Ugolina, haljina je pristojna. Zakopčana do vrata i duzina do koljena. To što ja imam obline pa se ocrtava, ne moram zato nositi vrecu na sebi. Kupila sam vrecu pa se muzu nije svidjela.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sto si se uvrijedila,zajebavam te, samo komentiram kak si ju opisala
Pozdrav žene! P se jos malo meskolji, uskoro ce zaspati. Ja gledam seriju. Sto se tice uspavljivanja trudim se da ju ne uspavljujem na rukama. Ovako kad navecer pojede ako ne zaspi dok jede stavim ju u krevetic i pokrijem krpicom igrackom po glavi, stavim svoj prst u njen dlan i tako lezimo dok ne zaspi. Par puta joj vratim dudu i tako zaspi. Citala sam o nekoj metodi uspavljivanja djeteta kad ga se pusta da place pa ga dolazis tjesiti i tako dok ne zaspi. Ne znam, nije mi sjela ta ideja. I poludim kad mi, kad cuju da ne spava preko dana, kazu nek ju pustim da place pa ce od umora zaspati. 😑
Ejic prekrasna haljina 😍😍
Ugolina vidjela kodmodisk 😂😂 placem 😂😂
Sandrich super da selite. Najbolje je imati svoj mir.
Brojcana brzo ozdravite 😚😚
Mm na godisnjem pa sam iskoristila da napravim nesto.. pocistila kuhinju i oprala 3 masine vesa. Eh, sad to treba opeglati 😅😘
Pozdrav žene! P se jos malo meskolji, uskoro ce zaspati. Ja gledam seriju. Sto se tice uspavljivanja trudim se da ju ne uspavljujem na rukama. Ovako kad navecer pojede ako ne zaspi dok jede stavim ju u krevetic i pokrijem krpicom igrackom po glavi, stavim svoj prst u njen dlan i tako lezimo dok ne zaspi. Par puta joj vratim dudu i tako zaspi. Citala sam o nekoj metodi uspavljivanja djeteta kad ga se pusta da place pa ga dolazis tjesiti i tako dok ne zaspi. Ne znam, nije mi sjela ta ideja. I poludim kad mi, kad cuju da ne spava preko dana, kazu nek ju pustim da place pa ce od umora zaspati. 😑
Ejic prekrasna haljina 😍😍
Ugolina vidjela kodmodisk 😂😂 placem 😂😂
Sandrich super da selite. Najbolje je imati svoj mir.
Brojcana brzo ozdravite 😚😚
Mm na godisnjem pa sam iskoristila da napravim nesto.. pocistila kuhinju i oprala 3 masine vesa. Eh, sad to treba opeglati 😅😘
Jao i ja sam luda od tih gluposti "pusti ju da place pa ce zaspati" 😠 Sto puta sam se do sada uvjerila da oni u toj dobi placu iskljucivo jer im nesto fali, smeta, boli ih ili jednostavno zele mamu u blizini
I nikad ju ne ostavljam da place, naravno da treba razlikovati cendranje od placa, ali one zene koje puste dijete da place i jos zatvore vrata od sobe - ne znam zasto su si rodile dijete, meni je to prestrasno
Tako u potpunosti potpisujem tvoj post 👍👍👍
Da sad opet napisem sto mi se jucer obrisalo 😡😡
Prvo, hvala vam svima na komplimentima!!! 😘😘
Ugolina, kozmodisk 😂😂😂😂😂😂😂 Ali na prvi pogled bas tako izgleda. Nadam se da mi nece i gosti u crkvi koji ce dalje iza sjediti, misliti da sam stavila kozmodisk ispod prozirne haljine 😂😂😂
Za ovu fazu ti vjerujem da si bila ko zombi 😕 Kod nas je jedino to sto on nije navikao ni s nama spavati pa nije bilo mira ni onu jednu noc kad sam ga stavila u nas krevet. Isto se budio kad sam ga spustila i tjekom spavanja 1000 budenja da provjeri jesam li mu blizu...
Ok, ova noc je bila dobra. Budio se 1x oko 22h i jednom u 3. Konacno budenje bilo oko 7.
