Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    28. Travanj 2017. 22:14

M zaspao u 21. Bas me zanima sta nas ceka nocas. 
    Tjedan dana vec bole me jajnici. Mislila sam ovulacija, ali sad je 21. dan ciklusa i jos uvijek. Ne da mi se ici gin jer nakon onolikih pregleda u TA rekla sam da mi je dosta toga. A i moja dr.ce reci da pricekam mengu pa vidim. Ona je sretnija kad joj ne dolazis. Nikad mi nije bilo ovako. 

Gitta
    28. Travanj 2017. 22:16

Večer dame!! 🍻
    Brojčana kompletić je divan pogotovo ova suknjica na volane 😍😍
    Mare pa otkud komarci ranije, ovdje ih kod nas nema, bar ih prošlo ljeto nijednog nisam vidila, ali dok sam dole živila namirišu mi krv i uvijek mene živu pojedu, mm ništa, pa daaaj!! 😭
    T pol, ja ludim svaki dan brišući prašinu, zabranit ću svojima da hodaju po kući da je ne dižu 😂😂
    Moji dečki spavaju, ja evo ležim uz tv i vama pišem, uopće mi se ne spava, nestrpljenje raste jer su plodni dani, radimo punom parom 😂😂 e sad tko će iščekati vrijeme (ne)očekivane M...tek za 18 dana. No dobro!
    😘😘😘😘😘

Ugolina
    28. Travanj 2017. 22:19

Oooo da tpol,prokleta bila prasina a stan isto mali 🔫🔫🔫🔫 nisam nis zapamtila osim da sirena jede ajvar 😂😂😂😂😂😂😂😂 jel to onaj ajvar sto si radila kad do dosla iz rodilista,majketi? 😂 
    Dan proletio..muz bio sl.i bas dobro sto je..ujutro otisli brzinski po prve cipelice prave jer vec poprilicno hoda,pa da se nauci na njih..i po neku haljinicu i tak to jer idemo u ned na krizmu..brat je kum susjedu tam kod mojih..sutra pecemo od jutra stara i ja nesto kolaca i tortu za doticnu prigodu..
    Zatim smo poslije spavanca isli kod pedice na drugu dozu prevenar cjepiva,super podnosi bez nuspojava.. Ali mi ostatak dana vise nije htjela spavat i sad nevecer ju jedva uspavala..bas je zadnjih nekoliko dana postala teska za uspavljivanje..jel zbog zubi il cega,ko ce znat..
    Nemam pojma kaj vise rec tako da laku noc zelim svima..odo i ja u vodoravno.. 😘

Gitta
    28. Travanj 2017. 22:21

Lucy i mene znaju rasturati jajnici za vrijeme O, ali ako imak misliš da nije to, možda je neka upala. Pij Uvin h, meni je znao odmah pomoći u takvim situacijama.. 😘😘

Ugolina
    28. Travanj 2017. 22:23

Eee da i zaboravila napisat,kad smo vec bili kod pedice zicali vaganje, 10.800 kg 💪💪💪 mrcina moja 😍

Sunshine1
    28. Travanj 2017. 22:31

Bravo zlica👍👍💪💪👶
    Gitta je vrijedna😂😂😂 drzim fige😘
    Mare ajme majko i ajvar! Nadam se da ce sirenica mirno spavat🙋😱🙏
    Cupavica nece komadice🤔 nije ti suden blw a ti si bas htjela. Ja sam sad par dana cak prestala drepat vilicom. Uvijek to radim iz navike a vec dugo moze lijepo jest komadice.
    Laku noc drage ljetnice i malene princeze i princevi. Prespavanu noc zelim

url=https://lilypie.com]

Gitta
    28. Travanj 2017. 22:35

Ugolina, baš mrcina hehehe  neka neka, nek papaju 😊😊
    Sunshine hvala 😘😘
    Laku noć svima, i ja skoro zaspala. Mah, mah! 🤗🤗

Sunshine1
    28. Travanj 2017. 22:36

Lagani muskulfiber tralalalala🤒🤒

url=https://lilypie.com]

Abies
    28. Travanj 2017. 23:51

2410

sandrich 😂😂tvoja svekrva
    maresi rijesila komarca??dobro sam-hvala na pitanju,jedino mi tlak mi niski pa mi se stalno manta,trbuh isto raste-sad se bas skuzi da sam jako trudna
    ejicimala sam dvije nimfe u ri,one su slavuji za ovo đubre..pa ja neznam ako on nastavi tako ja cu ga prodat!!samo opet razmisljam koji svabo ce ga kupit kad ovaj ne prica svapski??napisat cu u u oglas da prodajem veselog papagaja koji prica strane jezike😂.
    ti se naspavala😄,iskljucila babyphon😂😂😂💪!

lucymoram svaki dan usisat dnevni,i zbog ptice i zbog neli-imam tepison na podu,ona drobi kekse,onda usput usisam i ostatak stana,pod operem 3 puta tjedno a prasinu i ostale stvari svaki dan nesto jer mi je tako bolje i lakse da mi se ne nakuplja..ajme lucy ja nebi sutila da je moja sveki takva(a bila bi da ja to u startu ne prekidam).danas me zove ujutro i javim joj se i tako drobi ona melje,pita kad dolazimo i nastavlja da ce ona kod nas doc na par dana,kako nju neli ne pozna-ja na to da je ni moji roditelji nisu upoznala,i kazem joj da cemo mi na ljeto u hr u 7-om mj najvjerojatnije i da je to jos 2 mj da se moze sacekat.jos mi samo ona treba tu🔫
    gitta😂😂😂😂😂😂😂😂😂muz,patka,pas😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤗😚..
    abiesuzivas u novoj perilici..ja je imam-3 puta je upalila u god i pol dana😅!pitala ja za zubice-eto neli isto tako,7 van,8.ce kroz koji dan
    elliecestitke !!!nisam ni mislila da ti to neces proc,ena😍😍
    tpolsuper za cupavicu da je lijepo papala..jos da spavanje dodje na svoje
    ilani cjepljenje proslo dobro-super..eto sad cu i ja jos malo morat ic..kako sad do cetvrte god?jel su bar objasnili nesto vezano za to?meni rekli god dana ovdje.nikolina mali dabar😂😂😂
    baby😂😂😂😂😂😂😂😂😂-glodje sve zivo po kuci!!
    jel ti jako place kad padne??ajme moja kao da je koljem-bas je pekmezava..poslat cu ti patke bez problema😂-eto ja nemogu kroz ulicu vise proc a da ne krenu zamnom ko mace bajaderke su,jos i gore..
    llr ritase sama spustila sa kreveta i dosla u dnevni😍

Tesla 😂😂😂😂😂 djecu ću probuditi.... Priča strane jezike 😂 
    Počni ga učit njem pa će bit bilinguaran 

Abies
    28. Travanj 2017. 23:57

Brojčana kompletić je fenomenalan!!!! 
    Jel se vidi buša? Osjete udarci? 
    Mare i komarci. A da kreću pomalo. To mi omrženo na terenu. Najbolji minse pokazao stik autan dipteroč i sl. Ne sprej.
    I sad nazad na čitanje...  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.