Jutro mame!
Tko je za ranu kavu? ☕☕☕☕ MI budni od tri. Više ne znam što ću od sebe i sa njom, pospana je strašno a nikako ne može zaspati. Namazala zube, namazala komarce, dala jesti, piti, nosila, u fotelji se ljuljuskali, u krevetu se roštiljali, što još da napravim? Ajde, svanulo je pa je lakše. Za sat vremena moramo se spremati na vježbe, baš razmišljam hoće li tada zaspati.
Budni ste od TRI???!?!??!? 😵😵😵😵 ajme jadni vi svi skupa
Abies, izvukla se Petra iz kolica? 😨😰 joj zvrk mali. Muž… a što reći, ajde bar nešto radi u svojoj kući, ne samo tvoju.
Ugolina baš mi je drago da uživate! A kako sad spavate, skupa ili odvojila Josipu?
Brojčana naša - saptacica pticama 😁, kako ste riješili ptičicu?
TPol jao muke po sudoperu! Kako uopće funkcioniras u kuhinji bez njega , jel kuhaš?
Miska, znači krenule pripreme za ročkas? 😀
Curice, kako je prošao prvi dan na poslu?
Sanjarka, odustala i ti od foruma? 😩
Saptacica pticama 😂😂😂😂😂 predobro!! Aahaha!!!
Spava s nama,sirok ovaj krevet pa si stvarno ne smetamo jedni drugima hahaha
Jutro
Ugolina cestitam na zubicu 😍
Ilani sretno na vjezbama i ajme dobro ti funkcioniras s takvim ranim budenjem
Tpol bas sranje sa tim
Brojcana kako si danas? Sta si radila sa pticicom?
Abies kako si danas? Ajme Petra sta radis mami
Ova moja se budila svaka dva sata,pa to nije humano😁 jutros je oko 6.30 pjevala ali sam je ignorirala i nastavila spavati,nek pjeva,pa je zaspala na kraju😉
Jutro. Ima kave? Ima, super hvala!
Glava pod kontrolom lupoceta. I menga krenula eto uzroka☺
Stepenice su strme i kratkog gazišta pa mm hoće finije. A nikako da shvati da neće puno dobiti eh..
Kolica- izvukla je jednu ruku, pa drugu. Naravno vrti se lijevo desno cijelo vrijeme. I za toga se u nekom polustojećem okretu izvukla skroz i nogama.
Kolica su mi do sad bila jedina sloboda
Kasnije čitam unazad
Nema Lucy Miss, Summer nas otkantala?
Cure moje, evo me napokon doma.
Doputovali u petak, s tim da smo i ovaj puta kasnili iz Frankfurta sat i pol. Ali taman bilo njegovo vrijeme za spavanje na oba leta pa je prespavao. Bar nije bilo vriske. Ali zato po aerodromu, ajme... Najglasniji od sve djece.
Kuća mi naravno djelovala prljavo, iako sam ju čistila dan prije polaska. Sestra mi dolazila zalijevati cvijeće. Odmah sam drugi dan išla raditi generalku jer nisam mogla izdržati.
S malim mi je koma. Totalno se razmazio ili šta ?
Uspavljivanje samo na rukama, (danas trajalo sat i pol), spavanje na našem krevetu i da je netko uz njega i po danu i po noći. U kinderbetu ako uzdrži pola sata i to samo ako čvrsto spava.
Neće se voziti u autosjedalici, kupili mu normalnu, mislili da je u jajetu problem, jučer prevrištao 45 min vožnje. Ako ga izvadim van, ok, vratim ga nazad, vrišanje i trganje. Ne pomaže mobitel, crtići, glazba, keksi,..... Sve samo baca od sebe.
Neće više u kolica. Izdrži možda 15-20 min onda malo na ruke, pa ga opet vratim u kolica i tako 10 puta ako smo negdje. Nema šanse da više sama idem s njim u kupovinu. Išla jednom u Francuskoj i nisam mogla sama njega, kolica, stvari na blagajnu,.....
Ako je sam sa mnom doma samo bi da ga nosam, puže za mnom i drži me za haljinu, trenirku i ne pušta.
Poludjet ću tako. Ništa ne mogu napraviti.
Šta raditi?? Pustiti ga da vrišti??
Neki kažu to je nehumano, ali ne znam kako drugačije. Ne može se voziti u autu meni na krilu. Ne možemo se naspavati ako je s nama u krevetu jer se stalno baca čas jednom, čas drugom.
Kad ga uspavljujem stalno rukom "istražuje" po meni: kopa oči, nos, gura prste u usta, navlači naušnicu,.... I to me već živcira.
Možda je pms pa mene sve živcira, ali promijenio se jako i ne znam kako ga dovesti u red.
I da, sutra idemo na vještačenje za produženje porodiljnog. Sestra me utješila, da kad ga vide da nema šanse da dobijem produženje jer je on super, hvala Bogu, po motoričkom razvoju.
Držite fige.
Večer cure
Lucy nek ste sretno stigli,bit će sutra sve u redu
Dan ludilo sirena nje htjela popodne da zaspe pa je vrištala je i plakala,na kraju je na meni zaspala.
Večeras je ajde bez problema zaspala i nešto je se vrtila pa sam joj samo vodu dala i smirila se.
Novost dobila sam novi mob 😉 sad uživam tipkati i slikati.
Kratki pozdrav svima
Kuhinja je napokon završena našli smo majstora za pločice pa ce doc u petak pogledat da vidi ... a nosila sam vodu iz kupatila i lavor ni je služio kao sudoper 😀
Ugolina mo tek na kraju 8mj
Lucy ma moze bit da je ova priljepak faza ima i moja užas a druga stvar tek ste dosli pa primjena a za auto neznam moja isto tako place i vrišti mi cemo ic dok spava
Abies ni ja ne kužim tvoje stepenice 😑
Sortiraj odgovore
Najstariji