Jutro curke!!
Ilani hvala za kavu 😊 i bravo za cijepljenje, a to za vit D nisam ni ja znala, nama je rekla do godinu dana.. 🤔
Ellie čestitke na položenom ispitu 👏👏👏👏 curica ti je preslatka 😊😊
Kod nas noć super, evo odrađuje prvi spavanac, ja pijem ☕ i gledam seriju...ništa mi se neda...
Ugodan dan svima 😘😘
jutro..budni odavno al tek sad stignem pisat dok malac glode lampu s nocnog ormarica 😂 opet je sletio s kreveta i oderao celo o tapet, super pocetak dana..kako da ga oducim silazenja s kreveta/ kauca na glavu?kauc je nizi pa se u dnevnom uredno spusti naglavacke na ruke i lagano na rukama se pomakne naprijed pa spusti noge..al ga je jutros zeznulo sto je krevet visi pa je sletio direkt na nos..mislite da ga je to opametilo? naravno da ne, pokusao je opet za koji minut 😵😵 jutros je dohvatio kiflu sa stola, jos mi nije jasno kako 🤔 sad bi mi dobro dosle one Brojcanine patke da pojedu ovaj nered sto je ostao iza njega 😥
i tako, nastavi li ova juzina jos koji dan poludit cu, vani u kolicima bar ne napravi stetu niti se izubija 🤣
Ilani bude sve ok s cjepivom 🤞 prvi put cujem za taj d vit do 4god 🤔 stalno neke novotarije
Ellie ceatitam i ovdje na polozenom ispiru 👏👏
Mare vodi borbu s komarcima, pa di su prije poceli 😣
Abies neka nevista bude vrijedna i dobra 😁 dugo si je iscekivala
dalje ne pamtim, ne zamjerite..idem dalje jer sad glođe ručkice na komodi
jutro..budni odavno al tek sad stignem pisat dok malac glode lampu s nocnog ormarica 😂 opet je sletio s kreveta i oderao celo o tapet, super pocetak dana..kako da ga oducim silazenja s kreveta/ kauca na glavu?kauc je nizi pa se u dnevnom uredno spusti naglavacke na ruke i lagano na rukama se pomakne naprijed pa spusti noge..al ga je jutros zeznulo sto je krevet visi pa je sletio direkt na nos..mislite da ga je to opametilo? naravno da ne, pokusao je opet za koji minut 😵😵 jutros je dohvatio kiflu sa stola, jos mi nije jasno kako 🤔 sad bi mi dobro dosle one Brojcanine patke da pojedu ovaj nered sto je ostao iza njega 😥
i tako, nastavi li ova juzina jos koji dan poludit cu, vani u kolicima bar ne napravi stetu niti se izubija 🤣
Ilani bude sve ok s cjepivom 🤞 prvi put cujem za taj d vit do 4god 🤔 stalno neke novotarije
Ellie ceatitam i ovdje na polozenom ispiru 👏👏
Mare vodi borbu s komarcima, pa di su prije poceli 😣
Abies neka nevista bude vrijedna i dobra 😁 dugo si je iscekivala
dalje ne pamtim, ne zamjerite..idem dalje jer sad glođe ručkice na komodi
Baby posaljem ti moju L da ga nauci kako silazit.Ritu je vrlo uspješno naucila hahaa..jucer smo se prepali tj.iznenadili sama se sisla i dosla puzeci u dnevni..inace dode do ruba i zove da je budna..
Jos morama svladat penjanje to joj ne ide :-)
Ellie, cestitke na polozenom ispitu!!!!
Nas rucak danas zavrsio po zidu, mami, Mateu, a najmanje u ustima. A ja se poveselila da ce jest sad svaki dan sve sta napravim.
Budi se cesto nocu, stavi cicu u usta i zaspi. Znaci, nije gladan, samo mu treba da zaspi. Bili na vjezbama, pa je cendrao i sad zaspao.
Guess who's back!! Zaspala u setnji,a ja lijencuna mjesto da setam sjela u dvoriste i pijem kapucino. Ajd nisam tolko lijena,danas krenula vjezbat. Idem cutat kolko stignem.
I morala ponovno otvarat prozorcic i trazit temu pa vidjela da Ugolina priprema za prestanak dojenja.ja krecem od sutra!! Sa ovim jutarnjim. Nece bit teako ja mislim. Jer nocno je sama ukinula,ujutro nis ne cica. Jedino ovo prije spavanja,jer je cica osamuti pa samo 5 min dok se ne namjesti. Kako bude bit ce
url=https://lilypie.com]
Sandrich meni su baš dmiješne tvoje dogodovštine sa sveki 😂😂😂😂😂
Brojčana tek sam sad skužila ko je tesla! 😂😂 Prvo sam mislila da je muž, pa patka, pa pas 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂Tesla ti je nas zabavljac
Naravno da se uvijek zbudi kad trebam neato napisat. Procitala sam samo 2,3 stranice zadnje😅😅😅
Ukljucim se vise ovih dana
Vecer
Brojcana nasla sam 3 komarca pa od kud prije,jest da zivim odma pored sume.
Super je kompletic,bas proljetni.
Abies je li tm spojio snajku 😁 ( perilicu za sude)
Veceras sam isla do grada a mm pustila sa bandom,i samo sto sam krenula zove me da se sirena probudila i sta da radi reko zabavi je. Kad sam se vratila imala sam sta i vidjet dijete jede ajvar,brojala mu zalogaje i sta ce i njoj dadne. Pa je pojela poslije i pola banane. Malo prase ima dobar apetit
Večer svima
Brojčana bas je lijep kompletic , koji si ti sad tjedan trudnoće ?
Sandrich ma super da je odma zaspala bome bi se i ja tako odma sjela da odmorim hehe
Mare joj Mrzim komarce 😬
Ilani super da je sve dobro prošlo bas i nju muče zubići , moja ih jos nema pa
Mozda zato nezna s komadićima . Dala sam joj danas onaj baby keks da jede dok sam ja jela i opet joj je zaletilo pustim malo da kašlje a ona sva pocrvenjela brže ja nju naopako i iskašljala je ☹️ Bas čudno
Danas otišli moji ali cupavica zaspala 2 sata tako da sam vecinu pospremila a ostatak kad je došao mm . Nekad ne mogu vjerovat kolko posla i prašine u malom stanu, pa kako bi bilo u većem ?
Sortiraj odgovore
Najstariji