Sandrich, ne funkcionira to kod njega, probala sam. Stavila sam ga na krevet u nasoj sobi, on bio dobre volje i poceo se igrati, puzati, pricati usred noci... To mi bas nije lakse ako onda cijelu noc nista ne spavam jer on skace po meni. U narucje, to funkcionira, ali nedo Bog ga spustiti. Samo spustanje je bilo automatski budenje. A ne mogu ga ja cijelo vrijeme kad spava drzati u narucju, ja isto moram spavati nocu, preci ce mu to u naviku i onda imam problem kad cu poceti raditi, necu tako moci funkcionirati na poslu. A on te cirkuse imao bas nocu, jednom od 22-2h a noc poslje od 1-3/4h. Na zalost ne pusta mi drugu mogucnost nego tu. Uvijek pokusam prvo na lijepi nacin i danas je po danu funkcioniralo da je zaspao sam u svom kreveticu bez suza a ja sam stajala uz krevetic i drzala mu ruku na ledima da me osjeti. Kad vidim da se pocne zabavljati i pola sata to ne funkcionira onda ga ostavim samog. U suprotnom bi ga mogla jedino dignuti, a onda mi uskoro sljedi show jer je preumoran i ne izdrzi do sljedeceg spavanca ili tulum po noci...
Joooj sad ste me s tim komentarima samo jos vise spustile u depru. Nije meni lako njega slusati/gledati kako place ali neke odgojne mjere se u odredeno vrijeme moraju poteci. Nije isto kad place beba od 2mj jer ima grceve i kad place beba/djete od 10mj koje vec sve kuzi jer mu se ne spava u krevetu nego mami na rukama
Summerbaby, ja sam rodila djete jer sam htjela imati djete i hocu ih jos imati! A necu ja njemu dopustiti da skoci kroz prozor samo da on jadni nebi plakao. Neke odgojne mjere se moraju znati od samog pocetka a ne kad ce mi s 2-3g skakati po glavi a supermame ce komentirati oko mene kako nisam ovo ili ono dobro radila u odgoju. Oprosti ali komentar ti uopce nije na mjestu. Svaka od nas ima svoj nacin odgajanja i ja postujem svaki ali si necu dopustiti da mi netko tko ne poznaje ni mene ni moje djete predbacuje zasto sam ga rodila ako ga zatvorim u sobu da place.
Toliko. Odoh sad spavati. Laku noc!
Ja sam Hitler kao i Ejic. To nije maltretiranje. I kako ne placu bez razloga!!!!😂😂😂🔫 daj nemojte pricat glupisti. Pa biste upoznalu Tenu! Nece vjecito plakat al dok se ne oduci od nekih navika i nauci drugim ok
url=https://lilypie.com]
Ejic zanoravi na depru. Pa svaka mama zna sama najbolje procijeniti. Svaka beba je razlicita i svaka mama je razlicita. Najgore je kad te netko uvjerava kako nesto trebas napraviti. Radis po svojim osjecajima. Ja sam se od svojih svekica u ova 4 mj naslusala raznoraznih savjeta sto trebam i kako. Nista nisam poslusala jer sam imala svoje misljenje. Mozda nekad nisam dobro postupila, ali radila sam po svojim osjecajima i opet bi ponovila. Ja sam malo osjetljivija na P plac jos i zbog tih remencica. Znam da ju to muci i kad zaplace uvijek pokusam naci razlog zasto place pa ju dizem , nosim, pjevam... iako ni to ne pomogne uvijek. Nekad jednstavno place po 2 sata bez prestanka i jedino ju umiri ako skinem remencice, al to nazalost ne mogu svaki dan. Mozda cu ju malo i razmaziti s tim stalnim nanasanjem, ali sta mogu. Trenutno mi nema druge.
Ja se tu raspisala bez kave 😂😂 sta bi tek bilo da sam kavu popila 😆😆
Evo mamice ☕☕☕☕☕☕☕☕🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
Ja sam Hitler kao i Ejic. To nije maltretiranje. I kako ne placu bez razloga!!!!😂😂😂🔫 daj nemojte pricat glupisti. Pa biste upoznalu Tenu! Nece vjecito plakat al dok se ne oduci od nekih navika i nauci drugim ok
Hitler, pisaaaam 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ja sam recimo hitler kod nekih drugih stvari..kod mene nema da dijete nece jesti,npr... Da vidite kako svoju nekad nasopam,isto bi se svasta pisalo tu aaahaha
Hitler, pisaaaam 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ja sam recimo hitler kod nekih drugih stvari..kod mene nema da dijete nece jesti,npr… Da vidite kako svoju nekad nasopam,isto bi se svasta pisalo tu aaahaha
Pod tim ne mislim da ju sopam neprestano haha,netko me zvao i prekinuo mi misao, nego nedam da mi bude izbirljiva i nema da cijeli dan ce pojest dva zalogaja za svaki obrok 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji