Miss, kod vas je to nesto drugo. Ona je jos mala, nemoze se usporedivati 4 mjesecna beba sa 10-12 mjesecnim bebama. Nasi su vec postali mali manipulatori i tocno znaju sto im je za ciniti da dobiju sto zele. A razlika je i dal ih nesto boli ili ne. Ja sam svog ist prva dva mjeseca nosila svaku vecer od 20-22/23h jer je imao grceve, ali onda bi kao sto si i rekla plakao i kad bi ga nosila dok je sad bilo tako da je plac prestao onog trena kad sam ga digla. Ne vjerujem da ces je razmaziti jer nisam niti ja mog u ta 2 mj svakodnevnog nosanja. Sve je prestalo s danas na sutra s napunjena 2mj, dala bi mu da cica, nakon podrigivanja stavila u krevetic i sam bi zaspao. To je trajalo tako dugo dok se nije poceo okretati trbuh-leda. Kako je bio navikao spavati na trbuhu a nije se jos mogao okrenuti s leda na trbuh, plakao bi kad se u snu ili tjekom uspavljivanja okrenuo na leda pa sam mu zarolala rucnike i stavila uz njega da se nemoze okrenuti skroz na leda vec samo na bok a s boka se mogao onda opet okrenuti na trbuh. Sve je bilo super dok nije poceo puzati. Onda ga vise nisam mogla nikako fiksirati za krevetic tih par min sto mu je trebalo da zaspi pa sam ga uspavljivala na rukama i polegla dok je cvrsto spavao, i tako do nekidan dok mali gospodin nije odlucio da vise ne zeli spavati u kreveticu nego iskljucivo mami na rukama. Eto, nije da sam ja njega razmazila pa da mi spava na rukama nego mu je to od jednom tako doslo a ja to srezala s par dana placa. Nocas a i sad prijepodne je opet funkcioniralo tako da je popio svoj ad (nocu par gutljaja vode ili samo duda i koju minutu mazenja u maminom narucju), spustanje u krevetic u polusnu i milovanje po ledima ili licu da me osjeti. Kad cvrsto zaspi mogu i iz sobe izaci bez da se probudi jer je mm slozio vrata i vise ne skripe 😊 Zakljucak? Ipak je tih par dana placa doprinjelo nesto ukidanju te lose navike spavanja na rukama. Znam da ce on opet isprobavati moje granice nebi li ipak mogao spavati u mom narucju, onda ce opet 1-2 uspavljivanja plakati i vidjeti gdje mu je granica.
Sunshine, rodice moja po hitleru 😂😂😂😂
Ali znam ja da nas ima jos 😛 Mislim da nam je i Gitta rodica pa je i ona svoga ostavljala da place, a i Mare nam se moze pridruziti koja svog jadnog Lea stavlja uplakanog na frizider 😂😂😂 Eto, primamo i ugolinu u klub. Ona svoju ne ostavlja da place ali je sopa hranom 😂😂😂😂 Sve samo neke nemajke na djelu 😂😂😂😂
Ugolina za to cu i ja biti Hitler 😂😂
Da,i jos sam za to da se sjedi dok jede! Nema hodanja a da cu ja sa tanjuricem za njom trcat i molit ju za jos jedan zalogaj, a jok 😂😂 poznajem neke takve primjere i to mi je bas koma da neki do toga dodu... I jos ono, a dat cu joj kinder pingvi jer eto nije bas jela... A jok stara, poriluk te i dalje ceka 😂😂😂😂 naravno da moze imati nesto od hrane da ne voli ili jos bas ne pase,ok,ali ne da ce to biti sve osim kajjaznam hrenovki i cokoladnih loptica,zajebi
Hahahaha!!! A tako isto recimo i moja navecer place jer ne voli tatu...prek dana ga voli,ali navecer ne... I vristi zamnom cim izadem iz dnevnog..muz se moze postaviti na trepavice ali ona vristi mama.. I kaj,pa tih par minuta ju ostavim,ne trcim nazad jer to je tocno neki njen hir..pa moram se i ja otic oprat,posrat il pojest...
Ja sam govorila o tome da ju ne mogu ostaviti tako da vristi za uspavljivanje i ostaviti ju u sobi samu,to fkt nebi mogla..
A kaj se tice ovoga za nosenje, ja sam se svoje brate nateglila,a bila je fkt ogromna haha, s cetri mjeseca je imala osam kg,pa sam ju teglila i to tegljenjw sto su mi isto svi govorili da cu ju razmaziti i tome slicno, a ja sam samo odgovarala da je samo jednom beba, trajalo je dok nije postala sama mobilna.. Znaci od okretanja,ali konkretnije tamo nekako od puzanja... I prezivjela sam...a da ne pricam da sad vise nece u ruke,hoda sama i ta godina mi je tako proletila.. I nije mi zao niti sekunde koju sam ju nosila, uspavljivala na rukama jedan period i eto,sve je proslo... Mislila sam da ju nikada necu odviknuti od uspavljivanja na sisi,pa evo vec cetvrti dan bez prevelikih tegoba... Ali njen problem je sto se ne moze sama smiriti,legne,soava joj se,al crvi u guzi ju tjeraju da se odma dize,okrece, mlati rukama nogama,hiperaktivna... I ja ju drzim za leda dok ona vristi cisto da se ne moze ustati i otici...malo place,pa kad skuzi da ne odustajem,prestane i zaspe..maoprije borba trajala bome 15 minuta 😲 i sad spava bez greske..
