Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    11. Lipanj 2017. 21:28

Pozdrav svima!
    Joj Sanjarka,bas sam pisala na viber da si mi danas na pameti i vidim tu da si koma😣drz se,al vjeruj da ce za 5 dana bit ko da nisi ni otisla s posla!Ajde pregrmi pa ces ti mene tjesit za tri tjedna!Sretno😘

Sandrich,uzasno mi je drago zbog tebe🤗

curicax3
    11. Lipanj 2017. 21:31

Mislim da smo mi gotovi s dojenjem💪prosla noc skroz bez cicanja,stavila joj kozjeg u bocu i pila tek oko 4,dotad rjesavali dudom.Nadam se da ce do mog povratka na posao pocet i spavat noc u komadu.Eto u nadi je spas😂
    I tako...kod nas nista posebno novo,bili danas malo u zoo,idemo na more za tjedan dana i sad to iscekujemo i veselimo se

Ugolina
    11. Lipanj 2017. 22:34

Leo 😂😂😂😂 ja sam musko ne moram spavat 😂😂😂💪💪💪

Ugolina
    11. Lipanj 2017. 22:42

Vecer svima!!! 
    Mi proveli predivan predivan dan i proslavili zlicin prvi rodendan 🎉🎉💕💕 ona bila vesela ko po obicaju,dobro se popodne naspavala prije feste..dobila lijepoh poklona... Hvala baki i dedi koji su se potrudili i obavili vecinski dio posla vezanog uz proslavu 😘😘 baka spekla tortu i kolac, deda kupio mesa i pekao rostilj..
    Torte dvije, ledeni vjetar pekla baka i cokoloadni mus donijela kuma 😋 ne znamo koja bila finija mmmmmm..
    Bilo nas je 20..  Najeli se rostilja...krumpira..salata.. Juhe... Jaffa kolac mmmmm... Uzivancija...
    Tako,naprala sam se suda.. I otisli doma oko pola osam... Malo joj se tu poremetio njen ritam i bila je podosta cendrava sad navecer,al aj zaspala konacno..uz sve muce nas gornje jedinice koje izbijaju,a nikako izbit.. Umorna.. Idem spavat i ja.. Puse 😘

Miss_a89
    12. Lipanj 2017. 07:15

Jutro mame ☕☕☕☕☕☕🍷🍷🍷🍷🍷🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦 Evo, za svakoga ponesto!
    Mi krstili nasu malu P. Bilo je prekrasno i ona je bila super! Iako je sa sub na ned jako lose spavala. Stalno se budila. Valjda je sve to prozivljavala. Nocas spavanje ok, prvo budenje u pola 6.

mare1989
    12. Lipanj 2017. 07:36

Jutro
    Miss cestitam na krstenju malene
    Sanjarka sretno na prvom radnom danu😘
    Ugolina bas mi je drago da vam je bilo lijepo na slavlju rodendana,torta je izgledala odlicno
    Sandrich drago mi je da cete se odvojit i srediti sebi svoj kutak. Sretno i da sto prije budete u svom
    Danas u planu imam ici predat sireni osobnu i da rijesim pizdariju od kante za smece moram se prijaviti za jos jednu kantu jer ova jedna mala nije dovoljna. Al sve to mora cekat dok mm ustane jer je izrazio zelju da bi volio da se naspava😂😂

Abies
    12. Lipanj 2017. 07:54

Jutro! 
    Nema kave☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍰
    Evo i malo torte od jučer.
    Miss čestitam. 
    Sandrich predivno!!! Neka imate svoj mir. Želim da brzo sve uredite i budete sretni!
    Mi jučer slavili. Ok bilo. Još me čeka puno pranja. S to ću kad madam zaspe.

Abies
    12. Lipanj 2017. 08:08

Medu je i sin imao za prvi rođendan. Sad su baka i teta seki napravile.

Ugolina
    12. Lipanj 2017. 08:23

Miss_a89

Jutro mame ☕☕☕☕☕☕🍷🍷🍷🍷🍷🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦 Evo, za svakoga ponesto!
    Mi krstili nasu malu P. Bilo je prekrasno i ona je bila super! Iako je sa sub na ned jako lose spavala. Stalno se budila. Valjda je sve to prozivljavala. Nocas spavanje ok, prvo budenje u pola 6.

Cestitke maloj p 😘😘😘😘😘😘💕💕 neka ste i to zbavili

Ugolina
    12. Lipanj 2017. 08:25

Haha,a vidi petre slatkice u kiklji od tila 😍😍😍😍😍😍 torte izgledaju finee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.