Q mare izdrzi.. Jos koju godinu pa ce ti issa pomagat ko velika 😁 treba stvarno znat s troje tako malenih, ja uopce neznam kako uspijevas… Fa mi je znat kako ti dan izgleda, mislim da bih odma podvezala jajnike
Aaaahahaha
Da se jos samo pohvalim, lovre mi je danas uzeo naocale sa stola, pruzia ih put moje glave i kao ceka da ih stavim. Ja ih stavim-on u smijeh. Iscupa mi ih sa glave i kaze kao lijepi uzvik "aaaah" da mu stavim na glavu da i njemu bude lijepo 😂 stavim mu ih a on- "aaaaah"😂😂😂
😂😂😂😂😂 taj tvoj lovre bu neki komedijas
Večer mame!
Mi još ne spavamo. Trebam još završiti tortu. Sutra fešta povodom rođendana sina a dolaze i frendovi iz Amerike. Bit će veselo.
Nikolina je dobra, sunce mamino. Nekad mislim da sve živo razumije. Puže po kući, dođe do utičnice, vikne ne ne i ide dalje, dođe do vesa u košari koji čeka peglanje i kaže "baci" pa ga počne izbacivati van, najviše voli čarape 😁, dođe u kuhinju, sjedne pored balkonskih vrata, gleda van i komentira - teta, vau vau, brm brm, nema, baci! Tako se sama zabavlja stalno. Pričam s njom, ona odgovara, klima glavicom, pa zaplese na neku pjesmu sa radija, pa počne pljeskati. Ma preslatka mi je, predivna! Zadnje vrijeme sve mogu uz nju, niti plaće, niti zanovijeta. Tako da mi i ne smeta više što kasno ide spavati.
Abies, radovi a je to 😂😂 nadam se da će rezultat ipak biti dobar!
Ugolina, bravo za dobru zlicu! Uživajte, lijepo vrijeme i toplo more vam želim!
TPol, opet u IKEU morate,ali onda je to valjda to pa ćeš uživati u svojoj kuhinji.
Miska, bravo za plesačicu slatku, mogu si zamisliti kako je medena. A ima cura i ukusa, voli jazz 😁
Mare sutra je novi dan! A uskoro i idete malo na godišnji pa će sve biti bolje. 😘
Sandrich, bome je buđenje iz snova 😂
Nikolina pametna mala curica 😍😍😍 i tocno to kaj kazes,tako i ja vidim da ova moja sve kuzi kaj ju pitas al sve,doduse ne prica ko nikolina,ali kako su super kad tako kuze 😍 jel puzi po guzi jos?
Ugolina, puže da. Ali usavršila tehniku i baš je brza sada. Pomaže si i rukama ali ne ide na četiri već stavi ruke ispred, osloni se i vuče guzicu naprijed, baš je smiješna.
Danas situacija. Inja se glupira a Nikolina sve ju kopira o ponavlja za njom Ja kažem Inji - "daj je radije nečem pametnom nauči, vidiš da sve za tobom ponavlja. Nauči je pokazati svoju
Ode.. . Dakle, " nauči je pokazati svoju pametnu glavu, ja ne uspijevam". A Nikolina na to primi se sa obije ruke za glavu i kaže "tu!" Mudrica jedna!
Ugolina, jeste se uspjeli okupati u moru? Jel prišla Josipi afta?
Ilani,jucer nabecer se vrijeme stabilizirali i kupali smo se..josipa vristala od veselja i srece,pljuskala vodu cerekala se,divota...danas ujutro vec druga stvar,nocas je puhalo pa valjda vodu rashladilo i nije se htjela kupati..a sada se opet vrijeme pogorsava i prejako puse katastrofa... Rastuzuje me sto se vjerojatno more previse reshladilo i trebat ce valjda opet koji dan da se ugrije 🔫
Kaj se afte tice,redovito joj spricam ali ne znam jel proslo jer mi neda gledat...
CAO TETE
DANAS NEKO ZATISJE,NEDELJA PA SVI UZIVAJU SA OBITELJI
JA POPODNE POBJEGLA MALO DO GRADA,MUZU SORC ZAMJENILA JER SAM ZEZNULA SE PA REKLA DA MAMA UZME BR MANJI MISLECI DA JE SMRSAO A ONO SIPAK😁
RUCKUBSAM PIZZE PRAVILA I TO 9KOM KOJA SAM JA LUDA PA SAM 2 ZALEDILA ODMA SA SOSOM,A DVIJE ISPEKLA PA ZALEDILA,OSTATAK SMO JELI I OSTALO JE JOS ZA VECERU I SUTRA DORUCAK😊
Ilani,jucer nabecer se vrijeme stabilizirali i kupali smo se..josipa vristala od veselja i srece,pljuskala vodu cerekala se,divota…danas ujutro vec druga stvar,nocas je puhalo pa valjda vodu rashladilo i nije se htjela kupati..a sada se opet vrijeme pogorsava i prejako puse katastrofa… Rastuzuje me sto se vjerojatno more previse reshladilo i trebat ce valjda opet koji dan da se ugrije 🔫
Kaj se afte tice,redovito joj spricam ali ne znam jel proslo jer mi neda gledat…
Ne hladi ti se more tako brzo, kupala se ja po kisi sto puta 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji