Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summerbaby
    12. Lipanj 2017. 22:40

mare1989

Mozes ti sama predati ali tata mora doci podici. To je to od dokumenata uplatnica,slike,rodni list i domovnica i tvoja osobna

Hvala tiiii 😚😚😚😚😚😚

lan@luk@rit@
    12. Lipanj 2017. 22:44

Jel nam Sanjarka prezivila prvi radni dan?
    Moje velike uhvatilo grlo,nije strasno ..kapi,caj,juhica i bit ce dobro..R nekakav proljev koji dan
    Moja velika cura zavrsava cetvrti raz.pa se spremamo za zavrsnu,pravimo madaricu..
    Ugolina i Abies drago mi je da si proslave lijepo prosle 
    Sandrich i za vas mi je puno,puno drago sto idete u svoj dio juhuuu 
    Lagherta cestitam na bebici..ja se pokrijem tetrom ako dojim vani sad cak niti to kad je veca malo je majicom zaklonim i to je to..i ja sam razmisljala o kuppvini neke kao pregace za dojenje (prebaci se preko glave ,nema rukave)vidila sam uzivo i cinilo mi se zgodno..na kraju sam odustala od kupnje
    Curice dolazis uskoro na kavu jupii,hoce se ostale st_cure pridruzit ako ce moc??
    Dalje nisam zapamtila..cekam burek pasat ce mi jer i mene skaklje grlo

ejic
    12. Lipanj 2017. 23:58

Hello! Evo mene na duznosti 😊
    Sanjarka, bitno da je ruka bolje 😘 Kako prosao prvi radni dan? Sanjem hug, znam da ti nije lako 😘😘
    Sandrich, bas mi je drago za vas 🎉🎊 Konacno ces biti na svom 😉
    Curice, super za lijepo provedeni dan 😊
    Ugolina, super za lijepu proslavu rodendana 😍😍
    Petra je lijepo proslavila 😍😍 Abies, torte izgledaju jaaako ukusno!  Bas mi vadite mast tim tortama u posljednje vrijeme 😒
    Miss, cestitam na krstenju!! 🎉🎀
    Sunshine, super i za vasu proslavu!!  A ovo trci vamo-trci tamo, to nam je svima poznato kad se doma nesto slavi, jelda? 🙄 Sveki nezna jel Tena smije u crkvu bosa 😁😁😁😁
    Moja snaha sirena 😍😍😍😍😍😍
    Llr, tvoja velika cura zavrsava vec 4 razred 😮😮 Kud bjezi to vrijeme? 😯😯
    Mi smo trenutno u fazi straha od odvajanja i mogu reci da faza nije ni malo primamljiva (vise mi se svidala ona kad je spavao od 20 do 10 ujutro 😁😁). Uglavnom, plac cim mu se maknem iz vidokruga 😥 Ujutro izvedem psica, on u vrticu place i rida. Idem na wc, on mora samnom u suprotnom plac sa ridanjem. Ajde, to sve jos nekako ali prosla noc 🔫🔫🔫🔫 Zaspao u 20h, u 22 trece budenje i nije htio zaspati do 2!!! Odnosno, on je zaspao ali kod spustanja u krevetic se probudio iako je spavao toliko cvrsto da mu i duda ispala. Kad sam ga 1-2x i uspjela ubacit u krevetic i htjela izaci iz sobe, zaskripila vrata i to je odmah bio alarm za uzbunu. Sljedile krokodilske suze 😥 Na kraju sam ga donjela u bracni i spavao je s nama sa 1000 budenja da provjeri jesam li blizu 😥 Nadam se da ova faza ne traje dugo... 😕
    Eto, toliko od mene. Trebalo bi ici na spavanje, ujutro budenje brije 7, u 9 imam termin kod zubara. Bit ce mi veselo s njim 😥
    Zelim vam laku noc! 😘

TPol
    13. Lipanj 2017. 09:22

Ugolina sad sam vidla slike super vam je bilo zlica preslatka i torte obje su super 

curicax3
    13. Lipanj 2017. 10:51

Llr,jedva cekam🤗i jako bi volila vidjet ostale cure!Eto cure mi na Gripama!ja ne znam gdje je to ni kud doc😂pa ako mozete jako bi me usrecile da se uspijemo vidjet

13. Lipanj 2017. 11:29

Hvala cure. Znači uglavnom nitko to ne koristi 
    Možete li mi još pomoći oko slinga? Koliko je teško bebu namjestiti u maramu?
    Kupila sam i ergo baby adapt... i uspješno sam ga sama stavila u tu nosiljku par puta.
    Da li trebam upisati neki tečaj za taj sling da me netko nauči koristiti ga? 

mamika3
    13. Lipanj 2017. 12:42

Hej,cure,upadam i ja sa ovogodisnjih ljetnica!Moja Katrin je stigla prije 5dana......Kombiniram dojenje i ad stime da se nadam da ce dojenje preci u prednost!Ali....Vi ste tu iskusne dojilje pa cu priupitat nesto!Zar je zbilja lista namirnica koja se ne smije jesti tolika?Kaj moram zivjeti na juhama?Pa bum skinula ovih 20 kila kaj sam skupljala mjesecima!😲😆Sta ne smijem meso na saft jer ima luka,zel salatu,rajcicu,voce sa korom,kava,cokolada......Totalno confused!Ni mineralnu jer je gazirana????😭

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

curicax3
    13. Lipanj 2017. 13:02

mamika3

Hej,cure,upadam i ja sa ovogodisnjih ljetnica!Moja Katrin je stigla prije 5dana……Kombiniram dojenje i ad stime da se nadam da ce dojenje preci u prednost!Ali….Vi ste tu iskusne dojilje pa cu priupitat nesto!Zar je zbilja lista namirnica koja se ne smije jesti tolika?Kaj moram zivjeti na juhama?Pa bum skinula ovih 20 kila kaj sam skupljala mjesecima!😲😆Sta ne smijem meso na saft jer ima luka,zel salatu,rajcicu,voce sa korom,kava,cokolada……Totalno confused!Ni mineralnu jer je gazirana????😭

Mamika,to ti je sve malo pretjerivanje!Ja sam dojila troje i jela sve osim bas npr.graha!I ajd izbjegavala sam gazirano u pocetku!
    Pila sam i kavu na litre i jela tone slatkog i sve normalno!I evo treca curka uopce nije imala grceve!Samo ti jedi sve😉jedino sam ja u pocetku pila caj od komoraca pa eto probaj to da i njoj bude trbuscic bolje

Sunshine1
    13. Lipanj 2017. 13:48

Mamika smijes sve jest,al ovisi o bebi hoce reagirat i hice je smetat. Tena je vristala na paradajz,kobasice i tak.kavu sam pila jednu na dan. Nakin 3 mj kad su se podoji razrijedili i pivremeno pive i vina. Zelje salatu nisam i tak. Al t je imala grozne grceve

url=https://lilypie.com]

uykmyjh
    13. Lipanj 2017. 16:21

Mamika3 dojilja smije jesti sve dok se ne pokaze da bebi nesto smeta. Ja jedem sve, sad cak i chili koji mu je smetao kad je bio manji. Nema zabranjene namirnice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI