Joj da i kontaktirala par njih za tortu, ova u selu vise ne pece jer je dobila posao i ne stigne, u slasticarnici nabili cijenu od 480 kn za manju tortu na kat (2x8 komada) i to samo bijeli fondan jer sam je ja htjela sama ukrasit! Znaci jos jedna takva torta mi treba! Onda nasla prema preporuci zenu koja radi doma (350 bi mi uzela) pa ne zna dal mi moze to tako izvest na kat al da su isto velike i pokrit fondanom i ne zna ni dal ima slobodno taj vikend i tako uvijek sam u problemima!
Ilani super torta 👍🏻Moze meni jedna 😀 Sviđa mi se ovaj minion
Ugolina bas mi je drago za Josipu i vas nadam se sa će moja tako se ponašati na moru
Miska Au komplikacija nadam se da ćeš nać ženu da ti napravi ili ćeš na kraju sama ???
Kod nas radovi naravno nisu gotovi jer smo kod vraćanja sudopera vratili onu neku gumicu koja je trebala i sad ikea nema taj isti dio nego trebalo bi sve promjenit sinfon i to a za to treba drugi majstor 😞
Brojčana sta ćete s pticom ?
Jutro mame!
Tko je za ranu kavu? ☕☕☕☕ MI budni od tri. Više ne znam što ću od sebe i sa njom, pospana je strašno a nikako ne može zaspati. Namazala zube, namazala komarce, dala jesti, piti, nosila, u fotelji se ljuljuskali, u krevetu se roštiljali, što još da napravim? Ajde, svanulo je pa je lakše. Za sat vremena moramo se spremati na vježbe, baš razmišljam hoće li tada zaspati.
Abies, izvukla se Petra iz kolica? 😨😰 joj zvrk mali. Muž... a što reći, ajde bar nešto radi u svojoj kući, ne samo tvoju.
Ugolina baš mi je drago da uživate! A kako sad spavate, skupa ili odvojila Josipu?
Brojčana naša - saptacica pticama 😁, kako ste riješili ptičicu?
TPol jao muke po sudoperu! Kako uopće funkcioniras u kuhinji bez njega , jel kuhaš?
Miska, znači krenule pripreme za ročkas? 😀
Curice, kako je prošao prvi dan na poslu?
Sanjarka, odustala i ti od foruma? 😩
ugolina zaboravih-cestitke na zubicima!!!!🎉🎉🎉🎉
Haha,hvala!! Dugo su ju mucile te gornje jedinice,bas dugo 😂
vecer!zaspala malo poslje 20 h ,i probudi se u 21 i 25🔫..i onda sat vremena borbe…a neda mi se vise natezat s njom,vec mi je i trbuh velik i tesko mi i nemam snage za natezanje s njom..drugo sve dobro,vrijeme i nije bas nesto bude vecina dana kisa la onda dodje sunce,jucer jos ok bilo popodne al danas hladno i bas je puhalo..
ilaniaaa i nikolina kad joj kazes ne-nece vise?!jao neli tvrdoglava za poludit,zna da je ne i gleda me i vrti glavom al nis ona-nastavlja ono sto je i naumila
ugolinauzivate😎,zlica uziva😍!!!ajde valjda ce vas vrijeme posluzit jos!
sandrichhahahahahaha zapisao pol kreveta lovre!!pa kako je uspio skinut pelenu,spava samo u njoj ?al 😂😂😂😂..joj ja mislim da bi ja poludila
miskama i neli tako spava,za poludit sto je nemirna
abiesbravo za ogradu!!malo mirnija-i ja bi bila
tpol ajde jos do sutra pa si gotova sa radovima
mare sretan minic predivnoj sirenici💕🎀🎈💐
Da spava samo u peleni,vruce jako kod nas. Sad je stalno cupa i skida preko dana kad se sjeti, zeli dirat pisonju 😂
Aaahahaha a kak su smijesni kad se tak istrazuju 😂 mojoj je nova fora kad ju prematam isto da se odma pipne po pisi i pita se valjda a kaj je ovo? 😂😂😂
Abies,nisam shvatila kaj radite s tim stepenicama,kaj ce tam bit kad ih srusi?
Haha miska,pomire se pa suraduju..a valjda ima istine u tome..a moza karakter igra ulogu...ne znam..mislim da je vazno drzat se njihove rutine gdje god bili i da je sve tako kako su oni navikli i da je u tom zapravo fora. Ako ide svaki dan spavat oko 13, onda da ih gdje god bili stako stavljamo spavat..ne znam,nagadam jer tako mali vole svoje rutinu.. Super za zadnji minic fotkanje.. Sretan minic mili 😘😘😘😘💕
Jel to torta za muza ili milu,pogubih se?
Ajmo tpol komplikacija kod tebe,pa katastrofa, negdje si luda od svega 🔫
A kad vec spominjes,kad cete vi na more?
Sortiraj odgovore
Najstariji