Pozdrav svima!
Joj Sanjarka,bas sam pisala na viber da si mi danas na pameti i vidim tu da si koma😣drz se,al vjeruj da ce za 5 dana bit ko da nisi ni otisla s posla!Ajde pregrmi pa ces ti mene tjesit za tri tjedna!Sretno😘
Sandrich,uzasno mi je drago zbog tebe🤗
Mislim da smo mi gotovi s dojenjem💪prosla noc skroz bez cicanja,stavila joj kozjeg u bocu i pila tek oko 4,dotad rjesavali dudom.Nadam se da ce do mog povratka na posao pocet i spavat noc u komadu.Eto u nadi je spas😂
I tako...kod nas nista posebno novo,bili danas malo u zoo,idemo na more za tjedan dana i sad to iscekujemo i veselimo se
Vecer svima!!!
Mi proveli predivan predivan dan i proslavili zlicin prvi rodendan 🎉🎉💕💕 ona bila vesela ko po obicaju,dobro se popodne naspavala prije feste..dobila lijepoh poklona... Hvala baki i dedi koji su se potrudili i obavili vecinski dio posla vezanog uz proslavu 😘😘 baka spekla tortu i kolac, deda kupio mesa i pekao rostilj..
Torte dvije, ledeni vjetar pekla baka i cokoloadni mus donijela kuma 😋 ne znamo koja bila finija mmmmmm..
Bilo nas je 20.. Najeli se rostilja...krumpira..salata.. Juhe... Jaffa kolac mmmmm... Uzivancija...
Tako,naprala sam se suda.. I otisli doma oko pola osam... Malo joj se tu poremetio njen ritam i bila je podosta cendrava sad navecer,al aj zaspala konacno..uz sve muce nas gornje jedinice koje izbijaju,a nikako izbit.. Umorna.. Idem spavat i ja.. Puse 😘
Jutro mame ☕☕☕☕☕☕🍷🍷🍷🍷🍷🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦 Evo, za svakoga ponesto!
Mi krstili nasu malu P. Bilo je prekrasno i ona je bila super! Iako je sa sub na ned jako lose spavala. Stalno se budila. Valjda je sve to prozivljavala. Nocas spavanje ok, prvo budenje u pola 6.
Jutro
Miss cestitam na krstenju malene
Sanjarka sretno na prvom radnom danu😘
Ugolina bas mi je drago da vam je bilo lijepo na slavlju rodendana,torta je izgledala odlicno
Sandrich drago mi je da cete se odvojit i srediti sebi svoj kutak. Sretno i da sto prije budete u svom
Danas u planu imam ici predat sireni osobnu i da rijesim pizdariju od kante za smece moram se prijaviti za jos jednu kantu jer ova jedna mala nije dovoljna. Al sve to mora cekat dok mm ustane jer je izrazio zelju da bi volio da se naspava😂😂
Jutro!
Nema kave☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍰
Evo i malo torte od jučer.
Miss čestitam.
Sandrich predivno!!! Neka imate svoj mir. Želim da brzo sve uredite i budete sretni!
Mi jučer slavili. Ok bilo. Još me čeka puno pranja. S to ću kad madam zaspe.
Medu je i sin imao za prvi rođendan. Sad su baka i teta seki napravile.
Jutro mame ☕☕☕☕☕☕🍷🍷🍷🍷🍷🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦 Evo, za svakoga ponesto!
Mi krstili nasu malu P. Bilo je prekrasno i ona je bila super! Iako je sa sub na ned jako lose spavala. Stalno se budila. Valjda je sve to prozivljavala. Nocas spavanje ok, prvo budenje u pola 6.
Cestitke maloj p 😘😘😘😘😘😘💕💕 neka ste i to zbavili
Haha,a vidi petre slatkice u kiklji od tila 😍😍😍😍😍😍 torte izgledaju finee
Sortiraj odgovore
Najstariji