Ejic, haljina predivna!!! 😍😍😍😍😍😍😍
A smijesno,zamisli mene glupacu, ne mogu zumirati uopce forum tu na klokanici,ne znam zasto i sada vidim ovu drugu sliku po redu i onako na prvi pogled pomislim- ajme zasto imas kozmodisk 😂😂😂😂 a onda na trecoj vidim da su to gumbici 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 a glupace corave 😂😂😂
Haljina je prekrasna!!!
I da,marcel 😲😲 bas zajebava sad jadan
stvarno si corava hahaAaa da kozmodisk placem
Samo da vam posluzim ☕☕☕☕☕
Prezivili smo pocetak 😉 javim se cim uhvatim 10min vremena 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello! Prezivjela zubara 😆😆 Ne zbog samog zubara koliko zbog male vristalice 🙄 Al cak i nije toliko vristao, bio je ok 😊😆 A kod ovog zubara ni mogla svaki tjedan-zgodan 😶😶😀😀
Mamika, ja sam dojila 6mj. U pocetku sam sve probala i pratila sta mu smeta. Primjetila sam recimo da kad sam jela nesto ljucu hranu, mu je guza bila crvena, kod mahunarka je vise plakao sto sam pripisala grcevima. Probaj sve i prati bebu, ne reagira svaka beba isto na sve. A to da cokoladu nebi smjela jesti 😮😮 Pa ja bi crkla da mi je neko cokoladu zabranio 😂😂😂
Mi trenutno usred navikivanja na samouspavljivanje i na to nas nocas sam naveo… Probudio se oko 1 po 4.ili5.puta od 20h i nije htio zaspati. Njegovo tipicno, zaspi mi u rukama, spustim u krevetic-spava, izadem iz sobe i probudi ga skripanje vrata. U pol 2 je mm isao slagati putni krevetic u nasu sobu da ga probam tamo staviti spavati, mislila da je mozda sad u hrv navikao na to pa ga strah u svojoj sobi. Uspavala ga 1.x, polegla u putni-oci ko u sove i na sve 4 u sekundi. Nakon malo navlacenja uspjela i 2.x, ista prica. Nisam vise imala snage i osravila ga plakati. Nemam pojma kad je zaspao, nekad izmedu 3 i 4h. Nisam gledala na sat jer sam od umora zaspala usprkos njegovom vristanju… 😕 Oboje s mm smo ko zombiji, 2.noc za redom tako 😣😣
I sad prije 2h opet ista stvar, zaspao, uspjela ga ubacit u krevetic i bidenje tjekom mog izlaska iz sobe. Sljedila budnost na najjace. Ostavila ga u sobi i oko 45min plakao, odustao oko 16h. Sad spava jos 😊
Ostavljas ga plakat? Zar ti nije lakse uzet ga u narucje ili leci kraj njega? Dijete treba svoju mamu, tko ce mu doci kad place ako ne mama...
Ugolina da kozmodisk, umrla sam 😂
Samo da vam posluzim ☕☕☕☕☕
Prezivili smo pocetak 😉 javim se cim uhvatim 10min vremena 😅
💪💪💪💪💪💪😘
url=https://lilypie.com]
Jutro
Ejic haljina je odlicna Marcel poceo da te zeza prije spavanja
Sanjarka bitno da si prezivila pocetak,kako je Gigi?
Mi smo standardno dobro,uzivamo u setnjama,suncu,parkicima.Al koliko god hodamo ovi veliki uvijek imaju snage za jos
Žene drage, ne stignem vas pratiti, u spremanju sam za put. Stalno imam još nešto za oprati, mašina doslovno pere jednu stvar.
Mali se počeo dizati i ne da mi minutu mira. Čim vidi da sjedim odmah se vere po meni. Ni jesti ne stignem pa sam smršavila 4 kg na što se uopće ne žalim.
Ne možemo ponijeti svoja bebetto kolica jer su teža od 10 kg pa sam uzela od brata malo veća kišobran kolica. Nisu udobna kao bebettto, ali preživjet će.
Dala mu ponovno ciklu i nije se osuo!!! Ali mu urin dobio boju.
Naručena klokanica nije stigla. Sad kad dođe u petak.
Naručila još prošli tj.košuljice mu u Emporiumu i oni me uvjeravali da će doći do puta, da bi me jučer zvali da nemaju broja i nek platim skuplju poštoranu da dođe danas??? Nisam ništa uzela. Kupit ću mu u FR košuljicu, stignem do nedjelje.
Iskusne mame, što mu moram ponijeti??? Stavila sam cijepnu knjižicu, toplomjer, ćepiće- za svaki slučaj. Lijekove nikakve ne uzima osim D3. Kremu za sunce, za kupanje i guzu.
Ejić, krasna haljina.
I moja haljina za krštenje je seksi. Crvena, uska, sve se ocrtava, muž ima osmjeh od uha do uha.
Žene drage, ne stignem vas pratiti, u spremanju sam za put. Stalno imam još nešto za oprati, mašina doslovno pere jednu stvar.
Mali se počeo dizati i ne da mi minutu mira. Čim vidi da sjedim odmah se vere po meni. Ni jesti ne stignem pa sam smršavila 4 kg na što se uopće ne žalim.
