Ugolina kolko ti cesto Josipa doji kroz dan?
Htjela sam samo napisat sa kad krenes odvi kavat ili kad se razrijede podoji da ce trazit paznju i mazenje i bliskost. Iako je zmajic velika maza i non stop sada ide k meni u krilo pa lice o lice pa se valja po meni..samo bi se ljubila i sl.

url=https://lilypie.com]
Ja od jucer ujutro pisala komentar i na kraju ga nisam poslala jer ga nisam zavrsila. Jucer smo dan poceli s plakanjem, povracanjem po meni i krevetu, pa opet plakanje, puno nošenja i zavrsili s plakanjem. Ispod ociju imam podocnjake do nosa 😪 Jutros opet isti scenarij bez povracanja. U jednom trenu vise nisam mogla slusati taj plac i skinula sam joj remencice. Al sam ju pustila samo 5 min da odmorim mozak od placa i opet ih stavila. I od tad do sad i dalje plac. Tko zna sta susjedi misle 🙈
Netko je pitao, al sad vise se ne sjecam tko. Iz zg sam, Sesvete. Rodila sam u Petrovoj. I uciteljica sam 1-4.
Brojcana lijepo si ponovila svoju Neli. Bas proljetno😍
Ugolina odmori 😁😁
Ilani ovo je i mene iznenadilo za D vitamin. Nama je rekla do 1.rockasa
Sunshine znam te muke po ad. Ja joj to uvijek radim svjeze, gdje god idemo nosim termosicu s vrucom vodom i bocu rashladene vode
Mare ajvar 😂😂

Baby, imam mengu vec 6 mj, sve se unormalilo. Znali su me boljeti jajnici za vrijeme O, ali sad je O vec davno prosla, a boli i dalje. Trebam dobiti za 6 dana pa cu pricekati da prode i vidjeti hoce poslije boljeti.
Miss, bas mi je zao tvoje malecke. Nadam se da cete brzo skinuti remencice.
Idem jesti jagode, kupila u kauflandu. Valjda malome nece nista biti preko mlijeka.

Pozdrav i od mene
Dal se ko od vas osjeća u jutro živčano ? Ja onako od 10-12 kao da sam u nekom žešćem PMS u a pogotovo kad je mm doma ja bas podivljam hahah ... imate kakav savjet za smirenje osim 🍷?
Zlica je super 👍🏻 Bas dobra kilaža 👍🏻 Ona će bit u tvojim jaslicama s tobom ?
Gitta nisi kupila ovul trakice ?
Miss probaj sa zvukovima kad tako place upali usisavač ili fen , a posle na mobitelu prebaciš na aplikaciju često ih to smiri
Abies E napokon kod tebe perilica 👏🏻👏🏻👏🏻
Sunshine i moja je takva maza pa se pitam kako će bit kad je neko drugi cu a , dal je tvoja sveki kad čuva ?
Sanjarka aha tako se znaci radi na poslu 😁😁😁

Tpol a jel je tm kada pricuva? Tena voli drustvo i osvjezenje u obliku novih ljudi😀👍 al takva je i cupavica kaj ne?
Al ne na dugo. Sveki je bila ljuta jer joj je plakala i nije htjela ni blizu nje pa je prosli tjedan jedno 4,5 dana za redom uzela k sebi u kucu na par sati. Navikla se i sve 5! Iako ostane i sa mm i dolje je babi ostavim na 5/10 min ako mi hitno treba nesto.
Ja mislim da niti u vrticu nece bit problema. Al T se zma mazit tako i sa sveki i mm. Zovu je ulizica😂😂😂

url=https://lilypie.com]
Hello
Ugolina vau koju kilazu zlica ima,bravo 👏
Baby Kikiju sretan minic🎈🎉
sireni se svidio ajvar 😁
Sanjarka bas mi je zao za mudricu,bude drugi put izabrana i osvoji medalju 😘
Gitta drzim fige da sto prije bude plusic 😍
Tpol imam i ja takve dane cesto 😁 jutros sam imala napad bjesnoce

Danas sam sva usporena,pms me pere😔 planiram kad mm dode s posla otici kupiti cvijece za balkon i jos neke sitnice al jos cemo vidjeti. Djeca sad slusaju a jutros su bili Boze sacuvaj htjela sam ih u top staviti i poslati u tri lijepe😁

Mare he baš s klincima tako. Mebi sin maza i kud ja tu i on. Nekad mi i na jetra to ide.
Nešto mi muž danas umiljat?! Čak mu dala da se zaljubi. Jesam ja jedina kojoj je to bezvoljno?
Perilica radi!!!! I pere za razliku od one.
No mm nije bila u planu danas. Došao susjed. I bam pitam ga jel ti to znaš. Kak ne bi znao! Joooj divota.
Sanjarka zaostatak...ne spominji. Trebala bi oba mobitela imat u pogonu da napišem sve. Mozak mi pola pilećeg.

Vecer! Ne stignem vas pohvatati 😣 jel ima neka tajna kak uspijete od bebaca nekoliko puta dnevno na forum 😯
Cestitam minice 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 😀😀😀😀
Kod nas od zubica jos ni "z"
Kupili smo prve cipelice 😍 sad cekamo da prohodamo, usput pitanje za mame koje idu na vjezbe s bebacima...znam da ne smijemo bebe prohodavati, ali jel bas toliko stetno ako par puta dnevno po par minuta ipak provedu hodajuci da nam se drze za ruke

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji