Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Srpanj 2017. 13:53

Noc nam je bila dobro,2x budenje,i u 6h me ona probudila i ja joj bocu dala i ona nastavila spavati a ja zurila ko budila,poslije sam isla do grada rijesavat neke stvari i na kraju nisam pola rijesila jer sam zurila kuci radi mm i misleci da ce djeca plakati 😂 i plus guzva od turista posto je oblacno,jedva hodas od guzve. Dosla kuci on se s njima igra,dao im dorucak,sirena se ukakala ali je nije presvukao 😂😂 nema veze oprosteno mu je

Ugolina
    03. Srpanj 2017. 14:23

ilani

Ode.. . Dakle, " nauči je pokazati svoju pametnu glavu, ja ne uspijevam". A Nikolina na to primi se sa obije ruke za glavu i kaže "tu!" Mudrica jedna!
    Ugolina, jeste se uspjeli okupati u moru? Jel prišla Josipi afta?

😂😂😂😂😍😍😍

Ugolina
    03. Srpanj 2017. 14:26

sandrichx3

Ugolina

Ilani,jucer nabecer se vrijeme stabilizirali i kupali smo se..josipa vristala od veselja i srece,pljuskala vodu cerekala se,divota…danas ujutro vec druga stvar,nocas je puhalo pa valjda vodu rashladilo i nije se htjela kupati..a sada se opet vrijeme pogorsava i prejako puse katastrofa… Rastuzuje me sto se vjerojatno more previse reshladilo i trebat ce valjda opet koji dan da se ugrije 🔫
    Kaj se afte tice,redovito joj spricam ali ne znam jel proslo jer mi neda gledat…

Ne hladi ti se more tako brzo, kupala se ja po kisi sto puta 😂

Ma po kisi se super kupat nego onaj vjetar usrani jucer je sjebavso stvar... Ali tocno,danas sam mislila da ce hladno bit,ali bilo hladno samo na plazi,ali more je super..kupala sam se ko malo dijete 😂

Ugolina
    03. Srpanj 2017. 14:27

miska

Ugolina uzasno je nemirna i vrti se cijelu noc, zavrsi na dnu kreveta sto puta pa ju vracam natrag ko pisacu masinu.
    Mare ti si super zena, ja nis ne stignem! 😂😂
    Doduse danas sam pocistila pol kuce jer su se svekici najavili da stizu pa sam posremala ko luda 😂🤣 i fini rucak sam cak napravila inace sve nesto na brzinu u zadnje vrijeme!

Ko pisacu masinu 😂😂😂😂

Ugolina
    03. Srpanj 2017. 14:28

mare1989

CAO TETE
    DANAS NEKO ZATISJE,NEDELJA PA SVI UZIVAJU SA OBITELJI
    JA POPODNE POBJEGLA MALO DO GRADA,MUZU SORC ZAMJENILA JER SAM ZEZNULA SE PA REKLA DA MAMA UZME BR MANJI MISLECI DA JE SMRSAO A ONO SIPAK😁
    RUCKUBSAM PIZZE PRAVILA I TO 9KOM KOJA SAM JA LUDA PA SAM 2 ZALEDILA ODMA SA SOSOM,A DVIJE ISPEKLA PA ZALEDILA,OSTATAK SMO JELI I OSTALO JE JOS ZA VECERU I SUTRA DORUCAK😊

Kolike pizze,a ona mislila da muz smrso 😂😂😂😂 ma sto posto haha

Ugolina
    03. Srpanj 2017. 14:39

Brojcana,stvarno ne znam sto da ti savjetujem..zeznuto,kad rodis,ako ce tebe dalje zezat neli,a sredo tu 😥 ti ces jadna bas se patit..
     Ilani,bome ozbiljna torta ove godine za velikog decka..i sad mi cure sline..bas cu ic pogledat recept.. 😵 predivni darovi..bas fora minion 😍 i lijepe krpice 😍 da,na lolicu se kupamo vec godinama i nema jezeva..mislim da ih ima na onoj drugoj plazi al ne znam kak se ta zove..ali zanimljivo koliko periski ima 😊 nisam ih nikada prije primjecivala nego buraz roni pa me pozove kad koju nade,da mi masku da zaronim i vidim,fora..ak ju pipnes,odma se zatvori.. Vrijeme se donekle stabiliziralo, suncano,tu i tam naide oblak,ali jos puse... Ali more je toplo 💕

