Mi smo isle u grad predati osobnu ,nisam nis po gradu puno lunjala jer mi se nije dalo
Mi smo isle u grad predati osobnu ,nisam nis po gradu puno lunjala jer mi se nije dalo
Hehe preslatko ❤ I moja N se u sub slikala za osobnu i isto je tako ispala ozbiljna, valjda ju je blic iznenadio. Ajd kad si vec u tome...jel ti trebalo sto osim domovnice, rodnog lista, uplate i slike? I jel moraju beba i tata biti prisutni ili mogu to sve sama rijesit? Ja sutra idem predati pa da se ne setam 100 puta 😒
Mozes ti sama predati ali tata mora doci podici. To je to od dokumenata uplatnica,slike,rodni list i domovnica i tvoja osobna
A kako je sirena slatko ispala na slici medeeenaaa 😂
Lagertha,cestitke!!! Ja nikad dojila u javnosti
Pozdrav svima eto mene kod kuće iako sam trebala bit na toj večeri . Taman cijeli dan se pripremam spremam pazim da cupavica nebi bila gladna i uspavam ju čak . Došla sogi spava cupavica mo otišli izišli iz auta ona zove da place i čujem u pozadini vrišti ... i nis ja u auto i natrag i nije prestajala dok nisam došla ... i onda jos gleda u sogi i place kao da je ova kriva hahha ... ma cirkus
Dojenje u javnosti najlakše ti je dignut majicu i pokrit bebu s majicom nako malo ... u principu nista se ne kuži ja sam morala neki dan to Radit , ne volim al sta da radim😀
Hej cure. Nedavno sam rodilapa imam pitanje vezano uz marame za dojenje u javnosti. Da li ih je netko koristio?
Ja sam s prvim djetetom dobila ring sling. Volim svaku nit te marame
To je marama za nosenje, ovo je nesto cudno za dojenje 😂 nisam to nikad vidila uzivo, isla guglat
Ma znam to. Al ring sling staviš bebu u ležeći i ostatkom (repom)prekriješ
Hej cure. Nedavno sam rodilapa imam pitanje vezano uz marame za dojenje u javnosti. Da li ih je netko koristio?
Ja sam s prvim djetetom dobila ring sling. Volim svaku nit te marame
To je marama za nosenje, ovo je nesto cudno za dojenje 😂 nisam to nikad vidila uzivo, isla guglat
Ma znam to. Al ring sling staviš bebu u ležeći i ostatkom (repom)prekriješ
Aha... Da, skroz prakticno. Morala bi sling nabavit ili bar posudit od nekoga za ljeto, bas su vrucine pocele 😱
Sortiraj odgovore
Najstariji