Joj Mare, ja luda s im kuhanjem. Muž me danas optužio da stalno vrtim jedno te isto na jelovniku, da će mi on raditi popis. Pa ne znam više što bih. i meni već mahune, grašak, grah, piletina i sinjetina idu na uši van. On ne voli faširano (bolonjez, sarmu, ćufte), francuski krumpir,…. Ja ne volim blitvu, špinat, zelenjavu i sad ga ti kuhaj.
Dan ništa posebno. Doma stalno. Jučer išla sama s malim i prisjelo mi. Neće više u kolica, samo na ruke. U dućanu došla na blagajnu, a on bi na ruke. Kud baš sad? Rekla sam nikud više sama, a nemam koga vući sa sobom kad svi rade.
Prijateljice po muci s kolicima... Oces da ti kazem kada ta muka prestane??? 😂😂😂😂😂 kad prohoda
Ej,sretan minic marcelu!!! 😘 A vjerojatno mu se samo poremetio njegov ritam pa se mora ustositi nazad!!! I da,poseban je osjecaj kada nades vjencanicu iz snova 😍 slikica???
Sanjarko,preksutra ides radit? 😲😲😲😲
Dobar dan
Zatisje neko
Sinoc sam pisala kako jos nije stigla vjestica e pa stigla je taman pred spavanje,nocas sam pila voltaren i lupocet u razmaku od 2h koliko me bolio stomak. Danas sam cijeli dan sa njima troje sama,mm nema pojma kad ce doci kaze da se toplo nada prije ponoci😭😭 Uspjela sam rucak napraviti,imala sam pileca prsa u komadu pa sam ih ispekla u rerni skupa sa mladim krumpirom,volila bi da sam ih ispohovala ali stvarno nisam imala snage. Djeca su jela i sirena isto je to jela. Sad je u vrticu i hrpa igracaka a ja lezim.
Ugolina, počeo se dizati na noge pa mislim da mu neće trebati dugo da prohoda. Bilo super ono razdoblje kad je htio u kolica i ja svuda s njim, samo điraj. A sada........ Nemam pojma što ćemo u Fr. Nosimo i kolica sa sobom, ništa se ne plaća za njih avion, ali ako se ne bude htio voziti, đaba nam. Naručila sam klokanicu s ebaya, ali još nije stigla. Možda ni ne dođe.
Mare, ja sam prije poroda isto samo pila brufene i to 600 mg ili 2 po 400 mg. Od poroda me uopće ne boli više!!! Ne znam hoće to tako ostati ili šta. Ali s onim bolovima se ne bi mogla brinuta o djetetu jer to je bilo katastrofa.
Evo i mene
Nisam vam ispričala scenu od neki dan sad me Lucy podsjetila na to Haha ... krenule mi u neku trgovinu malo veću 15min busom dobra bila i stignemo tamo već cendra ja nju u ergo ajd malo gledala al ja požurila jer sam nanjušila cirkus sjednemo za Nazad počne plakat vristat u ergu ljudi gledaju ja sjednem pa je izvadim dalje ona , reko ajd mozda je gladna vadim onu kašicu u kesici reko da to posrće ... al za sve to vrijeme mi se znaci vozimo u busu drma ljulja a ona tolko vrišti .. pokušam Vratit u kolica izvija se . Nekako sjedne i ja da njoj to dam ona s rukom to gurne i po sebi prolije , uguram ja to njoj pojede nekako al jos place , brišem ju i stavljam Nazad u ergo jedva jer vozimo se a ona se izvija .... i napokon dođemo do naše stanice i ona zaspe tako ... a ja guraj kolica Nazad kući i nju nosi ... a doma isto nemozemo bit uznervozi se nista ju ne zanima a kad vidi da idemonprema vratima onako s nogama se odguruje i vrišti od sreće ....