Ugolina
    03. Srpanj 2017. 14:51

Inace,moja josipa mi je predivna 💕 ...nista nije utjecalo niti na njen ritam,niti imamo problema sa spavanjem niti jelom kako obicno se zna djeci poremetiti,ma kaj se toga tice,ko da smo doma..sve joj je tu zanimljivo i provodimo vrijeme vani..dvoriste je predivno,i hlad rade ogromna maslina i smokva i stalno nesto ceprka s kanticsma lopaticama i ostalom artiljerijom..jos k tome,moji starci i najmladi brat su tu pa ju stalno netko zabavlja,super nam je jer su dva apartmana,oni dolje,a mi gore spavamo..tak da smo ono,sami,al opet nismo sami i super mi je to..
    Da se pohvalimo,konacno su nam izasle gornje jedinice,al nisam skuzila koji dan 😂 tako da imamo sest zubi 🎉🎉🎉
    Sto se tice mora,ona uziva tackati po plicaku,sva se ceri i vristi..ak ju ides stavit u kolut ili rukavice na ruke,urlaona 😂  ali apsolutni hit su kamencici.. Bas moramo paziti da ne pojede koji..i kako je sve slano oko nje,stalno hoce sve lizati 😂😂 jucer,ona se nesto umirila,idem vidjet,a ona gricka slapice svoje za vodu haha

uykmyjh
    03. Srpanj 2017. 17:19

2410

vecer!zaspala malo poslje 20 h ,i probudi se u 21 i 25🔫..i onda sat vremena borbe…a neda mi se vise natezat s njom,vec mi je i trbuh velik i tesko mi i nemam snage za natezanje s njom..drugo sve dobro,vrijeme i nije bas nesto bude vecina dana kisa la onda dodje sunce,jucer jos ok bilo popodne al danas hladno i bas je puhalo..
    ilaniaaa i nikolina kad joj kazes ne-nece vise?!jao neli tvrdoglava za poludit,zna da je ne i gleda me i vrti glavom al nis ona-nastavlja ono sto je i naumila
    ugolinauzivate😎,zlica uziva😍!!!ajde valjda ce vas vrijeme posluzit jos!
    sandrichhahahahahaha zapisao pol kreveta lovre!!pa kako je uspio skinut pelenu,spava samo u njoj ?al 😂😂😂😂..joj ja mislim da bi ja poludila
    miskama i neli tako spava,za poludit sto je nemirna
    abiesbravo za ogradu!!malo mirnija-i ja bi bila
    tpol ajde jos do sutra pa si gotova sa radovima
    mare sretan minic predivnoj sirenici💕🎀🎈💐

Da spava samo u peleni,vruce jako kod nas. Sad je stalno cupa i skida preko dana kad se sjeti, zeli dirat pisonju  😂

Abies
    03. Srpanj 2017. 20:14

Ilani super pokloni
    Torta izgleda jako fino! Jel slavljenik bio zadovoljan?
    Mene počela glava boliti. Baš sam  bljak. Petra mi zloćka uz to. Izvukla se iz kolic danas. Iz onog remenja. Mm vani ruši stepenice. Ma čim uđe u kuću idem u krevet. Nek se bori s njima i s njom nek se tušira. Baš nema razumijevanja. 
    Jučer mu kažem nek suđe stavi u suđericu. On (nedjelja i tvor, pa zna kuhati) da tko kuha ne pere suđe. Pa ok više neću kuhati!!
    I tak... Sutra je novi dan

miska
    03. Srpanj 2017. 21:11

Vecer! Mi obvili slikanje za zadnji minic, umorila me i porazbacale smo pola stana! Sva sreca pa je zadnji tko ce to lovit vise na sve strane! Tata nam je otisao na pripreme, opet tri tjedna, al ajde blizu je pa cemo do njega za vikend! 
    Ugolina super za tvoju curu, mi smo cesto negdje pa isto bas ne utjece na nju, super ona to podnosi! Prica mi mm da je sad s njima na pripremam bila jedna ukrainka i da muz i mali od 10 mje stalno putuju s njom, i da je mali super beba, valjda se pomire sa sudbinom pa suraduju 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.