci.. Pa jebemti mater,da si ja sad kaj,svaki dan moram mislit ocu li u gacama izac u hodnik ili ne u slucaju da baba naleti.. Ja kazem njemu,a kaj da mala spava i mi se jebemo ili nes,a ona se pojavi...eeee 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
I jos bolja recenica, ja ju vozim i ona me pita da ocu li ja moc vozit jel skroz do tam,kao mogu li vozit (zbog moje ruke,jel),a velim ja njoj - a kaj sad radim? 😂😂😂
Mare, i ja pozelim da mi bude muka kad vidim hranu pa da ne jedem. 🙄
Ugolina, razumijem te. Znalo je bit takvih situacija i kod nas. Muski 😒
Mamika, ja sam dok se nisam udala, cesto svog najstarijeg necaka vodila u cinestar. To nam je bas bilo lijepo i nadam se da on to ima kao lijepu uspomenu. A bome imam do Zga 60-70 km i jednom me i kamera slikala kod Kauflanda u V.G zbog prebrzog starta sa semafora. 😂 Mislila sam i mladeg voditi kad poraste, ali dobijes svoje obaveze i nemas vise vremena za druge toliko.
Joj, Ugolina, ...... Nemam ti sta reci. Nije mi se jednom to dogodilo. 😣😣 Bas bi trebalo babe postrojit. Ja uvijek gledam po svojoj mami, ona uopce nije takva!!! Dobro, sad ni ne moze puno toga, ali i kad je mogla. Moji nikad nisu dosli ni k sestri ni k meni da se ne najave. Mi ih molimo da dodu, oni samo " a sta cemo vam smetati". Odem k njima par puta u tjednu, sad vecinom zbog mame da donesem skuhano ili stavim ves. I one me stalno otpravlja " ajde ti za svojim poslom, imas svojih obaveza, ne moras ti sad oko mene, dijete ti treba spavati,...." A ne ko sveki sta mi upadne u sobu dok spavamo, zove dok sam u krevetu s muzem, itd....
I onda svada dalje,s obzirom da sam ja napala njegovu mamicu,on napadne mene..da kaj se moji samo zmisle da nes treba,nije ih briga za tude obaveze..e tu sam ja pukla da koji kurac,ko je njega zvao u pomoc,da ga nitko nije ni zvao,da sam se ja ponudila..i opet to,da kak mogu bez da ga pitam. A onda opet ja-da a kaj koji k on mene ne pita,isto samo diktira-danas idemo u plodine,danas idemo ovo obavit,sutra ono 🔫 i tako smo se svadali... Na kraju mi se ispricao,onda sam ja ba tu njegovu ispriku opet jos malo mu srala i tak.. Presli prek toga i kvit... Ispo je dzubre,al nije,njemu fkt nije problem pomoc i zeli pomoc,pogotovo mojima jer i oni nama pomazu,ali taj ego 🔫🔫🔫🔫🔫 ma odj,imam ga i ja..
A ta njegova stara,eee 🔫🔫🔫
Joj, Ugolina, …… Nemam ti sta reci. Nije mi se jednom to dogodilo. 😣😣 Bas bi trebalo babe postrojit. Ja uvijek gledam po svojoj mami, ona uopce nije takva!!! Dobro, sad ni ne moze puno toga, ali i kad je mogla. Moji nikad nisu dosli ni k sestri ni k meni da se ne najave. Mi ih molimo da dodu, oni samo " a sta cemo vam smetati". Odem k njima par puta u tjednu, sad vecinom zbog mame da donesem skuhano ili stavim ves. I one me stalno otpravlja " ajde ti za svojim poslom, imas svojih obaveza, ne moras ti sad oko mene, dijete ti treba spavati,…." A ne ko sveki sta mi upadne u sobu dok spavamo, zove dok sam u krevetu s muzem, itd….
Ma tebi je jos gore 😂
Takvi su i moji,stvarno skoro nikada ne dolaze jer obicno mi odemo tamo jer mi je usput... Oni zive na drugim kraju grada i ja tamo radim,fkt mi je usput svratit do njih i nema sanse da bi se samo pojavili na vratima..a ova ne samo da se pojavi,otkljuca i ude... Samo nek jos jednom proba..
Wow mare,koje ozracje covjece..podsjetilo me malo na bozic
Potpis!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji