Ilani da pocele pripreme, vec sam prosli mjesec narucila 17 posiljki s ebaya 😂😂😂, slavit cemo 30.7. A prije toga smo tjedan dana na moru tako da ce za cas!
Ugolina torta za Milu, sveki ce za mm narucit tj kao za njih oboje! Ajd bar cemo te proslave skupa rijesit iako da nema Mile nebi njemu nis kao i do sad 😂😂😂
Uspjela danas rijesit tortu, samo slasticarna u opatiji pa ce netko od mojih ic po nju da se ja ne vozikam! Mislila da ce mi bit tamo najskuplja na kraju izasla najjeftinija!
Tpol blizi li se to dovrsenje tvoje kuhinje? 😂😂😂
Tko je odustao od foruma? Ja ne 😊
Fali mi vremena, volje imam 😘
Radim dosta prekovremeno, kuci rucak i onda trcimo na plažu, navecer dok tata njega nahrani i uspava, ja rijesim robu, sudje i tusiranje i tako dode vec 23h i onda sam za nista nego za spavanje. Bit ce lakse kad prodje sezona 😉
Petar je dobar teti, dobar je posli i nama, pa je odma lakse, ona proslotjedna nervoza nakon viroze me ubila u pojam
Procitala sve, i u toku sam 😎
No odoh se spremit, danas ne radim al se zato moram naslikavat po bolnici 🤣 držite fige da je ruka ok 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobar dan
Tpol nadam se da ćete se dogovoriti sa majistorom i da što prije napravi pločice
Sanjarka sretno na kontroli,a Gigi sunce milo dobar dječak i sluša tetu i sviju😃
Brojčana nadam se da ćete imati bolji dan od noći. Super za ptičicu sad će nju njezina mama izliječiti.
Mi smo imali dobro noć od 19.30-23 pa je bila budna1h i do 4.30 je spavala popila vode i do 7.30 kad je mužu alarm zvonio
Vidim, kod svake se nesto dogada. Kupaona, kontrola, pticice, stepenice,.... Bitno da su nam bebaci dobro.
Sanjarka, sretno na slikanju!!!
Beojcana, ne znam sta bi rekla. Po danu je ziv i stalno istrazuje, svaki kutak kuce obide, ali ovo vristanje u autu izluduje. Valjda ne moze biti toliko na miru pa hoce van iz sjedalice. Danas opet pola puta do vjestacenja vristao, pola prespavao. Nazad prespavao sve.
I da, rekla dr da cu vjerojatno dobiti godinu dana produzenja, jer ona vidi na Mateu stvari na kojima bi trebalo jos raditi i vjezbati. A ja mislila kako je sve super?!
Dobar dan mame!
Mi nočas spavali dosta dobro. Napokon! A mora da je muči zub, uvijek bude zub u pitanju. Vidim da joj je jako natečeno s lijeva na kutnjacima. Zlato moje, kako ju to zeza!
Našla sam kupaće za nju! U Calzedoniji.Dvojka ali su baš male slatke. Na sniženju 50kn 😲
Kupila i poklone našim Amerikancima, sve nešto sa Jadranskog mora, spužve, sol, kupke, mazalice sve s mirisima lavande, smilja, same divote. Baš sam happy zbog toga, sviđa mi se sve. Još maslinovo ulje neko pravo i to je ok ja mislim.
Lucy, ne brini, sve će Mateo ispraviti, samo nastavite vježbati. Super za produljenje!
Sanjarka tu si 😘 Sretno kod doktora. Jel još boli ruka?
Mare, super za novi mob, baci nam neku slikicu sa njega 😀
TPol, neka napokon rješen sudoper! 👍
Brojčana, ja ti se ne mogu prestati diviti što ti svašta obaviš ujutro do deset sati. Meni cijeli dan treba za to sve. Kada se ustaneš? Jel popiješ kavu ili odmah u pogon čim otvoriš oči?
Odoh napraviti za ručak neku finu salatu. Imam matovilca, avokado, grčkog sira, maslina. Mljac
Ajme lucy 😥 bome nije ti lako 😵😵😵 pa ispucala bi ga vec na mars na tvom mjestu..bas grozno.. Mozda ga je taj put izbacio totalno iz neke normale...ja sam mislila da je moja koma bila po tom pitanju,al kad ovo citam vidim da je moja bila milina naspram njega...
Ja sam sati i sati provela na podu s njom,i nista zivo nisam mogla od nje...sve je prestalo kad je prohodala
Večer cure
Lucy nek ste sretno stigli,bit će sutra sve u redu
Dan ludilo sirena nje htjela popodne da zaspe pa je vrištala je i plakala,na kraju je na meni zaspala.
Večeras je ajde bez problema zaspala i nešto je se vrtila pa sam joj samo vodu dala i smirila se.
Novost dobila sam novi mob 😉 sad uživam tipkati i slikati.
Hahaha,tocno znam taj osjecaj,mare, za novi mob 😂😂😂🎉🎉🎉🎉💪💪💪💪
Kratki pozdrav svima
Kuhinja je napokon završena našli smo majstora za pločice pa ce doc u petak pogledat da vidi … a nosila sam vodu iz kupatila i lavor ni je služio kao sudoper 😀
Ugolina mo tek na kraju 8mj
Lucy ma moze bit da je ova priljepak faza ima i moja užas a druga stvar tek ste dosli pa primjena a za auto neznam moja isto tako place i vrišti mi cemo ic dok spava
Abies ni ja ne kužim tvoje stepenice 😑
A super, jos i te plocice i cao!! Cupavica vristaca 😂😂😂 tako oko desetog mjeseca se pocinje razvijati kod djece strah od odvajanja tako da ih mozda i to muci...jos kod lucy te promjene mjesta, novi ljudi i tako,sve se poklopilo
Sortiraj odgovore
Najstariji