Hellou tete ljetnice 😘
Ejic hahah Hitler Mare 😂😂 nego sta ,nema zezanja volim ih nenormalno ali bome necu ja zavrsiti na psihijatriji radi njih.
Jutros Issa hocu jesti ja pustim kavu stavim da jede ona zagrizla dva puta i nece vise,bome je sjela ponovo i sve pojela,mamu da ti tek sam oci otvorila a ti zajebajes. Dosao mm na marendu "tata mama me natjerala da sve pojedrm" i opet hoce jesti sa njim ja joj dadnem dva zalogaja i ne moze vise,jela je sve u suzama. I onda on govori sto si takva. A Leo ili ce slusati ili ide na frizider ili kupanje 😂😂
Mi smo inace dobro,jucer je bio neki ludi dan ona nesto kenkava nos joj nije pasalo,pa sam je stavila u hodaljku i dala Leove igracke dok sam malo sredila kuhinju,rucak napravila. Tad je bila dobra,zaspala je navecer bez problema i mozda jedno budenje nocas ne sjecam se😂😁
Hellou tete ljetnice 😘
Ejic hahah Hitler Mare 😂😂 nego sta ,nema zezanja volim ih nenormalno ali bome necu ja zavrsiti na psihijatriji radi njih.
Jutros Issa hocu jesti ja pustim kavu stavim da jede ona zagrizla dva puta i nece vise,bome je sjela ponovo i sve pojela,mamu da ti tek sam oci otvorila a ti zajebajes. Dosao mm na marendu "tata mama me natjerala da sve pojedrm" i opet hoce jesti sa njim ja joj dadnem dva zalogaja i ne moze vise,jela je sve u suzama. I onda on govori sto si takva. A Leo ili ce slusati ili ide na frizider ili kupanje 😂😂
AaaajHahahahaha, nego kaj!!! Tak treba!!
A to sa nosanjem totalna istina kako Ugolina napisala. Ja sam isto prva 4 mj nosila jer tak ne kuze tad nis. Fucking grcevi. I onda se jedno jutro zbudila i nije se vise htjela nosit. Nekako nakod prestanka grceva.al ono jos uvijek borba sa drugima. Danas sveki...ajmo nas dvije na ulicu. Pa reko kako cete tamo kad je mokro,kisa je a i tak se lijepo igra a sama se zaigra valjda jednom mjesecno. Al nece ona hodat,ja cu je nosit. Ne!!! Nek se igra sama. Nema diranja lava do je mirna,zmaja kajgod.
A ovo sa hranom...ja znan slucaj ovo sa kinder pingvinom jer mali nije htio jest da ga je tak lijepo ugojila a sad sa kojih 13 godina valjda jede 3 stvari.
url=https://lilypie.com]
A to sa nosanjem totalna istina kako Ugolina napisala. Ja sam isto prva 4 mj nosila jer tak ne kuze tad nis. Fucking grcevi. I onda se jedno jutro zbudila i nije se vise htjela nosit. Nekako nakod prestanka grceva.al ono jos uvijek borba sa drugima. Danas sveki…ajmo nas dvije na ulicu. Pa reko kakocete tamo kad je mokro,kisa je a i tak se lijepo igra a sama se zaigra valjda jednom mjesecno. Al nece ona hodat,ja cu je nosit. Ne!!! Nek se igra sama. Nema diranja lava do je mirna,zmaja kajgod.
A ovo sa hranom…ja znan slucaj ovo sa kinder pingvinom jer mali nije htio jest da ga je tak lijepo ugojila a sad sa kojih 13 godina valjda jede 3 stvari.
Nece ona hodat,ja cu je nosit 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 prestrasno, ono daj pusti dijete kad miruje, katastrofa
Pozdrav žene..
U vezi spavanja,uspavljivanja,nosenja i sl.Sve smo mi mame različite imam razlicite pristupe ali u jednome vjerujem da smo iste a to je da volimo svoju djecu najviše i da im dajemo sebe 100% na ovaj ili onaj nacin.Moja od svog drugog mjeseca spava u sredini ,ona to voli a i ja.I to je moj izbor.Nije mi bila po rukama zbog grceva (jer ih nije imala)ali je zbog mazenja,hranjenja i ostalih potreba je.Mama bi mi prigovorila sta je dizes na svaki kme,dizem je zeno jer me treba a trebam i ja nju hahaaa
Moja mama uvjek govori kako bi ona nas u 19 h stavil u krevetic otpjevala uspavanku i izasla iz sobe.. da bi same zaspale,ko zna mozda i jesmo ..hahaa ja nisam ta,mazenje,sisanje spavanje sa svo troje .legnem kraj nje i gotovo dok je tata uspavljije na rukama.
Ok uživajte sa svojom djecicom! odoh se prisilit oprati podove
Sortiraj odgovore
Najstariji