Ugolina Sorry,ja sam se malo nasmijala na tvoju situaciju!Zamisljam tebe ful nabrijanu u autu,muza koji se suzdrzava da ne plane i babu koja zna da smeta,ali se pravi blesava!Moja stara ima naviku pojavit se nenajavljeno,a svekrici ni ne dolaze!Oni pak ocekuju da ih se bas pozove!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mare, i ja pozelim da mi bude muka kad vidim hranu pa da ne jedem. 🙄
Ugolina, razumijem te. Znalo je bit takvih situacija i kod nas. Muski 😒
Mamika, ja sam dok se nisam udala, cesto svog najstarijeg necaka vodila u cinestar. To nam je bas bilo lijepo i nadam se da on to ima kao lijepu uspomenu. A bome imam do Zga 60-70 km i jednom me i kamera slikala kod Kauflanda u V.G zbog prebrzog starta sa semafora. 😂 Mislila sam i mladeg voditi kad poraste, ali dobijes svoje obaveze i nemas vise vremena za druge toliko.
E,ja nisam bila u kinu godinama!A bas bih htjela!Ne znam ni kaj sam zadnje gledala!A ti si dobila i slikicu za uspomenu!Ha ha....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina Sorry,ja sam se malo nasmijala na tvoju situaciju!Zamisljam tebe ful nabrijanu u autu,muza koji se suzdrzava da ne plane i babu koja zna da smeta,ali se pravi blesava!Moja stara ima naviku pojavit se nenajavljeno,a svekrici ni ne dolaze!Oni pak ocekuju da ih se bas pozove!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Mamika sinoc napravila tortu i samo dvije kriske pojela😂😂😂😂 rucak pizza i hrpa salate,samo sam komad pizze pojela 🔫🔫🔫🔫i popila casu soka. Mislila sam da cu jos brdo gluposti pojesti a samo mi muka dode kad vidim hranu.
Meni je prosao pms i apetit mi je ful normalan!Nemam zelje za slatkim,pojedem manju kolicinu nego sto sam prije!Mislim i da mi se zeludac naviknuo na to jer cim pocnem iz navike jesti kad mi je dosta,odmah osjetim ko da imam kamen u zelucu!Ne pijem sokove,samo vodu i zeleni caj!I ono najbolje,nemam zelju za jelom navecer!Zadnji obrok mi je oko 18!Ak je poslije to je onda jogurt s integralnim dvopekom!Nazalost,ne vjezbam pa ne znam da li ce biti rezultata!A prije sam znala zderat bilo kaj....Keksi,coksa,cips,bomboni...Sad tamanim jabuke i mandarine....Muka ti je kad vidis klopu jer se normalno hranis i odviknula si se od zderanja!Pohvale!!!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, ni ja se ne sjecam zadnjeg kina. ☹️ Sad kazem da mi je zao sto nisam isla kad sam bila trudna. Ali kupili smo kucu, pa uredenje, selidba, pripreme za bebu i vrijeme proslo.
Kad su djeca spremna za ostaviti ih na duze cuvanje nekom? Mi smo M ostavili samo jednom mojoj sestri kad smo isli u svatove i samo je plakao.
Jutro!
Ugolina a baš vozanje za k...
Gdje su ti svekrići uopće?
Pišem kad već. Pusa svima
Jutrekoooo.....Jucer subota,a nije bilo vikend zatisja!Bas lijepo!Kuham si caj,dan sugav....Muz i starija curka spavaju!Mrzim ovu maglustinu,ko da sam u zoni sumraka!
☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍫🍫🍮🍮🍳🍳🍔🍔🍬🍬🍬
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, ni ja se ne sjecam zadnjeg kina. ☹️ Sad kazem da mi je zao sto nisam isla kad sam bila trudna. Ali kupili smo kucu, pa uredenje, selidba, pripreme za bebu i vrijeme proslo.
Kad su djeca spremna za ostaviti ih na duze cuvanje nekom? Mi smo M ostavili samo jednom mojoj sestri kad smo isli u svatove i samo je plakao.
Ja sam trudna isla u kino jednom i nikad vise i to gledat deadpool 😵 e kad je ona na onu pucačinu krenula divljat mi u trbuhu, znas kak s bila koncentrirana na film, jos sam par zimskih jakni od svih stavila prek trbuha misleci da ce napravit izolaciju i onda se malo smirila,inace bi izasla van.. Ostatak zivota sam si mislila jesam li ju nekako ostetila,tak da nisi nis propustila
Ja sam trudna isla u kino jednom i nikad vise i to gledat deadpool 😵 e kad je ona na onu pucačinu krenula divljat mi u trbuhu, znas kak s bila koncentrirana na film, jos sam par zimskih jakni od svih stavila prek trbuha misleci da ce napravit izolaciju i onda se malo smirila,inace bi izasla van.. Ostatak zivota sam si mislila jesam li ju nekako ostetila,tak da nisi nis propustila
Buhtlica je znala bas podivljat kad sam ja urlala na ove svoje velike!A meni je fora s tim udarcima kako oni rastu i jacaju tako su i udarci sve jaci pa onda pratis...Jel ti vrijedi ono da kakvi su u trbuhu takvi su i vani?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji