Ugolina kolko ti cesto Josipa doji kroz dan?
Htjela sam samo napisat sa kad krenes odvi kavat ili kad se razrijede podoji da ce trazit paznju i mazenje i bliskost. Iako je zmajic velika maza i non stop sada ide k meni u krilo pa lice o lice pa se valja po meni..samo bi se ljubila i sl.
url=https://lilypie.com]
Ja od jucer ujutro pisala komentar i na kraju ga nisam poslala jer ga nisam zavrsila. Jucer smo dan poceli s plakanjem, povracanjem po meni i krevetu, pa opet plakanje, puno nošenja i zavrsili s plakanjem. Ispod ociju imam podocnjake do nosa 😪 Jutros opet isti scenarij bez povracanja. U jednom trenu vise nisam mogla slusati taj plac i skinula sam joj remencice. Al sam ju pustila samo 5 min da odmorim mozak od placa i opet ih stavila. I od tad do sad i dalje plac. Tko zna sta susjedi misle 🙈
Netko je pitao, al sad vise se ne sjecam tko. Iz zg sam, Sesvete. Rodila sam u Petrovoj. I uciteljica sam 1-4.
Brojcana lijepo si ponovila svoju Neli. Bas proljetno😍
Ugolina odmori 😁😁
Ilani ovo je i mene iznenadilo za D vitamin. Nama je rekla do 1.rockasa
Sunshine znam te muke po ad. Ja joj to uvijek radim svjeze, gdje god idemo nosim termosicu s vrucom vodom i bocu rashladene vode
Mare ajvar 😂😂
Baby, imam mengu vec 6 mj, sve se unormalilo. Znali su me boljeti jajnici za vrijeme O, ali sad je O vec davno prosla, a boli i dalje. Trebam dobiti za 6 dana pa cu pricekati da prode i vidjeti hoce poslije boljeti.
Miss, bas mi je zao tvoje malecke. Nadam se da cete brzo skinuti remencice.
Idem jesti jagode, kupila u kauflandu. Valjda malome nece nista biti preko mlijeka.
Pozdrav i od mene
Dal se ko od vas osjeća u jutro živčano ? Ja onako od 10-12 kao da sam u nekom žešćem PMS u a pogotovo kad je mm doma ja bas podivljam hahah ... imate kakav savjet za smirenje osim 🍷?
Zlica je super 👍🏻 Bas dobra kilaža 👍🏻 Ona će bit u tvojim jaslicama s tobom ?
Gitta nisi kupila ovul trakice ?
Miss probaj sa zvukovima kad tako place upali usisavač ili fen , a posle na mobitelu prebaciš na aplikaciju često ih to smiri
Abies E napokon kod tebe perilica 👏🏻👏🏻👏🏻
Sunshine i moja je takva maza pa se pitam kako će bit kad je neko drugi cu a , dal je tvoja sveki kad čuva ?
Sanjarka aha tako se znaci radi na poslu 😁😁😁
Tpol a jel je tm kada pricuva? Tena voli drustvo i osvjezenje u obliku novih ljudi😀👍 al takva je i cupavica kaj ne?
Al ne na dugo. Sveki je bila ljuta jer joj je plakala i nije htjela ni blizu nje pa je prosli tjedan jedno 4,5 dana za redom uzela k sebi u kucu na par sati. Navikla se i sve 5! Iako ostane i sa mm i dolje je babi ostavim na 5/10 min ako mi hitno treba nesto.
Ja mislim da niti u vrticu nece bit problema. Al T se zma mazit tako i sa sveki i mm. Zovu je ulizica😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Hello
Ugolina vau koju kilazu zlica ima,bravo 👏
Baby Kikiju sretan minic🎈🎉
sireni se svidio ajvar 😁
Sanjarka bas mi je zao za mudricu,bude drugi put izabrana i osvoji medalju 😘
Gitta drzim fige da sto prije bude plusic 😍
Tpol imam i ja takve dane cesto 😁 jutros sam imala napad bjesnoce
Danas sam sva usporena,pms me pere😔 planiram kad mm dode s posla otici kupiti cvijece za balkon i jos neke sitnice al jos cemo vidjeti. Djeca sad slusaju a jutros su bili Boze sacuvaj htjela sam ih u top staviti i poslati u tri lijepe😁
Mare he baš s klincima tako. Mebi sin maza i kud ja tu i on. Nekad mi i na jetra to ide.
Nešto mi muž danas umiljat?! Čak mu dala da se zaljubi. Jesam ja jedina kojoj je to bezvoljno?
Perilica radi!!!! I pere za razliku od one.
No mm nije bila u planu danas. Došao susjed. I bam pitam ga jel ti to znaš. Kak ne bi znao! Joooj divota.
Sanjarka zaostatak...ne spominji. Trebala bi oba mobitela imat u pogonu da napišem sve. Mozak mi pola pilećeg.
Vecer! Ne stignem vas pohvatati 😣 jel ima neka tajna kak uspijete od bebaca nekoliko puta dnevno na forum 😯
Cestitam minice 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 😀😀😀😀
Kod nas od zubica jos ni "z"
Kupili smo prve cipelice 😍 sad cekamo da prohodamo, usput pitanje za mame koje idu na vjezbe s bebacima...znam da ne smijemo bebe prohodavati, ali jel bas toliko stetno ako par puta dnevno po par minuta ipak provedu hodajuci da nam se drze za ruke
Sortiraj odgovore
Najstariji