Ne možemo ponijeti svoja bebetto kolica jer su teža od 10 kg pa sam uzela od brata malo veća kišobran kolica. Nisu udobna kao bebettto, ali preživjet će.
Dala mu ponovno ciklu i nije se osuo!!!Ali mu urin dobio boju.
Naručena klokanica nije stigla.Sad kad dođe u petak.
Naručila još prošli tj.košuljice mu u Emporiumu i oni me uvjeravali da će doći do puta, da bi me jučer zvali da nemaju broja i nek platim skuplju poštoranu da dođe danas??? Nisam ništa uzela. Kupit ću mu u FR košuljicu, stignem do nedjelje.
Iskusne mame, što mu moram ponijeti??? Stavila sam cijepnu knjižicu, toplomjer, ćepiće- za svaki slučaj. Lijekove nikakve ne uzima osim D3. Kremu za sunce, za kupanje i guzu.
Ejić, krasna haljina.
I moja haljina za krštenje je seksi. Crvena, uska, sve se ocrtava, muž ima osmjeh od uha do uha.
Aaaahahaha,da skroz prigodna za krstenje djeteta 😂😂😂😂😂
Hello! Prezivjela zubara 😆😆 Ne zbog samog zubara koliko zbog male vristalice 🙄 Al cak i nije toliko vristao, bio je ok 😊😆 A kod ovog zubara ni mogla svaki tjedan-zgodan 😶😶😀😀
Mamika, ja sam dojila 6mj. U pocetku sam sve probala i pratila sta mu smeta. Primjetila sam recimo da kad sam jela nesto ljucu hranu, mu je guza bila crvena, kod mahunarka je vise plakao sto sam pripisala grcevima. Probaj sve i prati bebu, ne reagira svaka beba isto na sve. A to da cokoladu nebi smjela jesti 😮😮 Pa ja bi crkla da mi je neko cokoladu zabranio 😂😂😂
Mi trenutno usred navikivanja na samouspavljivanje i na to nas nocas sam naveo… Probudio se oko 1 po 4.ili5.puta od 20h i nije htio zaspati. Njegovo tipicno, zaspi mi u rukama, spustim u krevetic-spava, izadem iz sobe i probudi ga skripanje vrata. U pol 2 je mm isao slagati putni krevetic u nasu sobu da ga probam tamo staviti spavati, mislila da je mozda sad u hrv navikao na to pa ga strah u svojoj sobi. Uspavala ga 1.x, polegla u putni-oci ko u sove i na sve 4 u sekundi. Nakon malo navlacenja uspjela i 2.x, ista prica. Nisam vise imala snage i osravila ga plakati. Nemam pojma kad je zaspao, nekad izmedu 3 i 4h. Nisam gledala na sat jer sam od umora zaspala usprkos njegovom vristanju… 😕 Oboje s mm smo ko zombiji, 2.noc za redom tako 😣😣
I sad prije 2h opet ista stvar, zaspao, uspjela ga ubacit u krevetic i bidenje tjekom mog izlaska iz sobe. Sljedila budnost na najjace. Ostavila ga u sobi i oko 45min plakao, odustao oko 16h. Sad spava jos 😊
Ostavljas ga plakat? Zar ti nije lakse uzet ga u narucje ili leci kraj njega? Dijete treba svoju mamu, tko ce mu doci kad place ako ne mama…
Ugolina da kozmodisk, umrla sam 😂
Ja sam ista tako ko ti,nebi ju mogla ostavit samu u sobi da place... Recimo sada se odvikavamo od uspavljivanja na cici, cisto da se pohvalim,vec tri dana prije popodnevnog spavanca nedam iako me poteze za majicu,govori ci i trazi,i place jer ne zeli lezati i tako,ali sam kraj nje, stisnem ju sebi,dragam i to..i zaspe 💪 ne mogu ja to da ona place zamnom i vice mama..narocito ne u drugoj prostoriji.. Da ne mislis,ejic,nikog ja ne osudujem,svak ima svoje i to mi ok, ja govorim sto ja ne mogu..
S druge strane,vidim kad me placem pokusava zmuljat i na taj onda ne reagiram 😂
Ugolina, haljina je pristojna. Zakopčana do vrata i duzina do koljena. To što ja imam obline pa se ocrtava, ne moram zato nositi vrecu na sebi. Kupila sam vrecu pa se muzu nije svidjela.
Lucy uzmi 2 tetre. Da su ti pri ruci. Nikad ne znas gdje ces bebu staviti, pa nek je na tetri. Idete avionom? Kolica imaju deklaraciju posebne prtljage koliko znam. A kašice i vodu smiješ imati u avionu kod sebe zbog bebe. I reci im prije puta da imate bebu da dobijete sjedalo sa stolićrm za previjanje..da avioni to imaju!!!
Ilani????? Gdje si???
Sanjarka ne koristiš godišnji? Tolika je strka na poslu?
Mm radi tvoru krov. Ima frajer sad novi crijep. I tak....
Gitta tvom sinu sretan rođendan!!!!
😘 Svima
Sortiraj odgovore
Najstariji