Sad kad sam vam napisala moje događaje da vas prokomentiram to sto sam zapamtila Haha
Ugolina ma neće moj nigdje osim kod kuće kaže snimit će nas pa stavit na internet reko pa di ti vidiš koga ? 🙄😐🙄
Mare Uh drži se,mene nikad nije manga bolila a imala sam je i rjetko, dobro si i uspjela to sve
Ejic welcome back
Lucy znam kako ti je obavezno imam te scene s kolicima
Ugolina i ja se nadam kad prohodaju da će bit bolje ovo je izgleda najgora faza svuda bi a nemoze , a ja neznam kako bi moju uspavali vrticu Haha
Ugolina, počeo se dizati na noge pa mislim da mu neće trebati dugo da prohoda. Bilo super ono razdoblje kad je htio u kolica i ja svuda s njim, samo điraj. A sada……..Nemam pojma što ćemo u Fr. Nosimo i kolica sa sobom, ništa se ne plaća za njih avion, ali ako se ne bude htio voziti, đaba nam. Naručila sam klokanicu s ebaya, ali još nije stigla. Možda ni ne dođe.
Mare, ja sam prije poroda isto samo pila brufene i to 600 mg ili 2 po 400 mg. Od poroda me uopće ne boli više!!! Ne znam hoće to tako ostati ili šta. Ali s onim bolovima se ne bi mogla brinuta o djetetu jer to je bilo katastrofa.
Isto tako i kod mene!!! Od poroda ne boli,sreca
Evo i mene
Nisam vam ispričala scenu od neki dan sad me Lucy podsjetila na to Haha … krenule mi u neku trgovinu malo veću 15min busom dobra bila i stignemo tamo već cendra ja nju u ergo ajd malo gledala al ja požurila jer sam nanjušila cirkus sjednemo za Nazad počne plakat vristat u ergu ljudi gledaju ja sjednem pa je izvadim dalje ona , reko ajd mozda je gladna vadim onu kašicu u kesici reko da to posrće … al za sve to vrijeme mi se znaci vozimo u busu drma ljulja a ona tolko vrišti .. pokušam Vratit u kolica izvija se . Nekako sjedne i ja da njoj to dam ona s rukom to gurne i po sebi prolije , uguram ja to njoj pojede nekako al jos place , brišem ju i stavljam Nazad u ergo jedva jer vozimo se a ona se izvija …. i napokon dođemo do naše stanice i ona zaspe tako … a ja guraj kolica Nazad kući i nju nosi … a doma isto nemozemo bit uznervozi se nista ju ne zanima a kad vidi da idemonprema vratima onako s nogama se odguruje i vrišti od sreće ….
Sad kad sam vam napisala moje događaje da vas prokomentiram to sto sam zapamtila Haha
Aaaahahahaha a cupavica je zestoka igracica covjece..nasmijala me tvoja dogodovstina iako u toj situaciji bi ju ispucala na mars 😂😂😂
Da Ugolina idemo na neku večeru firma od muza organizira u principu mogla bi ja nju uzet sa sobom al to bi bilo samo natezanje , čak i da ju neko uzme u krilo ona tu 5minuta bude a nemaju hranilicu i nemoze se sa kolicima ( doduše ta činjenica mi nista ne pomaze u mom slučaju 😂😂😂 ) a svekra i svekrva ne mogu pa ostala mi samo ovako šogi da pitam 😀.... na nju sam
Malo ljuta bila jer eto kako se mala
Rodila ona se udaljila nekako al rekla sam joj to na lijep način Haha ... kao moramo se nać
Moramo se nać i tako već 10mj (bila je ona tu al ono ne ko prije ) ja reko sam kući od jutra so 18 sam sama s malom a niko se nejavlja reko ni sveki ni baba (prababa) reko ne mogu ja tu s malom jos i vas sazivat ja sam malo fleksibilnija pa reko zato mislim da ćete se vi javit a vi nista - tako ja rekla sta sam mislila hahah ....
Danas sam se raspisala , laku noc 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji